VW olması ve 1.6 Dizel olması,
En önemlisi yalıtım konusunda çook çok üstün olması,
Olağanüstü şanzımana sahip olması,
İçinin astraya göre daha ferah olması,
Daha konforlu olması,
İşçilik ve malzeme kalitesi aklıma gelen ilk artıları..
Arka görünümü astraya göre biraz itici olsada ön görünümü astradan daha çekici ve keskin..Görüntüyü de tavan spoiler ve R-Line stoplarla halledebilirsiniz.
Bunları highline için söylüyorum.comfortline veya trendline(resmen şahin) olsa kesinlikle astra.
Daha konforlu olması,
Arka görünümü astraya göre biraz itici olsada ön görünümü astradan daha çekici ve keskin..Görüntüyü de tavan spoiler ve R-Line stoplarla halledebilirsiniz.
Bunları highline için söylüyorum.comfortline veya trendline(resmen şahin) olsa kesinlikle astra.
Yavaş yavaş eleniyor.. Bakalım kaç kişi kalıcaz D segmentinde?? 1 yıl dayananlar....2 yıl dayananlar...3 yıl dayananlar..4. yıl tüp taktıranlar muhaha
bu dayanamamaktan ziyade isyan etmek. hayir basabilsem rahat rahat gene gam yemicem ama malum istanbulda onun için ne yol var ne de fırsat. kaldiki zaten sınır 55 çogu yolda
aracı satmak illaki benim için zarar olucaktir kısa vadede.şuan için sadece düşünüyorum zaten aslinda volvo s60 1.6 dizel gelicek diyorlardı onu da bekleyebilirim. büyük ihtimal dizele geçiş olucak belli bir zaman sonra
Var var işçilikte var
Hele şu 1.3 LT 95hp motor yokmu beni kahrediyo arkadas yaa..Bi pejo,bi citröen kadardamı olamıyo hala 1.6 dizel çıkartamadı gitti..
tamam işte, işçilik var montaj güzel ama malzeme felaket. bildiğin taşş kalite hissi hiç yok. ama bu genel plastik aksamın aksine butonlarda çok kaliteli. zaten VW'nin butonlarına hastayım
Yıllık 15,000 km üzerinde yol yapanlar gitsin bir sigortacıya aracın motor beyin elektronik aksam ne varsa hepsini ayrıca sigorta ettirsin.Tahminim fazla tutmaz sonra doğrudan bir lpg kit.Insignia zevkinden vaz geçmeyin.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Daha konforlu olması,
yeni astraya bindin mi? iç mekan kalitesinden şundan bundan bahsetmişsin tamam güzelde objektif olmak lazım...
Eğer o yokuşu bu araç çıkamazsa hiç bir araçta çıkamaz bence.Dizeller için konuşuyorum.
Bizde albea 1.3 dizel multijet var.Ticari bir araç.Sonuçta o motor da gm dir.Opel deki beygir olarak daha güçlüdür ama daha ağırdır.Sonuçta ikiside aynıdır.
Ben hiç şikayet duymadım ama sonuçta illaki o yokuşta zorlanıyodur albea larda.He tüm bu tip 1.3-1.4-1.5-1.6 motorlar sonuçta zorlanır diye düşünüyorum.
Yorum