Abiler dün bi pasta cila alayım dedim iyili almışım.bugün Samsun'un işler caddelerinden bir caddede araç park halindeydi.park bilet kesilen yerlerde aracı bırakıp arkadaşın aracıyla alışveriş merkezine gidip geldik , kaldı ki ben aracımı hep en güvenilir yerlere park ederim otopark varsa kesinlikle oraya girip en uzak yere parkeler yıkatırken bile hep kendi şampuanımla yıkatırım neyse bir geldim aracın arka tamponuna sürtüp kaçmışlar.insan bi telefon numarası bırakır ne bileyim oradaki cafelere bir bilgi söyler .kısacası milletimi çok seven insanım ama artık sanırım bizim insanlarımızda bozulmaya başladı hak hukuk davasına kimse dikkat etmiyor ne diyeyim yazık!!!
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arabaya sürtüp kaçmak ne demek
Collapse
X
-
Ynt: Arabaya sürtüp kaçmak ne demek
Kardesim cok gecmis olsun,tamponu dert etme rutusu sur gitsin.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Bir gün değilki abiler otoparka bırakıyoruz millet arabasının kapısını açıp çarpıyor umurunda değil, kapılarda rahat 4-5 nokta sırf bu yüzden atmış2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
Dün öğleden sonra keçiörende eşimi beklerken karşı şeritte suriye plakalı bir araba park halindeki yeni mersedese bir patlattı araba yerinden zıpladı sonrada hiç bişey olmamış gibi bastı gitti demekki dedim işte böyle oluyorİnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
2010 caddy 1.9 TDİ
Yorum
-
Dikkatsiz ve umursamaz sürücü çok var memlekette. Evvel ki sene benim ön tampon sağ tarafın boyasını kazımış insan evladının biri. Camda numaram olmasına rağmen geri dönüş olmadı. Autoking'de mini onarım kapsamında boyattım. Allah beterinden korusun..
Yorum
-
Pasta ile geçti biraz ama egzozun üst tarafı yaklaşık 10 cm şerit gibi çizilmiş pasta geçirmedi orayı mecburen rütuş atılacak2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: beter55Bir gün değilki abiler otoparka bırakıyoruz millet arabasının kapısını açıp çarpıyor umurunda değil, kapılarda rahat 4-5 nokta sırf bu yüzden atmış
Yorum
Yorum