Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2012 1.4t edition elegance aracıma kaç para istemeliyim?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2012 1.4t edition elegance aracıma kaç para istemeliyim?

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık bir senedir severek kullandığım aracımı bir, iki ay sonunda satmayı planlıyorum. Nasip olursa 2013 model civarı otomatik SIDI 1.6t ile değiştirmek istiyorum.
    Aracın durumunu aşağıda yazacağım, yaklaşık nekadar bir fiyat yazsam sizce uygun olur?

Araç 2012 model, 1.4t editions elegance, beyaz renk, içi bej.
    Aracı geçen sene ilk sahibinden 39.000km de aldım, kapalı garaj arabası.
    Benim kapalı garajım malesef olmadığından bir senedir dışarda ve 49.000km civarına yaklaştı.
    Yalnızca sol çamurlukta ufak bir parç boya var, kaydı kuydu yok, sürtmeden kaynaklı ve resmi vs var.
    Halı paspasları henüz kullanılmamış durumda, içinde bir kez dahi sigara yakılmamış içmem, içirmem arkadaş.
    Aracı aldıntan sonra BRC lpg kiti taktırdım, navi ve geri görüş kamerası taktırdım.

Kısaca durum budur, yanıtlayan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Ynt: 2012 1.4t edition elegance aracıma kaç para istemeliyim?

45 50 arası
    [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hunters
      45 50 arası
      Kadirin arkadaşı...)) AFL varsa 60 civarı yoksa 55 civarı yazın..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hocam 4 ekimde 49 binde 2012 model 1 adet tampon degismis başka hata boya olmayan o ici krem dışı siyah afl siz stil pakete 55.500 verdim dolar 3 tl iken 18.300dolar bozup almıştım bana sorarsanız 55 civarı gider malum symbol olmuş 80 bin piyasasını öldürmeyin derim. Yada ben kazık yedim ☺

Sizde bide 3 bin tl lik lpg ve multimedya ekstraları var mış bende oda yok . 57 den asagı vermeyin aciliyeti yoksa

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
          45 50 arası
          Kadirin arkadaşı...)) AFL varsa 60 civarı yoksa 55 civarı yazın..
          ismail agabey oldurmus 52-53 civari eder afl vs 18 jant var ise 55-58 arasi gider
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Teşekkürler,

Aciliyeti hiç yok, Araç dediğim gibi mükemmel temizlikte, Ben aracı alırken bir çok 20-30.000km de araç baktım onlardan daha temiz olduğu için geçen sene 55.000tl ye aldım. 58-59000 civarı yazarım ozaman, bir de Ankara piyasası zaten daha hareketli, Nasibimizde ne varsa o olur inşallah.

bu arada 45-50 diyen arkadaş bu paraya böyle araç buluyorsa bir tane daha alalım, 2013 bu kmlerde 0.9tce sanderoya 38-40.000 istiyorlar. Galerici takasta 53.000 saydı, bu kadar da öldürmeyin araçları.

Yorum

45-50 diyen arkadaş bulursa ben de talibim aynı araçtan 1 tane. )

Yorum

İnternette bir sürü var açıp bulabilirsin hocam
                [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Yorum

İnternette bir sürü var açıp bulabilirsin hocam
                  İsmail harbiden ölücüymüşsün bakımlı temiz düşük km'li 1.4T hakkı stil paketsiz 53 aşağısı yazık olur...

Yorum

Galeriye götür aracı Özdemir dediğim fiyatı bile vermiyor

Yorum

Galeriye götür aracı Özdemir dediğim fiyatı bile vermiyor
                      Galeri vermez tabi, galeri 45 vermez o ayrı ama elden satarsan ve çok büyük aciliyet yoksa en az 53'e gider

Yorum

Neyse polemiğe gerek yok, bu paralara böyle başka araç ta yok, 55 altına zaten satmam binerim. Diğer arkadaşların dediği gibi 57vs yazar, bekleriz nasibimizi

Yorum

Temiz araba bulmak cok zor esimin getz aracini sattik midel yukselteyim diye o kadar cok sahtekar varki iki sehirden bos döndüm gittim sifirini aldim
                          Araciniz temizse hic cekinmeyin isteyin mutlaka alici insan bulur sizi saygilar
                          İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                          2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: roadrunners
                            Temiz araba bulmak cok zor esimin getz aracini sattik midel yukselteyim diye o kadar cok sahtekar varki iki sehirden bos döndüm gittim sifirini aldim
                            Araciniz temizse hic cekinmeyin isteyin mutlaka alici insan bulur sizi saygilar
                            Hah ben de onu diyorum, geçen sene İnsigniayı almadan önce 2011 astra j enjoy plus 75.000km de aracım vardı, forumdan arkadaşlar bilir belki çok gösterişliydi, (34 GJB 61) bu insigniayı kaçırmamak için 1 haftada sattım 49.000'e beklesem 51-52000 civarı da giderdi.

Hatta bir arkadaşa 48.000'e verecektim, teslim edeceğim gün gelmedi, istanbuldan 45.000TL ye 35.000 km de araç bulmuş onu almaya gitmiş, ertesi gün beni arıyor, eee abi aracı yarın geliyim alıyım diye dedim 55.000 versen geçti o tren sen alış veriş yapılacak adam değişmişsin, hadi yoluna. (İstanbuldaki aracın motor komple yağ içindeymiş, kazası boyası söylenmemiş tabiki)

Yorum

60.000 tl aşağısına satılmaz.
                              A.ÖMEROĞLU
                              1,4 t 140 hp edition elegans. 2012

Yorum

İşleniyor...
                              X