Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARACIMA NAVİGASYON TAKTIRAYIM DEDİM REZİL OLDUM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ARACIMA NAVİGASYON TAKTIRAYIM DEDİM REZİL OLDUM

Yorum yapan herkese teşekkür ederim

Söylenecek cok söz var aslinda ama insanın basina gelmeden bilemiyor. Valla konuyu takip edecegim sonuna kadar .. müşteriye saygi ve davranis çok önemli ama ülkemizde ne yazik ki eksik olan bir şey. İade sureci devam ediyor suan. Yarin kargo ulasir firmaya. İade surecin sonunda herhangi bor olumsuzluk yasarsam konuyu mahkemeye kadar götüreceğim.En azindan yaptiklari terbiyesizligin yanlarina kalmayacagino gormeleri icin
    2000 Fiesta Flair 1.25 *** 2000 Wolswagen Golf Basic 1.6 *** 2009 Chevrolet Cruze Ls Plus 1.6 *** 2009 Ford Mondeo Selective 1.6 ***2012 Fiesta Titanium X 1.4***2012 Peugeot 508 Allure Auto6r 1.6 Dizel *** 2015 Renault Megane Touch Plus 1.5 Edc Dizel***2012 Chevrolet Cruze Sport Plus 1.6 *** 2010 Chevrolet Aveo Ls 1.4 Otm***2009 Ford Mondeo Titanium 1.6***2016 Peugeot 2008 Allure  Auto6r 1.6 Dizel*** 2010 Opel İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance***2011 Opel İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance

Yorum

Geçmiş olsun.. olan olmuş artık.. üzücü bir durum.. insan başına ne geleceğini bilemiyor.. Bu tür işlerde hem cihazı satan hemde montajı yapan işi bilen kişilere yaptırmak çok önemli.. tecrübe oluyor.. şu varki sonradan takılan hiçbir ürün orjinalin yerini tutmuyor.. giden zaman harcanan paraya değmiyor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Öncelikle arkadaşa geçmiş olsun, malzeme ve ustalık önemli, ben de aracıma NECVOX DVN P 1032 PLATİNUM NAVİGASYONLU MULTİMEDİA taktırdım yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok, dedim ya malzeme ve ustalık, işin peşini bırakmayın Metehan bey tekrar geçmiş olsun.
        Insignia 2014 1.6 SIDI 170 hp AT Cosmo siyah

Yorum

Geçmiş olsun.

Benzer sorunlu bir ürün macerası bende yaşamıştım. Fakat forumumuz sayesinde şirket müdürü benimle iletişime geçti, sorunumu paylaştım ve çözüme kavuşturduk.

Necvox cihaz almıştım, hoparlörlerden parazit sorunu vardı. Foruma'da yazmıştım şikayetimi, Esse Grup müdürlerinden Sinan Kavaklı ilgilenmişti sağolsun. Önce Parazit kesici gönderdiler 2 takım, sorun çözülmedi. Cihaza komple değişim verdiler. Eski versiyondu benim aldığım cihazım torpido gözünde kutusu olanlardan. Yeni gönderdikleri dvd girişi ekranın hemen altında olan, torpidoda sadece usb ve ipod girişi için kabloları olanlardandı. 2011 eylül gibi takılmıştı sanırım yeni cihaz, şu zamana kadar hiçbir problem yaşamadım çok şükür.

Bugün cihazımı değiştirecek olsam yine Necvox'un android tabanlılarından alırdım herhalde, ürünlerinin arkasında duruyor, destek veriyorlar.

Navitech firmasından da benzer bir yaklaşımı beklerdim, hepsiburada servis konusunda sıkıntılı diye söz ediliyor forumlarda.

Yorum

Bugün hepsiburada parayı iade etmiş. Neyse ko kurtuldum artik. Navitech firmasi ise ne aradi ne sordu. En azından bir özür dilerler diye bekledim ama nerdee..
            2000 Fiesta Flair 1.25 *** 2000 Wolswagen Golf Basic 1.6 *** 2009 Chevrolet Cruze Ls Plus 1.6 *** 2009 Ford Mondeo Selective 1.6 ***2012 Fiesta Titanium X 1.4***2012 Peugeot 508 Allure Auto6r 1.6 Dizel *** 2015 Renault Megane Touch Plus 1.5 Edc Dizel***2012 Chevrolet Cruze Sport Plus 1.6 *** 2010 Chevrolet Aveo Ls 1.4 Otm***2009 Ford Mondeo Titanium 1.6***2016 Peugeot 2008 Allure  Auto6r 1.6 Dizel*** 2010 Opel İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance***2011 Opel İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance

Yorum

Öncelikle yaşadığınız üzücü olaydan ötürü geçmiş olsun.
              Hepsiburada veya diğer adıyla D market gibi satış sonrası müşterisine desteği olması gerektiği gibi veren başka bir firma görmedim.
              Hani başka yerden almış olsaydınız sıkıntınız daha da büyük boyutlarda olabilirdi..
              @Murat
              2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
              X