Araci aldik yani kaporasini verdik. Arac 1.6 Dizel Sport + Kis paketli, siyah renk 19inc lastiklere sahip. Kapora verdik vermesine ama iki gundur internetteki butun testleri, yorumlari okudum ezberledim gercekten. Kimisine gore arac tamamen f/p araci, kimisine gore parasini haketmiyor. Kimi arac inanilmaz konforlu rakipleri yanina yaklasamaz diyor, kimi de arac takir tukur, cok fazla da yol sesi aliyor diyor. Kimi sanzimani begeniyor, gecisleri hissettirmiyor diyor, kimi de eski teknoloji ne yapacagini bilemiyor diyor. Yakit konusunda kimi ortalama 50 km/h ile 6 lt civarlarinda yaktigini soyluyor, kimi de ayni hizda 8 lt civarlari da bir yakit tuketimi elde ettigini soyluyor. Ses sistemi icin bazilari Bose ses sistemine bile gerek yok standarti bile harika derken, bazilari standarti gectim Bose ses sistemi rezalet diyor. Trim sesi konusunda ise biri 5000 kmlik aracta cok fazla ses oldugunu soyluyor, biri ben duymadim valla diyor. Biri far sistemini goklere cikariyor, biri cok agir vs. diyor. Kasasinin eski oldugunu soyleyenler var bu goreceli bir kavram bana gore rakiplerinden (508, passat, superb, mondeo) cok daha iyi ve yeni gozukuyor.
Suan kullandıgım yazılımlı F30 316i yi ortalama 7.4 lt ile kullanıyorum, evim Ankara merkeze 30 km uzakta. Gunde min 100, max 150 km yol yapıyorum. Mevcuttaki aracım da 70 k ya yaklastı 2013 model. Satıp sıfır 2016 model insignia aldıgımda üzerine para bile kalıyor. Yakınımdakiler attan inip eşşeğe biniceksin deseler de ben kullandıgım aracımdan sonra insignianın daha konforlu daha teknolojik oldugunu savunuyorum. Ayrıca Bmwnin kaskosu, bakımı dediğimiz zaman bir sürü para gidiyor. Eksi yonlerı olarak en başta performans ama verdiğim yakıttan sonra artık bunu pek önemsemiyorum. Sanzumanın eski olması (fakat saglam ve sorunsuz), yakıtının rakiplerine göre fazla oluşu.
Bana akıl verin, uzun donemde beni üzer mi ? Aracımı değiştirmeye deger mı ?
Okuyan, okumayan, yarida birakan ve yorumlarini esirgemeyen herkese simdiden tesekkur ederim.
Not:Yazim hatasi var ise affola mobilden yazdim.
Suan kullandıgım yazılımlı F30 316i yi ortalama 7.4 lt ile kullanıyorum, evim Ankara merkeze 30 km uzakta. Gunde min 100, max 150 km yol yapıyorum. Mevcuttaki aracım da 70 k ya yaklastı 2013 model. Satıp sıfır 2016 model insignia aldıgımda üzerine para bile kalıyor. Yakınımdakiler attan inip eşşeğe biniceksin deseler de ben kullandıgım aracımdan sonra insignianın daha konforlu daha teknolojik oldugunu savunuyorum. Ayrıca Bmwnin kaskosu, bakımı dediğimiz zaman bir sürü para gidiyor. Eksi yonlerı olarak en başta performans ama verdiğim yakıttan sonra artık bunu pek önemsemiyorum. Sanzumanın eski olması (fakat saglam ve sorunsuz), yakıtının rakiplerine göre fazla oluşu.
Bana akıl verin, uzun donemde beni üzer mi ? Aracımı değiştirmeye deger mı ?
Okuyan, okumayan, yarida birakan ve yorumlarini esirgemeyen herkese simdiden tesekkur ederim.
Not:Yazim hatasi var ise affola mobilden yazdim.
Yorum