Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlk kazamızı yaptık

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İlk kazamızı yaptık

Geçmişolsun,

Araç beyaz, iyi bir usta bir iki karış lokal boya ile halleder. O şekilde binilmez kanımca, belki boya kalkması da yürüyebilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: earl-2000
      Geçmişolsun,

Araç beyaz, iyi bir usta bir iki karış lokal boya ile halleder. O şekilde binilmez kanımca, belki boya kalkması da yürüyebilir.
      Teşekkür ederim...Müdahale şart gibi...

Yorum

Ben olsam düzelttirip rötus + pasta cila yapardım ama o kaputu boyatmazdım.

Panjur ise parçaları bulunabiliyorsa "tamir edilebilir" en sağlıklısı ise değiştirmek.

Geçmiş olsun.
        Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big
          Ben olsam düzelttirip rötus + pasta cila yapardım ama o kaputu boyatmazdım.

Panjur ise parçaları bulunabiliyorsa "tamir edilebilir" en sağlıklısı ise değiştirmek.

Geçmiş olsun.
          Teşekkür ederim...Arabanın bakım zamanı geldiği için servise bıraktım..Tarık bey baktı...Panjur değişecek kaçarı yok..Kaput ta minik bir göçük var onu düzeltelim dedi...Boyama işine girmeyecez..Lokal boya olsa bile kaput komple vernikleneceği için olurda ölçüm yapılırsa komple boyalı gibi görünür...Şimdilik böyle devam edelim...İlerde o bölgede boya atması vs olursa mecbur lokal yaptırırız...

Yorum

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın inşallah. Güzel ülkemin yollarında gerçekten heran ne çıkacağı belli olmuyor.
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
              Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın inşallah. Güzel ülkemin yollarında gerçekten heran ne çıkacağı belli olmuyor.
              Teşekkür ederim...Kardeş nerde olursa olsun dikkatli olmak gerek....

Yorum

Cok gecmis olsun,bende 7-8 yildir canakkaleye giderim yol calismasi hic bitmedi nedense o taraflarda
                Kaputu boyatin,kafaniza takmayin KTN 03 dede silecek tarafina kaputun tas gelmesi sonucu boyanmisti
                Satarken ufak lokali soyledim ve hic sorun olmadi kafaniza pek takmayin
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Geçmiş olsun. Sanırım Tekirdağ - Keşan yolundan bahsediyorsunuz. Yıllardır yol çalışmalarının bitmediği, trafik işaretlerinin eksik ve hatalı olduğu, aydınlatmanın son derece zayıf olduğu yolda kaza yapmışsınız. yazık çok yazık. O yolu batmak üzere olan Yunanlılarda kullanıyor. Gidin görün yollarını ! Devlet bakanlarından biri o yolu kullansa ne dediğimizi anlayacaktır ama o bölgeye gitmedikleri için kullanmazlar. Yazık trakyalılara.
                  https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
                    Geçmiş olsun. Sanırım Tekirdağ - Keşan yolundan bahsediyorsunuz. Yıllardır yol çalışmalarının bitmediği, trafik işaretlerinin eksik ve hatalı olduğu, aydınlatmanın son derece zayıf olduğu yolda kaza yapmışsınız. yazık çok yazık. O yolu batmak üzere olan Yunanlılarda kullanıyor. Gidin görün yollarını ! Devlet bakanlarından biri o yolu kullansa ne dediğimizi anlayacaktır ama o bölgeye gitmedikleri için kullanmazlar. Yazık trakyalılara.
                    Maalesef o yol..Malkaraya 10 km kala Aytemiz petrolün yanı.Geçen hafta 3 araba aynı yerde kaza yapmış.Takla atmadığın için dua et dediler..5 yıldır kullanıyorum...Bitmedi bi türlü...Türkiye adına utanç verici bi durum...Yazdıklarınızın altına imzamı atarım...

Yorum

Çok geçmiş, Allah daha betirinden korusun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                        Cok gecmis olsun,bende 7-8 yildir canakkaleye giderim yol calismasi hic bitmedi nedense o taraflarda
                        Kaputu boyatin,kafaniza takmayin KTN 03 dede silecek tarafina kaputun tas gelmesi sonucu boyanmisti
                        Satarken ufak lokali soyledim ve hic sorun olmadi kafaniza pek takmayin
                        Çok sağolun teşekkür ederim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cnrcnk
                          Çok geçmiş, Allah daha betirinden korusun
                          Amin..Cümlemizi inşallah...

Yorum

geçmiş olsun

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Büyük geçmiş olsun ne denli abuk subuk bir yol çalışması yapıyorlar anlamak mümkün değil. Epey kullandım ben de o yolu gidecek olanlar 5 kat fazla dikkat etsinler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                                geçmiş olsun
                                Teşekkür ederim...

Yorum

İşleniyor...
                                X