Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dizele Geçiş

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Dizele Geçiş

bayıldım bu cevaba .d

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
    Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
    dizel düşünseydim, yani ekonomi düşünseydim hiç insigniaya filan bulaşmazdım, alırdım bi doblo tarzı araç dizel, tepe tepe kullanırdım...
    katılıyorum muhaha valla o vakit mazot koklardı araba
    Beyaz tutkudur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
      Murat abi sen 10 ayda 2000 km yaparsan sana dokunmaz tabi haha
      yok Uğurum yaa, yapacak bişeyde yok hani Malatya da nolacak daha.. İstanbul da olsaydım da gezseydim.. haftasonu bazen, çok nadiren köye bazen de dedemlere falan gidiyoruz o da 3.6 km dedemlerle bizim ev on kere gitsen 36 km yapıyor senede napar hesap yap bakalım ihihi ş. dışı da yazın oluyo olursa.. kışın pek çıkmıyo araba çarşıya yürüyüş 10 dk sürmüyo zaten park sorunu da var.. anlıycağın zevkine biniyoruz.. hayırlısı

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

valla yakında Bianchi Apache 941 D alacam onunla dolaşacam ş.içinde ihihi 2 boyutlu navi. de taktırdımmıydı ooof tamam

Yorum

valla yakında Bianchi Apache 941 D alacam onunla dolaşacam ş.içinde ihihi 2 boyutlu navi. de taktırdımmıydı ooof tamam

3 gündür yatıyor otoparkta bizimki binmiycem
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Ben ayda 1100 km yapıyorum inan murat bence arabanı arada çıkar gezdir canı sıkılıyodur haha

yok Uğurum yaa, yapacak bişeyde yok hani Malatya da nolacak daha.. İstanbul da olsaydım da gezseydim.. haftasonu bazen, çok nadiren köye bazen de dedemlere falan gidiyoruz o da 3.6 km dedemlerle bizim ev on kere gitsen 36 km yapıyor senede napar hesap yap bakalım ihihi ş. dışı da yazın oluyo olursa.. kışın pek çıkmıyo araba çarşıya yürüyüş 10 dk sürmüyo zaten park sorunu da var.. anlıycağın zevkine biniyoruz.. hayırlısı
            Beyaz tutkudur.

Yorum

bende bıde combo var,
              gunluk işler combo ile keyf işleri insignia ile,
              misal,yarın kartepeye kayağa gideceğim insignia hazır gel uçur abi beni diyor ihihi
              2011 COSMO DVD 800 NAVİ TEKNİK GRİ
                               34 GF 5009

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aligunes
                Ben ayda 1100 km yapıyorum inan murat bence arabanı arada çıkar gezdir canı sıkılıyodur haha
                nereyi gezeyim ki be Ali'm .. mahalle aralarında apaçilik mi yapayım çevreyolu desen, alt geçit çalışmaları var trafik allak bullak yaya bile zor geçiyor her yer çamur toz toprak..
                keşke İstanbul da olsaydım... bırak İnsignia yı sahilde yürüyüş yapmaya bile razıyım ben.. zaman daha kaliteli geçer en azından buradakinden

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asçelik
                  bende bıde combo var,
                  gunluk işler combo ile keyf işleri insignia ile,
                  misal,yarın kartepeye kayağa gideceğim insignia hazır gel uçur abi beni diyor ihihi
                  2 hafta öncesine kadar Atm opele geldiniz mi combosu ve insigniası olan bi arkadaşla ayak üstü konuşmuşduk siteden hiç bahsetmedim ama
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

sende haklısın ne diyeyim ki ama araban üzülüyodur unutma haha

nereyi gezeyim ki be Ali'm .. mahalle aralarında apaçilik mi yapayım çevreyolu desen, alt geçit çalışmaları var trafik allak bullak yaya bile zor geçiyor her yer çamur toz toprak..
                    keşke İstanbul da olsaydım... bırak İnsignia yı sahilde yürüyüş yapmaya bile razıyım ben.. zaman daha kaliteli geçer en azından buradakinden
                    Beyaz tutkudur.

Yorum

utku bey bence satmanız daha zarar olacaktır çünkü ikinci elde arabalarımız çok kaybettiriyor ortalama 8 ila 10.000tl cebinizden çıkar bunu yakıt tasarruf oranına vurup bida hesap yapın isterseniz ayrıca dizelle benzin arasındaki fark çok azaldı.bence yılda 25-30 bin km yapmadıktan sonra dizel işine girilmez diye düşünüyorum tabi konfor ve görüntü eksikliklerine girmedim bile tabi karar sizin benim fikrim bu)))))))
                      2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Fazla km yapıyosanız litresi 4 lira olmuş benzini almak bence....Ortalama günde bir depo harcayan bi insan devlete ayda yaklaşık 6bin lira vergi veriyo Ha bu dizel içinde hemen hemen böyle ama 1 depoya 500-600km gitmek var,1100-1200 km gitmek var.180 beygiri kullanacak bi ortamınızda kalmadı güvenlik önlemleri iyice artırıldı biliyosunuz zaten..180 beygirlik aslan oldu size miyav miyav..

Eğer ki Aracınızı fazla zararına satmazsanız Kesinlikle 1.6TDI golf highline dsg..Sessiz,konforlu,ekonomik,ikinci eli iyi,çok kaliteli bi araç..ARka görüntüsü biraz itici olsada piyasadaki en iyi C sınıfı.
                        Yok verilen fiyat düşükse o zaman derim ki prins lpg...prins taktıran ve 36bin kilometre boyunca hiç sorun yaşamayan insignia sahibi biliyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
                          Fazla km yapıyosanız litresi 4 lira olmuş benzini almak bence....Ortalama günde bir depo harcayan bi insan devlete ayda yaklaşık 6bin lira vergi veriyo Ha bu dizel içinde hemen hemen böyle ama 1 depoya 500-600km gitmek var,1100-1200 km gitmek var.180 beygiri kullanacak bi ortamınızda kalmadı güvenlik önlemleri iyice artırıldı biliyosunuz zaten..180 beygirlik aslan oldu size miyav miyav..

Eğer ki Aracınızı fazla zararına satmazsanız Kesinlikle 1.6TDI golf highline dsg..Sessiz,konforlu,ekonomik,ikinci eli iyi,çok kaliteli bi araç..ARka görüntüsü biraz itici olsada piyasadaki en iyi C sınıfı.
                          Yok verilen fiyat düşükse o zaman derim ki prins lpg...prins taktıran ve 36bin kilometre boyunca hiç sorun yaşamayan insignia sahibi biliyorum.
                          niye Yeni Astra ya nolmuş..? Yeni Astra dizel hem sessiz hem konforlu hem de şahane görüntüsü var ve İnsignia dan sonra da pek yabancılık çekilmez...

Yorum

Yeni astrayı sevmiyorum...Golf her açıdan üstün astradan kişisel fikrim.Bunun içinde astra hakkında yorum yazmak istemedim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
                              Yeni astrayı sevmiyorum...Golf her açıdan üstün astradan kişisel fikrim.Bunun içinde astra hakkında yorum yazmak istemedim
                              saygılar..

Yorum

Saygı sevgi bizden

Yorum

İşleniyor...
                                X