Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dizele Geçiş

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Dizele Geçiş

sonuc olarak yeni astrayla sollama cıktım 5 vites 100km deydim 4 e cektim yok ıh ıh 3 e cektim anca bi zahmet gitti ondada etmediğim dua kalmadı sollayana kadar bu yüzden 36000 verip H aldım 52000 verip yokusta kalcaksam yakarım o arabayı orda ,bu arada albea cok güzel gidiyor yeni astrayla alakası bile yok aralarında heralde 400 500 kg fark var heheh olmamıs opel olmamıs bırak artık 1500kg arabaya 1.3 koymayı 1.7 getir 1.9 getir astralara, 1.3cdti 53000TL akıl isimi? :S

Yorum

Arkadaşlar anlatamadım herhal;Diyorumki albea 1.3 dizel le astra 1.3 dizel aynı motor.Motor gücü olarak değil motor olarak.Arasındaki fark ta beygir dir.Albea 65 ise astra 95 dir.Ayrıca ona göre de torku tabiki astranın fazladır.Albea da 1200 kg civarıdır.arada 300-350 kg fark varsa buda aradaki beygir ve torkla kapanmıştır.
      Astra kullanmadığım için iddia etmiyeceğim ama sizin dediğiniz olay diğer araçlarda da vardır.

Yorum

Bu arada astra dizel zincşr mi kayış mı kullanmış merak ettim şimdi.Çünkü albea zincirliHer sene illa bir değişiyoruz 100-120 bin km arası

Yorum

walla arkadasımda 1.3 astra dızel war h kasa ben clıo symbolle 1.5 85 beygr olanı

astrayla dalga gecyrm resmen astra cok hantal dızelı 1.3 motor gıdıo sadece arabayı goturuo ekonomı ıcın alınır genc arabası asla olamaz o motorla 20 yasımda da ekonomıyı dusunup 1.3 motor alcaksam oo oo oo ılerde emeklı kartı alıp metrobusle dolasmam lazım

Yorum

yaw arkadaslar alakasiz olacak ama şimdi bu havalimanina giden bakirkoyden sahil yolunda hız sınırı 55 mi 70 mi oldu?
            Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Pamperos
              yaw arkadaslar alakasiz olacak ama şimdi bu havalimanina giden bakirkoyden sahil yolunda hız sınırı 55 mi 70 mi oldu?

sanırım artık çok geç ama ben 50 diye biliyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KrM
                Eğer o yokuşu bu araç çıkamazsa hiç bir araçta çıkamaz bence.Dizeller için konuşuyorum.
                Bizde albea 1.3 dizel multijet var.Ticari bir araç.Sonuçta o motor da gm dir.Opel deki beygir olarak daha güçlüdür ama daha ağırdır.Sonuçta ikiside aynıdır.
                Ben hiç şikayet duymadım ama sonuçta illaki o yokuşta zorlanıyodur albea larda.He tüm bu tip 1.3-1.4-1.5-1.6 motorlar sonuçta zorlanır diye düşünüyorum.
                1.3 dizel motor gm nin değil fiat ın motoru.. ( fiat multijet diyor,opel ise cdti )
                fiat 1.6 multijet de yaptı ama bu motoru gm almadı ya da alamadı..
                opel de adam gibi dizel motor yok 2.0 cdti lar hariç.. hatta vectra lardaki 1.9 cdti da fiat ın motoru.. bknz alfa romeo 1.9 jtd
                opel ne alem bir marka ki dizel motor olarak tutturmuş 1.7 cdti ( 1.7 dti nin common rail olanı ) başka da motor yok..
                bu kadar da zor mu ya 1.6 lt dizel motoru kendisinin yapması? vw bile çıkarttı 1.6 tdi

