Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dizele Geçiş

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Dizele Geçiş

hemen kısaca insignia ile astrayı kıyaslayım

İNSİGNİA:

1: süspansiyonu oldukça sert, klasik opel tadında
    2: Mükemmele yakın fren sistemi var
    3: Vites direksiyon v.s sert
    4: Flexride olmazsa direksiyon ağırlaşmıyor hızlarda
    5: 180 hp hız konusunda gerçekten yolunda arabanında hakkını veriyor.
    6: sınıfı içinde estetik açıdan hem iç hem dış olarak çok albenili
    7: Parasından daha zengin bi imajı var
    8: yol sesi ve motor sesi makul seviyede
    9: zemin kuruysa virajı mükemmel

ASTRA:

1: İnanılmaz sessiz çalışan ve yumuşak olan bir süspansiyon sistemi var
    2: direksiyon sistemi tamamen farklı park edecekken çok yumuşak ve 20 km den sonra kademeli olarak ağırlaşıyor
    3.İnsignia gibi yoldaki çukura göre direksiyon elinizden kaymıyor
    4: Yalıtım kaliteli yol sesi v.s makul seviyede
    5: İnsigniada olan bazı eksiklikler bunda giderilmiş
    6: arkası yapılı insanlar için dar sayılabilir
    7: Sanruf ferahlık açısından şart sayılabilir
    8: 1.3 motorlar tatmin edici bir performansının olduğunu ve çok cimri olduğunu duydum...
    9: virajlarda henüz deneyemedim ama ufak tefek oynamalarda kendini bırakmadı hiç
    F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Pamperos
      Orjinal yazı sahibi: mertk
      1.3 dizel ohhh pasalar gibi en son 3 hafta once uğramıstım benzinliğe pehhh
      sizde yeni kasa mi var
      hayır astra H var 2011

Yorum

İnsignia yı babama verdim, oda bende satıp astra alıcam o çok daha konforlu diyor....NOT: babama göre konfor yumuşaklık ve sessizlik
        F30 Sport+

Yorum

soyle soylim yeni astra 1.3 dizel yerinden oynamıyor iyiki H almısım

Yorum

Güzel bir kıyaslama olmuş.bende saydıgım nedenlerden dolayı astra dzele geçişi düşünüyorum şuan daha düşünce aşamasinda tabi
            Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

okadar vasatmi gerçekten test etme imkanin oldumu ?

Yorum

Biraz iddia lı yorum olmuş.

Yorum

test eden varmı gerçekten bu motoru arkadaslar yeni kasada.performans problem değil tabii ama arabayi götürsün

Yorum

ben test edecek bi araç bulamadığım için 1.4 140 hp aldım yoksa dizelde beni baya düşündürmüştü... ama yeni astra kullanıcı yorumları astra H lerde kullanılan 6 ileri şanzımandan kaynaklanan 1. vites hantallığını astra j lerde kullanılan 5 ileri şanzımanla aştıklarını söyleynler oldu
                    F30 Sport+

Yorum

1.3 dizeli test etmedim ama sıkıntı yaşamazsınız aracın gücünde.. gayet yeterlidir bence.. ama Gökhan ın da dediği gibi, sunroof şart ya, gerçekten arabanın görüntüsünü değiştiriyor .. rolleyes
                      Cosmo alırsanız zaten AFL ve yarı deri koltuklar olacak.. yalnız hafızalı sürücü koltuğu olmayacak, aynı bizdeki elektrikli yolcu koltuğu gibi olacak, dilerseniz sonradan navi. sistemi taktırabilirsiniz, dilerseniz opsiyon listesinden CD 500 navi. sistemini alabilirsiniz.. 17 veya 18 jant alabilirsiniz.. bence Astra ya 17 yıldız jant çok yakışıyor, ikiz kollusu da var tek kollusu da var
                      zaten arka stoplar da karartmalı.. gayet şık ve sportif..
                      başka da bi farklılık yok bizim Cosmo lara göre abi, zaten iç mekan küçük kardeş olduğu için birbirlerine benziyor İnsignia abisi ile memnun kalabileceğin bir araç derim..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

önce astraya bi bin sonra git golfe bin ama önce astraya binmelisin golfü kafandan nasıl siliyorsun gör bak
                        F30 Sport+

Yorum

bir test edebiicek 1.3 bulalim merak ettim şimdi
                          Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                          1.3 dizeli test etmedim ama sıkıntı yaşamazsınız aracın gücünde.. gayet yeterlidir bence.. ama Gökhan ın da dediği gibi, sunroof şart ya, gerçekten arabanın görüntüsünü değiştiriyor .. rolleyes
                          Cosmo alırsanız zaten AFL ve yarı deri koltuklar olacak.. yalnız hafızalı sürücü koltuğu olmayacak, aynı bizdeki elektrikli yolcu koltuğu gibi olacak, dilerseniz sonradan navi. sistemi taktırabilirsiniz, dilerseniz opsiyon listesinden CD 500 navi. sistemini alabilirsiniz.. 17 veya 18 jant alabilirsiniz.. bence Astra ya 17 yıldız jant çok yakışıyor, ikiz kollusu da var tek kollusu da var
                          zaten arka stoplar da karartmalı.. gayet şık ve sportif..
                          başka da bi farklılık yok bizim Cosmo lara göre abi, zaten iç mekan küçük kardeş olduğu için birbirlerine benziyor İnsignia abisi ile memnun kalabileceğin bir araç derim..
                          zaten cosmo alirim diye düşünüyorum alirsam.içi zaten aynı hmen hemen insignia ile.abi kardeş amca dayı farketmez ya yeterki beklentilere cevap versin
                          Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          ben test edecek bi araç bulamadığım için 1.4 140 hp aldım yoksa dizelde beni baya düşündürmüştü... ama yeni astra kullanıcı yorumları astra H lerde kullanılan 6 ileri şanzımandan kaynaklanan 1. vites hantallığını astra j lerde kullanılan 5 ileri şanzımanla aştıklarını söyleynler oldu
                          yeni kasa 5 ilerimiydi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                            önce astraya bi bin sonra git golfe bin ama önce astraya binmelisin golfü kafandan nasıl siliyorsun gör bak
                            dogru tabi golf tasarım olarak astranin gerisinde bence de. de onda da 1.6 tdi var be gökhan

Yorum

bence önceliği fark etmez ya her halikarda Astra da karar kılacağınızdan eminim ) Astra baba ya.. golf de VW de kaliteyi düşürdü bence.. artık bi standart peşindeler.. çok sade olmaya başladılar.. tek artıları artık DSG şanzıman olması birde alman arabası olması.. Astra beklentilerinize (herşeyiyle;özellik,donanım,kalite üçgeni olarak) gayet yeterli cevabı verir

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

dizel 5 ileri.... 1.4 turbo ve 1.6 turbo 6 ileri
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X