Arkadaşlar Yardım İnsigniamda ön ve arka park sensörleri mevcut .. park sensörü devreye girdiğindee öndeki hep dıtttt dıtttt dıttttttttttttttttttttt susmuyo önde hiç bşey yokken bu yüzden arkadaki ötmüyoo bu öndeki ötüyo diye arkadan sıfır yaklaşmama rağmen öndeki ötüyör diye arka ötmüyor kalın ses arka ince ses ön dimi ? çıldırıcam uyumsuzluk var galiba ya maad maad
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu Park Sensörü Beni Çıldırtıcakkk !!
Collapse
X
-
Ynt: Bu Park Sensörü Beni Çıldırtıcakkk !!
profil resminde gördüğüm kadarıyla pilakalık var aracında, ön taraftaki pilakanın olduğu kısmın hemen yanlarında sensörler var ve o pilakalığı algılıyordur.. serviste pilakalığı çıkarıp tampona yapıştır veya hem pilakalığı hem pilakayı biraz eğip vidala sorun kalmaz
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
-
aynı sorunu bende yaşadım bilmiyodum tabi ozamanlar diyodum ki demekki böle belli bir süre ötüyor bu araç ama bende servise gösterdim dayanamayıp plakalıktan dediler eğer plakalıgı cıkarttırmak istemiyorsanız onu yan bir şekilde monte edip ve plakayı oval bir şekil aldırıp yapıştırıyorlar. dediğim gibi bir servis yapınBeyaz tutkudur.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aligunesO sesin ne kadar eziyet olduğunu biliyorum bende yaşadığımdan
Yorum
-
Insigniamın hiçbir özelliğini devre dışı bırakmak istemiyorum eziyette olsa bir bildiği vardır diyorum hep
Orjinal yazı sahibi: efemuratttuşa basıp devredışı bıraksaydın ya ne eziyet ettin kendine o kadar ))Beyaz tutkudur.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aligunesInsigniamın hiçbir özelliğini devre dışı bırakmak istemiyorum eziyette olsa bir bildiği vardır diyorum hep
Yorum
-
benim çok acı bir park sensörü anım var,
şirketin önüne yanaşırken kepenk çıkıntısı 10-15 cm cıkıntılı ahhh guzelim far çizilmedimi içim eridi çok üzüldüm çokkk hasss2011 COSMO DVD 800 NAVİ TEKNİK GRİ
34 GF 5009
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: asçelikyok yok far 2-3 cm cızıldı ama insan çok üzülüyor
evlatlık aldık sanki arabayı haha
Yorum
Yorum