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

1.7 cdti da kendi motoru değil isuzu ile geliştirdikleri bir motor.Ama harika bir motor yakıt tüketiminde şehir dışı 4 lt şehir içi 6 lt yaptığım oldu astra h ile ve performans olarakta oldukça iyiydi.
                  Şimdiki 1.7 cdti lar aynı motorun geliştirilmişi mi yoksa gm yeni baştan mı tasarladı bilmiyorum.
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

GM nin toplam stışlarında GM TR çok küçük bir paya sahip.Bu yüzden 1,6 dizel yok Opelde.Türk piyasasını önemsemiyorlar kısaca.Bunu yetkili kişiden duydum.
                    Orjinal yazı sahibi: corail
                    1.3 dizel motor gm nin değil fiat ın motoru.. ( fiat multijet diyor,opel ise cdti )
                    opel de adam gibi dizel motor yok 2.0 cdti lar hariç.. hatta vectra lardaki 1.9 cdti da fiat ın motoru.. bknz alfa romeo 1.9 jtd
                    opel ne alem bir marka ki dizel motor olarak tutturmuş 1.7 cdti ( 1.7 dti nin common rail olanı ) başka da motor yok..
                    bu kadar da zor mu ya 1.6 lt dizel motoru kendisinin yapması? vw bile çıkarttı 1.6 tdi
                    [/quote]

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                    35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
                      Orjinal yazı sahibi: KrM
                      Eğer o yokuşu bu araç çıkamazsa hiç bir araçta çıkamaz bence.Dizeller için konuşuyorum.
                      Bizde albea 1.3 dizel multijet var.Ticari bir araç.Sonuçta o motor da gm dir.Opel deki beygir olarak daha güçlüdür ama daha ağırdır.Sonuçta ikiside aynıdır.
                      Ben hiç şikayet duymadım ama sonuçta illaki o yokuşta zorlanıyodur albea larda.He tüm bu tip 1.3-1.4-1.5-1.6 motorlar sonuçta zorlanır diye düşünüyorum.

benim bildiğimde tam tersi, fiatlardaki 1.3 multıjet motorlar gm e ait, ve artık yakında bi zamanda bu motorları kullanamayacak diye biliyorum.... bunu bi fiat bayinde servis elemanından duymuştum....

Yorum

Fiat ın motoru falan yok benim de bildiğim.1.3 ler gm nin.He gerçi opel in ürettiği motor da var mı desen onun yoktur diye biliyorum.

Yorum

1.3'ler Fiat'la ortak üretim. Isuzu'nunda ürettiği dizel motor var ama hangisi bilmiyorum. eskiden Monterey'de kullanılmış. Isuzu şuan başka modelere de dizel motor üretiyor mu bilmiyorum ama üretmesi güzel birşey. adamların işi gücü dizel motor, Opel'den daha iyi iş çıkartacakları kesin
                          InsigniaTEAM

Yorum

Ben 1.3 dizel motorun Fiat a ait olduğunu biliyorum ezelden beri.
                            Zaten bu motor corsa dan daha önce palio ve albealarda kullanılmaya başlanmadı mı?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

merhaba arkadaşlar bende bir yorum yapayım dedim genelde millet der ki yılda 25000 - 30000 km ve üstü yapıosan dizel al ama bunların altında km yapıyorsan benzinli al der birde vazgeçecegimiz araç prestijli bir araç olunca 2 kere düşünmek lazım diye düşünüyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                                Orjinal yazı sahibi: Pamperos

sanırım artık çok geç ama ben 50 diye biliyorum...
                                evet sanirim çok geç oldu ceza gelmiş gene. yılın bu ilk aylari hep boyle yapiyorlar.tüm hasilati topluyorlar. güya trafik kurallari uygulaniyor. arkadaslar şusıralar size tavsiyem sahil yolunu kullanmayin. bir anlik 70 e çıksaniz bile ceza geliveriyor.araci değiştirmeye gelince 3 kasasini makyajlı c kasasini beklemeye karar verdim. aslinda gönlümde 5.20 d var ama çok fena tuzlu.
                                Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

İşleniyor...
                                X