Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dizele Geçiş

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Dizele Geçiş

520 d yakışır

Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

bizim üst komşumuz aldı geçen ay ve benim de iyice bir inceleme imkanim oldu. gerçekten çok hoşuma gitti. sürüşü ise anlamak imkansız dizel motor olmasina karşin son derece sessiz çalişiyor. donanimindan bahsetmiyorum bile
      Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

öle olması normal 150 milyar araba dimi))) bence o para arabaya verilmez hele bu ülkede en az 40 milyarı vergi veriyosun ben yiyemedim siz yiyin der gibi))
        2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Aviator
          Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
          Orjinal yazı sahibi: Pamperos
          yaw arkadaslar alakasiz olacak ama şimdi bu havalimanina giden bakirkoyden sahil yolunda hız sınırı 55 mi 70 mi oldu?

sanırım artık çok geç ama ben 50 diye biliyorum...
          evet sanirim çok geç oldu ceza gelmiş gene. yılın bu ilk aylari hep boyle yapiyorlar.tüm hasilati topluyorlar. güya trafik kurallari uygulaniyor. arkadaslar şusıralar size tavsiyem sahil yolunu kullanmayin. bir anlik 70 e çıksaniz bile ceza geliveriyor.araci değiştirmeye gelince 3 kasasini makyajlı c kasasini beklemeye karar verdim. aslinda gönlümde 5.20 d var ama çok fena tuzlu.
          3 serisi kasası değişti Trye giriş yapacak bu sene onu bekleyin fena olmuş :P
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

yeni 3 serisine ait kesin fotolar var mı?
            3 den önce 1 serisi gelecek bu yazın sonuna doğru bekleniyor diye biliyorum..
            hatta turbo benzinli motorlar olacakmış.. 1.3 , 1.6 ve 2,0 lt olarak..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

3 serisi daha yeni makyajlandı, hemen yeni kasası çıkmaz diye düşünüyorum....

Yorum

3 serisi fotoları ..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bu da yenisi

Yorum

bunlar güncel kasanın makyajlı fotoları dimi murat.... yenisi diye gözüken fotografta makyajlı gibi, yani kasa aynı bitek farlar, ön panjur gibi kücük ayrıntılar degişmiş....

Yorum

• Ynt: Dizele Geçiş

yeni kasa daha çizim halinde, TRde satışa çıkması 1-2 yılı bulur
                      InsigniaTEAM

Yorum

üstteki fotolar yani mavi-gri renkli olanlar güncel E90 kasaya ait fotolar..
                        yeni kasa 3 serisi ise 2012 başında yollarda olacak.. o kadar da uzak değil yani gelişi..
                        diğer taraftan yeni kasa 1 serisi araçların ise ekim kasım gibi TR de olması bekleniyor..

Yorum

ben yeni 1 kasa duymadım görmedim ama olabilir tabi ,yenilenecekse yeni M1 de de yenilik olurdu diye düşünüyorum zira yeni m1 coupe aynı.

Yorum

Burda sürekli 3 serisi coupe görüyorum yenisi öyle olmayacak mı?

Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                              olacak..
                              bmw 7 senede bir kasa değiştirir..
                              güncel 1 kasa 2004 sonunda TR ye geldi.. şimdi de 2011 sonunda yine gelecek.. bayiler temmuz ağustos gibi ya da eylül de en geç ön sipariş almaya başlarlar..
                              hemen arkasından da yeni kasa 3 serisi gelecek.. bu da tahminen 2012 başı ya da ilk çeyreği gibi olur..

Yorum

Bugün 2 tane yeni jetta gördüm hoşuma gitti tam inceleyemedim ama dizelide var galba

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

İşleniyor...
                                X