Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2016 İnsignia aldık,sormak istediklerim var.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2016 İnsignia aldık,sormak istediklerim var.

İyi akşamlar,
    Bu hafta cosmo paket+sunroof 1.6 CDTİ İnsignia satın aldık.Araç hakkında merak ettiğim soruları sormak istiyorum.

1)Araçtan inerken koltuk geriye gidiyor fakat araca tekrar bindiğimde koltuk eski haline geri gelmiyor,koltuğu tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum.Acaba benim bilmediğim bir özellik mi var?
    2)Kumanda üzerindeki bagaj tuşunun fonksiyonu nedir?
    3)Carplayi kullanmak için iphoneun internete bağlı olması şart mı?
    4)Kol dayamanın açılıp kapanması biraz sıkıntılı.Acaba araç sıfır olduğu için mi kullandıkça geçer mi?

Cevaplarsanız çok minnettar olurum.Şimdiden teşekkürler tekrardan iyi akşamlar.

Ynt: 2016 İnsignia aldık,sormak istediklerim var.

1- sorunuzun cevabi : kumandada kapi acma tusuna 2 kez basmaniz gerekiyor
    2009 INSIGNIA COSMO 180HP DVD800 TEKNİK GRİ

Yorum

2. Soru
      Tuşa basılı tutun bagaj açılır
      3. İnternet gerekmiyor
      4. Kol dayamada sorun vardır

Hayırlı olsun aracınız

Yorum

Çok teşekkürler,bu kadar hızlı cevap bulabileceğimi düşünmüyordum
        Bir soru daha sormak istiyorum,Merter Meguiars'den boya koruma,koltuk koruma ve motor koruma 450tl fiyat aldım,sizce nasıl?

Yorum

Aracınız hayırlı olsun, bende iki aydır kullanıyorum bildiğim kadarıyla
          4- Bana da ilk başlarda sıkıntılı gibi gelmişti tırnağı tam çekmedigimi farkettim. Biraz dikkat edince sorunsuz açılıyor ve alışıyorsunuz.
          3- carplay kullanamıyoruz android Auto bekliyoruz.
          2- uzunca bastığınız da bagaj kapağını otomatik açıyor.
          1- koltuk ayarınızı hafızaya alırsanız koltuğun kenarında ki tuşa basarsanız ayarladığınız ayara aynalarda dahil geri döner. Ayrıca ayarlar menüsünden koltuğun geri gitmesini engelleyebilirsiniz.
          Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo AT + Kış Paketi
          Who needs an SUV when I've got the Insignia sedan

Yorum

Çok teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ylmazmert
              Çok teşekkürler,bu kadar hızlı cevap bulabileceğimi düşünmüyordum
              Bir soru daha sormak istiyorum,Merter Meguiars'den boya koruma,koltuk koruma ve motor koruma 450tl fiyat aldım,sizce nasıl?
              Aynı yerde ben uygulama yaptırdım çok memnun kaldım . Tavsiye ederim ama fiyatı hatırlamıyorum

Yorum

Aracınız hayırlı olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Android auto carplay için android auto apk yazarak internetten yüklemek suretiyle bu özelliği kullanabiliyorsunuz arkadaşlar.tabi araç menüsünde android auto sekmesi olanlar için geçerli

Yorum

Orjinal yazı sahibi: levent vardar
                    Android auto carplay için android auto apk yazarak internetten yüklemek suretiyle bu özelliği kullanabiliyorsunuz arkadaşlar.tabi araç menüsünde android auto sekmesi olanlar için geçerli
                    Maalesef Ağustos 2016 sonrası üretilen araçlarda Android Auto mevcut benimki gibi Mart üretimli olanlar da güncellemeye ihtiyaç var.
                    Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo AT + Kış Paketi
                    Who needs an SUV when I've got the Insignia sedan

Yorum

Arkadaşlar benim aracımda carplay var fakat usb den bağlıyorum açılmıyor.İos 9 yüklü olduğu için mi acaba ios 10 mu istiyor?

Yorum

Arkadaşlar benim aracımda carplay var fakat usb den bağlıyorum açılmıyor.İos 9 yüklü olduğu için mi acaba ios 10 mu istiyor?
                        orjinal kablosunu kullandığınıza emin olun. Ayarlardan carplay in aktif olduğuna emin olun. Bağlanması gerekir.
                        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
                          orjinal kablosunu kullandığınıza emin olun. Ayarlardan carplay in aktif olduğuna emin olun. Bağlanması gerekir.
                          valla orjinal kablosuyla bağlıyorum,ayarlardan da carplay aktif.Başka yapmam gereken birşey var da ben mi yapmıyorum?Bağladıktan sonra otomatikman açılması gerekiyor dimi bir yere basmamız gerekmiyor.

Yorum

normalde otomatik olarak ekrana gelir aracın. Telefon ekranında carplay simgesi belirir. Araç ekranında da projeksiyon yazan yer Carplay logosuna dönüşür. Ona bakın. Dönüşmüşse dokunun logoya.
                            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
                              normalde otomatik olarak ekrana gelir aracın. Telefon ekranında carplay simgesi belirir. Araç ekranında da projeksiyon yazan yer Carplay logosuna dönüşür. Ona bakın. Dönüşmüşse dokunun logoya.
                              Akşama tekrar bakarım da eksik yaptığım birşey yok gibi duruyor.Telefondan bir ayar yapmamız gerekmiyor dimi?

Yorum

İşleniyor...
                              X