Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia aksesuar & yedek parça

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia aksesuar & yedek parça

bu ilanların bir kısmı zaten alınacak şeyler değil ama chipin yakıt tüketimini düşürme meselesi doğru. araba 200+ hp oldu diye basarsanız tabiki tüketim düşmez. daha doğrusu chip 1.6 turboda yakıt tüketimini düşürmez bence. genelde dizeller ve 1.6 atmosferiklerde düşük tüketim sağlıyor. ama dediğim gibi kullanım alışkanlığınızı değiştirmeden, sakin kullanımla düşürülebilir.
    InsigniaTEAM

Yorum

arkadaşlar bende pek inanamıyorum yakıt düşmesi vs. pek olacak gibi değil sakin kullanımda yakıt makul, hırçın kullanımda artıyo...

Yorum

Benim bilidğim yakıt düşürme sebei düşük devirlerde aracı fakire çekmesinden kaynaklanıyor. Yani güç vs. tamam alıyorsunuz fakat düşük devirlerde fabrika ayarlarına göre aracı fakirde çalıştırdığından yakıt tüketimi hissedilir oranda düşüyor araçlara chip yapıldıktan sonra. 2.0 da düşürür 1.6 da düşürmez diye birşey bana mantıklı gelmiyor çünkü önceki aracımda 1.4 TSI motor vardı ve yazılım vardı araçta yazılımdan sonra sakin kullanımlarda ciddi bir düşüş verdi tüketimde.

Orjinal yazı sahibi: atilla06
        Hiç sanmıyorum arkadaşlar o 180 hp den 228 hp çıkartması yok yakıtı düşürmesi hikaye o işler inanın bana daha önce denedim bizzat öncelikle bir aracın performansını arttıracaksın eeee yok öyle yakıt düşüreceksin sakın aldanmayın denedimm yani sakın para vermeyin...
        Tabi güç artıyor fakat aracınız 2000 d/d dayken 228 bg güç üretmiyor. Üst devir bandında alıyorsunuz bu gücü tabiki devirli kullanımlarda stock yazılıma göre fazla yakacaktır fakat düşük devirlerde tüketim düşecektir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MuYMuY
          1.6 da düşürmez diye birşey bana mantıklı gelmiyor çünkü önceki aracımda 1.4 TSI motor vardı ve yazılım vardı araçta yazılımdan sonra sakin kullanımlarda ciddi bir düşüş verdi tüketimde.
          1.6 Turboda pek düşürmez demiştim, araba zaten 180hp
          yani atm. 115'de arabayı rahatlatır eskiye göre yakıt tasarrufu olur ama 180'likte bu kadar olmaz demek istemiştim.
          InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
          X