merhaba arkadaşlar şimdi hayalet ekran dediğimiz şey sadece cosmodaki güzel gösterge ekranı mı yoksa o ekranda navigasyon ve daha fazla özellik olması mı? ben sahibindende bir ilan buldum arkadaşa attım fiyatı uygunmuş diye, o da dedi ki o zaman hayalet ekran yoktur dedi (kendisi opelle de pek ilgili bir arkadaş değil) ben de açıkça araştırmadım ama ilanlarda hep hayalet ekran olduğu yazıyordu. sonra da bana hayalet ekran budur diye volkswagenlerdeki hayalet ekran attı navigasyon falan da vardı ekranda. bu konu hakkında bilgi verir misiniz çünkü ben opel insignia da hayalet göstergede navigasyona denk gelmedim. hayalet ekran nedir, insignialarda var mıdır yok mudur ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hayalet ekran
Collapse
X
-
Ynt: hayalet ekran
Benim bildiğim direksiyon önündeki ekran digital ekransa hayalet diyorlar.. İlla navigasyon göstermesi gerekmez.. vw lerdeki hayalet ekranda fazladan navigasyon var.. bu hayalet gösterge terimini BMW 5 serileri ile tanıdık..
-
Aynen dediğiniz gibi cosmodaki dijital ekrana hayalet deniliyor.
.
Benim aracimda navigasyon yok ama olanlarda da vw deki gibi navigasyon gösterme durumu söz konusu değil diye biliyorum.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maxutAynen dediğiniz gibi cosmodaki dijital ekrana hayalet deniliyor.
.
Benim aracimda navigasyon yok ama olanlarda da vw deki gibi navigasyon gösterme durumu söz konusu değil diye biliyorum.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
ısrarla tekrar söylüyorummm, araçlarımızda ki hem intellilink r700 yazılımı hem de onla entegre çalışan hayalet ekran software ı tamamen open source, yani açık kaynak. işini düzgün yapan bir yazılımcı kodları açıp mevzuyu çözse android yükler direk cihaza, navigasyon yükler, direk film oynatır hayalet ekranda vs. helal olsun cadillac olayını yapana. büyük ihtimal bu yazılım desteğini veren firma, cadillac a da aynı tabanlı yazılım satıyor.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum