Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yakıt ölçümü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yakıt ölçümü

Herkese merhaba.yakıt ölçerken neyi baz almamız gerekiyor?depoyu doldurup kilometreyi sıfırladıktan sonra yakıt bittiğinde tekrar doldurdum 654km yol yapmışım ortalama tüketim de 100kmde 7.3 gösteriyor.buradan mı hesaplamalıyım? Ya da depo bitince tekrar doldurduğumda 265tlye tekrar doldu 654kmde 265tl ise kilometrede ne kadar yakıyor deyip buradan mı hesaplamalıyım.iki seçenekte de farklı rakam çıkıyor.hangisi doğrudur?
    [center]
    1.6cdti sport 
    GREY HURRICANE [center]

Ynt: Yakıt ölçümü

56 lt dizel almışsınız bununla 650km yapmışsınız araç 8.6 lt yakmış.
    2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Depoyu doldurup, 100 km yol yapıp, tekrar aynı istasyon, aynı pompadan depoyu doldurarak ortalama sonucu daha rahat bulabilirsiniz. Yol bilgisayarı ile gerçek tüketim farklı olabiliyor.

Yorum

Opeli mahkemeye verin 1.6 dizel sahipleri,%20 daha az gosteriyor ortalamayi araba.
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

2.0 dizellerde öyle ben 1lt ekliyorum yol bilgisayarına o zman gerçekle tutuyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
            Opeli mahkemeye verin 1.6 dizel sahipleri,%20 daha az gosteriyor ortalamayi araba.
            Yanlışın var kadir'im %23 farklı
            Uzun yolda yol bilgisayarında sapma olmuyor değerler doğru çıkıyor ama şehir içinde anlık tüketimi araç hesaplayamıyor yazılı mı yapan arkadaşlara kucak dolusu sevgiler

Yorum

Bu durum bütün firmalarda var bir tek opele özgü değil yol bilgisayarı ve pompa değerleri hic ayni olmadı bende.
              İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat121
                Bu durum bütün firmalarda var bir tek opele özgü değil yol bilgisayarı ve pompa değerleri hic ayni olmadı bende.
                Mercedes C200, E220, Bmw 3.20i,Jetta, Focus son 1 senede kullandığım araçlar çok az sapma payı var.
                Önceki araçlarım 1.4 insignia 1.6 insignia kesinlikle tutmuyor. %23 sapma büyük bir rakam Tüketici olarak hakkımızı arasak haklı çıkarız

Yorum

Mercedes c serisi ve bmw 5 serisinde daha fazla bile gosteriyor ortalamasi opel de ozellikle 1.6 dizelde cok sacma neredeyse benzinli ile ayni tuketime sahip oluyor
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Opel; ekonomik motor yapamamış ekonomik numarası yapan motor yapmış
                    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
                    X