Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mobil motor yağı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Mobil motor yağı

İnsignia 1.6 170 beygir sidi motor aracıma mobil 1 yağ alıcam . Alırken nelere dikkat etmem lazım . Arkada dexos 2 yazması lazım başka bir şey var mı??
    2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
    2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Ynt: Mobil motor yağı

Mobilin sitesinde araci tanimlayinca 5 ve 30 ve 0 40 olmak uzere iki yag cikiyor. Bizim araclara servisler 5 30 koyuyor.
    .
    Ben bir donem 0 40 koydum ama sanki yakit tuketimi artti. O yüzden vazgectim.
    İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Bu yağ olayı enteresan, mesela cla için castrolün sitesinde 0-30 diyor, liqui moly'nin sitesinde 5-30 diyor. anlamadım niye farklı ki?
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

5-30 almayı düşünüyorum . Bir de bugün baktım alacak olduğum yağın üretim tarihi 12.ay 2016 o zaman bir dahaki yağ değişimi 12. Ay 2017 mi olmak zorunda senelik 15 bin yapmıyorum bile
        2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
        2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

5w30 dexos 2 GM orjnal yeterlidir. Gerisi fazla para.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
            5-30 almayı düşünüyorum . Bir de bugün baktım alacak olduğum yağın üretim tarihi 12.ay 2016 o zaman bir dahaki yağ değişimi 12. Ay 2017 mi olmak zorunda senelik 15 bin yapmıyorum bile
            Yağın üretim tarihinin yakın zaman olması iyidir ama değişim aralığı için motora koyduğunuz günden itibaren 1 yıl veya 15.000 kilometredir.

Yorum

İşleniyor...
            X