Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Binanın Kırılan Camların Aracımın Üzerine Düşmesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Binanın Kırılan Camların Aracımın Üzerine Düşmesi

Geçmiş olsun çok can sıkıcı bir olay. Değer kaybının yanında bir diğer konu da hasar kaydı olmayan araba rahatlıkla satılabilecekken hasar kaydı çıkan yada kayıt olmasa bile boyası olan araba satılacağı zaman belli başlı alıcıları kaçıracaktır. Bu da misal 1 haftada satılacak arabayı 1 ayda sattırabilir.
    Aracın bu haliyle ederi + otelden alabileceğiniz tazminat, aracın hasarsız değerine yakın bişey olursa hiç uğraşmayıp aracı elden çıkarmak lazım.
    Ön kaputa balkondan saksı düşmesi galerici oyunları sebebiyle tavana cam düştüğünü insanlara inandırmak zor olur.
    InsigniaTEAM

Yorum

geçmiş olsun. bana da boyalık bir durum yok gibi geldi resimlerden.
      insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
      honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Trafikle ilgili bir durum olmayinca hasar kaydi olmuyor diye bikiyorum yillar once Ankara opalda Temizlik icin biraktigim arabami geri geri duvara vurmuslardi isyeri sigortasindan yapilmisti onunla ilgili hasar kaydi hic cikmadi
        İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
        2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Çok geçmiş olsun
          2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Gecmis olsun,otelle anlasin ortalama bi 15 bin tl alin,sanayide gocuk duzeltmeye gidin,camlari ve sunroof camini degistirin kesinlikle servise sokmayin,o kadar boyanicak ve hasar kaydi olucak arabayi 40 bine zor satarsiniz
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CB

Aklımdaki sorular,

1) Aracın değer kaybı ne olacak? Bugün 60bin TL'ye satabileceğim aracımı artık 55bin TL'ye zor satarım.
              2) Masraf 10-15 bin TL olursa ben bu masrafı ödeyemem. Aracı servisten çıkarıp nasıl sigortadan masrafını alabilirim?
              Öncelikle geçmiş olsun diyeyim

Aracınızın değer kaybı için hukuk yoluna başvurmanız gerek, uzun bir süreç, ama sonuç alınır.

Bu gibi durumlarda birkaç prosedür çalıştırılabilir, şöyle ki:

Aracınızı kendi kasko sigortanızın anlaşmalı olduğu bir yetkili servise götürüp hasar dosyası açtırırsınız.
              Sigorta eksper gönderip hasar tespiti yaptıktan sonra onarıma onay verir, yetkili servis faturasını kasko
              şirketine keser ve bedelini onlardan alır, sizin bir şey ödemeniz gerekmez. Yalnız, bu durumda aracın siciline
              'Tramer' hasar kaydı koyacaktır, bu da arzu edilecek bir durum değildir.

Başvurabileceğiniz ikinci prosedür ise otelin 'mali mesuliyet' sigortasına müracaat etmektir. Hasar dosyası
              açılır, yine eksper gelir, onarıma onay verir. Yetkili servis faturayı otele keser, otel de bu faturanın bedelini
              sigortasından alır, siz yine bir şey ödemek zorunda kalmazsınız. Bu prosedürün avantajı ise araç siciline
              'Tramer' hasar kaydı düşülmeyecek olmasıdır.

Size tavsiyem bu ikinci yol için otel yönetimine baskı yapmanız cihetinde olacaktır.

Tekrar geçmiş olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                Gecmis olsun,otelle anlasin ortalama bi 15 bin tl alin,sanayide gocuk duzeltmeye gidin,camlari ve sunroof camini degistirin kesinlikle servise sokmayin,o kadar boyanicak ve hasar kaydi olucak arabayi 40 bine zor satarsiniz
                Necmettin ağabeyin yorumu kadar güzel.
                https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY

Aklımdaki sorular,

1) Aracın değer kaybı ne olacak? Bugün 60bin TL'ye satabileceğim aracımı artık 55bin TL'ye zor satarım.
                  2) Masraf 10-15 bin TL olursa ben bu masrafı ödeyemem. Aracı servisten çıkarıp nasıl sigortadan masrafını alabilirim?
                  Öncelikle geçmiş olsun diyeyim

Aracınızın değer kaybı için hukuk yoluna başvurmanız gerek, uzun bir süreç, ama sonuç alınır.

Bu gibi durumlarda birkaç prosedür çalıştırılabilir, şöyle ki:

Aracınızı kendi kasko sigortanızın anlaşmalı olduğu bir yetkili servise götürüp hasar dosyası açtırırsınız.
                  Sigorta eksper gönderip hasar tespiti yaptıktan sonra onarıma onay verir, yetkili servis faturasını kasko
                  şirketine keser ve bedelini onlardan alır, sizin bir şey ödemeniz gerekmez. Yalnız, bu durumda aracın siciline
                  'Tramer' hasar kaydı koyacaktır, bu da arzu edilecek bir durum değildir.

