Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.6 t lpg yakıtı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 1.6 t lpg yakıtı

Arkadaşlar hepinize merhabalar
    Aranıza yeni katıldım 1.6 t insignia aracım çar araç 1 depo gaz ile yani 40lt gaz ile 240 km yok yapıyor İstanbul içi kullanımda sizce bu normal mi sizin ölçüm değerleriniz nedir acaba araç 40.000 km de lpg Yen'i takıldı lovato obd2 serisi araç 2010 model fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Ynt: İnsignia 1.6 t lpg yakıtı

40 tl gaz ile 240 km mumkun degil bence

Yorum

Benim ortalama şehir ici 330 krş
      Uzun yolda 220 krs

Yorum

40 tl değil 40 litre demiş arkadaş ve bu lpg için gayet yüksek bir tüketim.Normalde ortalama 100 km de 12 litre lpg tüketmesi gerekir.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Kullanım koşulları, rakım, şoför, hava sıcaklığı, trafik yoğunluğu vb. Sebepler nedeniyle tüketim ortalamaşarı değişkenlik gösterir. Genel olarak araç lpgde Yol bilgisayarı tüketim ortalamasının %20 fazlası kadar lpg tüketir.
          Beyaz 1.6 T Cosmo Flexride DVD800 Infinity

Yorum

Benim araçta 40 lt yakıt alıyor. Ankara şehir içi 350 km yapıyorum. Lpg yi 2,59 dan alıyorum.
            İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

evet ben yanlış okumuşum 40 lt gaz ile bencede biraz çok yakıyor

Yorum

İstanbul yakıt hesaplamak için uygun bir şehir değil bence. Köprüyü 6 saatte geçtiğimi hatırlıyorum. Durduğu yerde çalışan aracın yakıtını hesaplayıp bu araba çok yaktı demek ne kadar doğru olur bilemiyorum.
                İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Şuan en son ölçümümde 240 km yaptım ve sakin kullanımda araca gaz Yeni takıldı tekrar 1000 km sonra gidip bi kontrol ettirim sizinle tekrardan son durumu paylaşırım ona göre bir çözüm bulurum.

Yorum

İşleniyor...
                  X