Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia aksesuar & yedek parça
Collapse
X
-
Ynt: insignia aksesuar & yedek parça
hızlı kalkış sistemi nasıl yaa ihihi videoyu izlediniz mi..?
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
bizim araçlar içinde chip tunning var, 180 HP den 228 HP ye, 230 NM toktan 294 NM torka angle
yakıt tüketimini % 10 azaltıyormuş diyolar, gerçekten işe yarıyor mu bu kadar..?? nedenini açıklayabilir misiniz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattbizim araçlar içinde chip tunning var, 180 HP den 228 HP ye, 230 NM toktan 294 NM torka angle
yakıt tüketimini % 10 azaltıyormuş diyolar, gerçekten işe yarıyor mu bu kadar..?? nedenini açıklayabilir misiniz
işe yarayıp yaramadığını ancak deneyerek anlamak lazım ama yakıt tasarrufu yapıcagına inanmıyorum, araç ne kadar güçlü olursa o kadar fazla yakar bence....
Yorum
-
bence torku artacağı için düşük devirlerde kullanımda az yaktırabilir..? çünkü araç sıkışmıycak ve daha rahat ivmelenecek kendini atabilecek.. e tabi şu an mevcut motorda olduğu gibi basarsak turboya da geçerse tabiki yakar..
ama düşük devirlerde, sakin kullanımda falan bence çok yakmaz tork gücü artacağı için diye düşünüyorum ..?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: efemuratto mercekli far uygulaması yapılan ilan sanırım Bülent abinin farları yaptırdığı yer ile aynı..?
sanırım öle....
Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Hiç sanmıyorum arkadaşlar o 180 hp den 228 hp çıkartması yok yakıtı düşürmesi hikaye o işler inanın bana daha önce denedim bizzat öncelikle bir aracın performansını arttıracaksın eeee yok öyle yakıt düşüreceksin sakın aldanmayın denedimm yani sakın para vermeyin...
Yorum
Yorum