bizim üst komşumuz aldı geçen ay ve benim de iyice bir inceleme imkanim oldu. gerçekten çok hoşuma gitti. sürüşü ise anlamak imkansız dizel motor olmasina karşin son derece sessiz çalişiyor. donanimindan bahsetmiyorum bile
öle olması normal 150 milyar araba dimi))) bence o para arabaya verilmez hele bu ülkede en az 40 milyarı vergi veriyosun ben yiyemedim siz yiyin der gibi))
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
yaw arkadaslar alakasiz olacak ama şimdi bu havalimanina giden bakirkoyden sahil yolunda hız sınırı 55 mi 70 mi oldu?
sanırım artık çok geç ama ben 50 diye biliyorum...
evet sanirim çok geç oldu ceza gelmiş gene. yılın bu ilk aylari hep boyle yapiyorlar.tüm hasilati topluyorlar. güya trafik kurallari uygulaniyor. arkadaslar şusıralar size tavsiyem sahil yolunu kullanmayin. bir anlik 70 e çıksaniz bile ceza geliveriyor.araci değiştirmeye gelince 3 kasasini makyajlı c kasasini beklemeye karar verdim. aslinda gönlümde 5.20 d var ama çok fena tuzlu.
3 serisi kasası değişti Trye giriş yapacak bu sene onu bekleyin fena olmuş :P
yeni 3 serisine ait kesin fotolar var mı?
3 den önce 1 serisi gelecek bu yazın sonuna doğru bekleniyor diye biliyorum..
hatta turbo benzinli motorlar olacakmış.. 1.3 , 1.6 ve 2,0 lt olarak..
bunlar güncel kasanın makyajlı fotoları dimi murat.... yenisi diye gözüken fotografta makyajlı gibi, yani kasa aynı bitek farlar, ön panjur gibi kücük ayrıntılar degişmiş....
üstteki fotolar yani mavi-gri renkli olanlar güncel E90 kasaya ait fotolar..
yeni kasa 3 serisi ise 2012 başında yollarda olacak.. o kadar da uzak değil yani gelişi..
diğer taraftan yeni kasa 1 serisi araçların ise ekim kasım gibi TR de olması bekleniyor..
olacak..
bmw 7 senede bir kasa değiştirir..
güncel 1 kasa 2004 sonunda TR ye geldi.. şimdi de 2011 sonunda yine gelecek.. bayiler temmuz ağustos gibi ya da eylül de en geç ön sipariş almaya başlarlar..
hemen arkasından da yeni kasa 3 serisi gelecek.. bu da tahminen 2012 başı ya da ilk çeyreği gibi olur..
Yorum