Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 cdti yakıt tüketimi hk.
Collapse
X
-
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl View Post
Yukarıda bahsedilen konu ile sizin söylediklerinizin alakası yok,konu şu aracın ortalaması 8 gösteriyor ama depoyu fullediğinizde 10 litre cıkıyor olay o yanı arabanın kısa mesafe uzun mesafe olayı değil
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi View Post
Konunun farkındayım ancak son mesajlar ve konu açılışındaki mesajlar sapmadan ziyade yakıt tüketimindeki fazlalıklara alakalı.Ben genel olarak konuda geçen mesajlara ilave olarak cevap vermiştim.Her neyse asıl konu ile alakalı veya değil sonuçta tüketimlerden de bahsedilmiş sadece benim mesajımın alakasız olduğunu anlamanızda ilginç.
Son düzenleme: kdristnbl; 12.12.2017, 17:31.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: seloselo View Post
Araçlarımızdaki yol bilgisayarına ait yazılım güncelleme vb bir durum söz konusu olabilir mi acaba? Yada ölçümü gerçekleştiren donanımsal/yazılımsal sıkıntıyı çözmek adına servisin sunacağı bir yardım var mıdır bunu danışmak belki fayda sağlayacaktır.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl View Post
Servis müdürü ile konuştum yanıt veremedi,bu astra k dada geçerli opelin yalan yakıt tüketimi göstermesinden başka birşey değil.
Kitapçıkta bir yerde sadece "bilgilendirme amaçlıdır gerçeği göstermez" diye bir not varsa bu imkan da kalmaz elbette.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hakkan View Post
Veremediğinden değil de vermek istememesinden dolayıdır. Zira bizim gibi istisnalar dışında kimsenin depo ve yol bilgisayarını karşılaştırmaya çalıştığını, öyle yapsa bile bu farkı büyütüp takip edeceğini düşünmüyorum. Hal böyle olunca bizler gibi %3-5 müşteriye özel bir güncelleme vb. gelmeyecektir. Aramızda sıkı bir avukat olsa bu durumun müşteriyi kandırmaya yönelik olduğunu ispat ederek bir dava açsa birşeyler çıkar belki, o ayrı tabii... :
Kitapçıkta bir yerde sadece "bilgilendirme amaçlıdır gerçeği göstermez" diye bir not varsa bu imkan da kalmaz elbette.Insignia Cosmo 2016 1.6 Dizel 136HP AT6 + Stil Paket + Rhytm Ahşap Dekor
Yorum
-
benim merak ettiğim Cosmo ile Sport arasında yakıt tüketim sapması aşağı yukarı ne kadar, Cosmo gerçeğe biraz daha yakın Sport ise sapması en yüksek olan olduğunu düşünüyorum, bildiğiniz gibi bu araçta 16 jantdan 20 janta kadar seçenek var sanırım 16 jant için yapılan kalibrasyon tüm araçlarda kullanılıyor, sadece ülkemize özel olduğunuda düşünmüyorum genel olarak böyledir .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aykutt View Postbenim merak ettiğim Cosmo ile Sport arasında yakıt tüketim sapması aşağı yukarı ne kadar, Cosmo gerçeğe biraz daha yakın Sport ise sapması en yüksek olan olduğunu düşünüyorum, bildiğiniz gibi bu araçta 16 jantdan 20 janta kadar seçenek var sanırım 16 jant için yapılan kalibrasyon tüm araçlarda kullanılıyor, sadece ülkemize özel olduğunuda düşünmüyorum genel olarak böyledir .
İmzamdaki iki aracımda 561km çıkan yol, her seferinde 551 km çıkıyor.
Yol kenarındaki kilometre kontrol tabelaları 5000m ara ile yapılır. Kontrol ettiğimde 150-200m arası sapma mevcut. Aracım 4800m'yi biraz geçtiğinde ikinci tabela geliyor.
Lastik ölçüleri orjinal 225/55/17.
245/45/18 lastiği %0.2 oranında küçük. Bu da sapmayı açıklıyor. Bence de kalibrasyon 18lik lastiğe göre yapılmış.1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
Yorum
-
Arkadaşlar zaten olay uzun yolda değil şehir içinde sapma yapması. İstanbul koşullarında yer yer %20'ye çıkan sapma uzun yolda virgülden sonraki ikinci haneye kadar tutuyor.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: seloselo View Post70 litre depoyu fulleyip yola çıkıyorum , 1100 küsur kilometre ile 6 litre ( yol bilgisayarı verisi) ortalamada şehirlerarası yol yapıyorum. Aracım orijinal 19 jant , sapma varsa bile 0,1-0,2 arası olacaktır en fazla.
şehir içi resmen hüsran
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25 View Post
Uzun yolda sapma çok az oluyor ben çok denedim.
şehir içi resmen hüsran
şehiriçinde net 1 litre var.
Hatta %20'yi bile buluyor.1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
Yorum
Yorum