Başvurabileceğiniz ikinci prosedür ise otelin 'mali mesuliyet' sigortasına müracaat etmektir. Hasar dosyası
                  açılır, yine eksper gelir, onarıma onay verir. Yetkili servis faturayı otele keser, otel de bu faturanın bedelini
                  sigortasından alır, siz yine bir şey ödemek zorunda kalmazsınız. Bu prosedürün avantajı ise araç siciline
                  'Tramer' hasar kaydı düşülmeyecek olmasıdır.

Size tavsiyem bu ikinci yol için otel yönetimine baskı yapmanız cihetinde olacaktır.

Tekrar geçmiş olsun
                  https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Değerli fikirleriniz ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İşim gereği yoğun eğitim süreciyle meşgul olduğum için tutanak tutulup tutulmadığına dair bir bilgim yok, çok ilgilenemedim. Ancak olay ile ilgili sigorta şirketinde dosya açıldığı söylendi. Bu sebepten dolayı olayın mutlaka kendi tutanağını tuttuğunu düşünmekteyim. Elimde bir çok fotoğraf olduğu için olası bir adli işlemde delil olarak kullanabileceğimi düşündüğüm için tutanak konusunun üzerine çok gitmedim. Araç artık serviste olduğu için ve tahminimce sigorta şirketinin yönlendirdiği eksperin olaya dahil olması sebebiyle servis dışında bir işlem yapabilmek için geç olduğunu düşünüyorum.

Otel ile veya otelin yönlendirmesiyle otelin sigorta şirketiyle irtibata geçip netleştirmek istediğim konular yukarıda da belirttiğim konular şunlar, bu konudaki fikrinizi de bildirebilirsiniz:
                    1) Aracın servisten çıkarılması için gereken muhtemel 10-15bin TL'yi nasıl ödeyeceğiz?
                    2) Olaydan önce 60bin TL'ye satabileceğim aracımın değer kaybı tespiti nasıl yapılacak? Bu konudaki mağduriyetim nasıl giderilecek?
                    3) 1 ayı geçecek bu süreçte araçsız kalacağım için

Otel yönetimiyle bu sorularıma cevap bulmaya çalışacağım. İlginiz için teşekkürler. Allah hepimizi beterinden saklasın.
                    1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Geçmiş olsun
                      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Değerli fikirleriniz ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İşim gereği yoğun eğitim süreciyle meşgul olduğum için tutanak tutulup tutulmadığına dair bir bilgim yok, çok ilgilenemedim. Ancak olay ile ilgili sigorta şirketinde dosya açıldığı söylendi. Bu sebepten dolayı olayın mutlaka kendi tutanağını tuttuğunu düşünmekteyim. Elimde bir çok fotoğraf olduğu için olası bir adli işlemde delil olarak kullanabileceğimi düşündüğüm için tutanak konusunun üzerine çok gitmedim. Araç artık serviste olduğu için ve tahminimce sigorta şirketinin yönlendirdiği eksperin olaya dahil olması sebebiyle servis dışında bir işlem yapabilmek için geç olduğunu düşünüyorum.

Otel ile veya otelin yönlendirmesiyle otelin sigorta şirketiyle irtibata geçip netleştirmek istediğim konular yukarıda da belirttiğim konular şunlar, bu konudaki fikrinizi de bildirebilirsiniz:
                        1) Aracın servisten çıkarılması için gereken muhtemel 10-15bin TL'yi nasıl ödeyeceğiz?
                        2) Olaydan önce 60bin TL'ye satabileceğim aracımın değer kaybı tespiti nasıl yapılacak? Bu konudaki mağduriyetim nasıl giderilecek?
                        3) 1 ayı geçecek bu süreçte araçsız kalacağım için

Otel yönetimiyle bu sorularıma cevap bulmaya çalışacağım. İlginiz için teşekkürler. Allah hepimizi beterinden saklasın.
                        "dedi,söylendi, mış" gibi ibareler sizi her zaman sıkıntıya sokabilir. Otel tabi ki sigortasından yapıp elden ödeme yapmayı istemeyecek. Ancak aracınızın tamir yöntemi değer kaybınızı etkileyecek. Şimdi gelir o aracın üst tarafını komple boyatırsanız asla 3-5 düşüğüne satamazsınız. Takla atmış pert muamelesi görür aracınız.

Boyasız göçük düzeltme + rötuş + pasta cila yapıldı mı boyamadan kurtulursunuz gibime geldi -lakin fotoğraflarda bir şey görünmüyor.

1 ay kadar arabasız kalacak bişey de görmedim ben. en fazla 1 haftalık iş var arabada. Ya da bizim göremediğimiz ciddi hasarlar var.

büyük geçmiş olsun.
                        Fikrin kadar varsın!

Yorum

Çok büyük geçmiş olsun

Yorum

Servisin olası fiyat şişirmeleri ile faiş fiyatlar konuşuyorlar. 3 cam değişimi, boyasız göcük düzeltme ve olası rötüş ile araç boyanmadan kurtulabilir. Fiyat düşüşüde minumum olur. Tabi bu tür ince işçilikler ile servisler uğraşmıyor. Sanayide fatura karşılığı yaptırılıp, sigorta veya otelden tutar istenebilirdi. Bu durumda karşı tarafında tutumu önemli.

Yorum

İşleniyor...
                            X