Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dizele Geçiş

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Dizele Geçiş

insignia ya lpg olayı için subapları çelik subapla değiştirmedikten sonra düşünmeyin yoksa sonra motoru elinize alırsınız.. dizel konusunda da d sınıfından c sınıfına geçiş yapan gökhan55 arkadaşımız kendisi aradaki farkı söylesin.. illada dizel diyorsanız hemde d sınıfı olsun diyorsanız insignia 130 luk alın garanti bitince ufak bir chip tunning olayı ile 150 160 hp arasında güç alırsınız .....
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
      illada dizel diyorsanız hemde d sınıfı olsun diyorsanız insignia 130 luk alın garanti bitince ufak bir chip tunning olayı ile 150 160 hp arasında güç alırsınız .....
      çok mantıklı hem 130 HP bile yeterli bence çünkü tork 300 birde chip tunnig ile torkta yükselir HP de yükselirki araba canavar olur rolleyes

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

evet insigia dizel daha mantıklı olabilir.ben işin zararinda değilim. milletin enayi yerine konmasından rahatsz oluyorum ve o yüzden de benzinli araba kullanma konusunda artık pek iyimser düşünemiyorum.4 tl nedemek yaw bir düşünün arkadaslar.ciddi anlamda dünyanin çogu yerinden çok daha pahali litre fiyati. birikincisi bu ay 2. cezayı yedim. oda dün gelmiş. ikisi de bölünmüş yollarda ve ikiside sadece 70-80 km hızla.şimdi ne alakasi var diceksiniz ama işte hp yüksek olunca farkında olmadan bir bakiyorsunuz araç 80 olmuş bile sürekli acaba bu yolda radar kontrolu varmi diye de araba sürülmezki.yanlız bu aralar dikkat edin arkadaslar sizde. saniyorumki bu senenin kotasını ilk birkaç ayda doldurmak için adim başi ceza yagıcak hemde hiç beklemediginiz "yok artık " diceniz yerlerde ve şekillerde.kısacası vergiyi ve benzin fiyatini da katarsak cezalarla beraber bu ay benim aracin masrafi yaklaşik olarak 1400 tl şeytan diyor sat arabayı toplu taşimaya devam et gözünü sevdigimin akbili
        Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

şeytana uymayın

Yorum

Akbilde aldı başını gidiyor herşeye zam anasını satıyım((

Astra dizel mi golf dizelmi derseniz benim fikrimde astradan yana,

birde 1.3 dizel astra ile 1.6 insignianın bakım masrafları nedir acaba??????

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Geçen gün babanın aracını servisten aldım kendisine bıraktım yer şişli.. opel ataköy servis.. gidincede biraz oturdum saatin farkında değilim saat 12 gibi mecidiyeköye taksi ile geçtim . oradan metrobusla yenibosnaya oradan aracımı alıp eve halkalıya geçeceğim güzergahım böyle.....
              Meciyeköye gelince paralı geçisi kaldırmışlar 2.5 verdim tek geçiş bileti aldım . birsürüde yürüdüm
              oraya git buraya gel vs vs ... metrobuse bindim tıklım tıklım.. yenibosnaya kadar geldik dur kalk dur kalk gına geldi..yen
              bosnaya gelince araçtan indim minibuse bindim yolcu almak için 15 20 km hızla 3 km lik yolu uzunnnnnnnn bir zamanda zor aldık. 250 mt rilk bir yolu yürüken 15 18 yaşlarındaki çocuklar arkamdan elindeki içtikleri içeceğin kutuları fırlattılar peşinden koştum ama kaçtılar...
              sonra aracıma ulaşınca rahat bir şekilde evime ulaştımm ...

Yorum sizlerin.......!!!!!!!!!!!
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

boşver abi şeytana falan uyma sen dizel araç düşünüyosan 2.0 motor düşünüyosan İnsignia ideal.. ama yok diyosan Yeni Astra 1.3 CDTI işini fazlasıyla görür.. hemde yabancılık çekmezsin başka bi araca binip, sonuçta küçük kardeş ) hemde bence golfe göre kat kat kaliteli.. golfün tek artısı 1.6 olması.. başka konuda donanımda kalitede yine Astra ya gelemez..

Yeni Astra 1.3 CDTI Sport anahtar teslimi 50.433 TL kampanyalı 48.433 TL
                Yeni Astra 1.3 CDTI Cosmo anahtar teslim 54.557 TL kampanyalı 52.557 TL

sunroof 2000 TL
                17'' jantlar 750 TL
                18'' jant paketi 2000 TL blink
                CD 500 navi. sistemi 1.750 TL (dilersen bunlarda da fly audio ve cyclona taktırabiliyorsun)
                AFL farlar 2.700 TL
                filexride şasi 2.700 TL
                ergonomik spor deri koltuklar 3.250 TL bunlar da opsiyonları ..

Yorum

yaya kalmadan araçlarımızın kıymetini anlayamıyoruz maalesef

Yorum

Geçen gün babanın aracını servisten aldım kendisine bıraktım yer şişli.. opel ataköy servis.. gidincede biraz oturdum saatin farkında değilim saat 12 gibi mecidiyeköye taksi ile geçtim . oradan metrobusla yenibosnaya oradan aracımı alıp eve halkalıya geçeceğim güzergahım böyle.....
                    Meciyeköye gelince paralı geçisi kaldırmışlar 2.5 verdim tek geçiş bileti aldım . birsürüde yürüdüm
                    oraya git buraya gel vs vs ... metrobuse bindim tıklım tıklım.. yenibosnaya kadar geldik dur kalk dur kalk gına geldi..yen
                    bosnaya gelince araçtan indim minibuse bindim yolcu almak için 15 20 km hızla 3 km lik yolu uzunnnnnnnn bir zamanda zor aldık. 250 mt rilk bir yolu yürüken 15 18 yaşlarındaki çocuklar arkamdan elindeki içtikleri içeceğin kutuları fırlattılar peşinden koştum ama kaçtılar...

abi tam macera olmuş sana ya gerçektende biraz uzak kalınca zor zamanlar geçirince anlıyoruz araçlarımızın kıymetini..
                    hele çocukların ellerindekileri fırlatmalarına ne demeli.. terbiyesizler.. eğitim şart abi.. buna başka yorum yok..

Yorum

üniversitedeyken 4 sene boyunca bakirkoy maslak arasi gittim geldim.o işin latifesi tabiiki akbil konusu da. fakat hiçte zoruma gitmezdi ozamanlar o yol ve trafik ama dizel konusunu ciddi ciddi gündeme aldim.ve en kuvvetli aday şuan insignia dizel yada vergisi uygun astra dizel.

Yorum

sizinde biraz şansız bir gününüzmüş yaw o veletleri iyi bir sopalamak lazım.

Yorum

1.3 dizel ohhh pasalar gibi en son 3 hafta once uğramıstım benzinliğe pehhh

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                            1.3 dizel ohhh pasalar gibi en son 3 hafta once uğramıstım benzinliğe pehhh
                            sizde yeni kasa mi var

Yorum

eğer illaki dizel c sınıf bir araç düşünüyorsanız kesinlikle astra dizel derim.... gidin ikisinide bi sürün ne demek istediğimi anlarsınız
                              F30 Sport+

Yorum

gökhan insigniadan sonra konfor olarak astra nasil kesermi yani. birde dizelini kullandinmi hiç nasil motor harbi çok vasatmi ?internette birkaç yorum yazmişlar oyle.

Yorum

İşleniyor...
                                X