Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARACIMA NAVİGASYON TAKTIRAYIM DEDİM REZİL OLDUM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ARACIMA NAVİGASYON TAKTIRAYIM DEDİM REZİL OLDUM

Arkadaşlar merhaba herkese konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum

Bu son zamanlarda yaşadığım bir problemi aktarmak istiyorum sizlere.Biraz uzun kusura bakmayın

Malumunuz opel insignia marka bir aracım var. Navigasyon taktırmaya karar verdim yaklaşık 2 ay kadar önce. Piyasa araştırması yaparken piyasada çeşitli markaları inceledim.Fiyatlar 800 tl ile 5000 tl arasında oldukça farklılık gösteriyor.Bende biraz ekonomik olsun düşüncesiyle Navitech marka cihazı almaya karar verdim.Hepsiburada üzerinden 894 tl ye cihazı satın aldım.Sonra navitech firmasını arayarak yetkili servislerini öğrendim.Ankara'da bir kaç yer söyledikten sonra Yenimahalle de melodi kardeşler firmasını tavsiye ettiler.İşlerinin ehli insanlarmış! Navitech'e göre. Montaj için ayrıca 200 tl ücret ödemem gerektiğini de belirttiler.

Aslında montajını kendim de yapabilirdim ancak firma bana, yetkili servis dışında yaptığınızda cihazda arıza olması durumunda değişim ve iade alamadıklarını söylediler! (Ne alakaysa! Cihaz bozuksa bozuktur yani,iilaki servisin mi takması gerekiyor) Her neyse mecbur kabul ettik. Gelen cihazın montajını yaptırmak için gittik Firmaya.Küçük bir yer zaten. Montajı yapacak olan "usta" geldi hemen aracı sökmeye başladı.Ama elinde tornavida ve plastık parçalarla bildiğiniz acımasızca işe girdi.Hızlı hızlı ve düzensiz iş yaptığını görünce hemen uyardım.Başında bekliyorum aracın ki sağını solunu çizmesin kırmasın diye.Defalarca uyarmama rağmen ön göğüste birkaç yeri çizmiş! Cihazı takarken, cihazın monitör kısmınıda çizik çizik etti. Yahu nasıl iş yapıyorsun kardeşim dikkat et biraz bak şurayı çizdin falan dedikten sonra da "abi zaten vardı oralar" demesin mi! Ya sabır! Daha sonra kül tablası üstünde ki parçanın tırnaklarını kırmış takarken.Ben bir ara lavaboya gittim, geldim farkettim.Hemen söyledim.Yine aynı tavır "ben kırmadım". Yahu ben eminim sağlamdı orası diyorum yok almıyor üzerine.Neredeyse birbirimize girecektik.O parçanın fiyatı da 200 tl civarında ki Türkiyede de kolay bulunmuyor.Öyle yemin ediyor ki ben şüphe ettim bir ara acaba kırık olabilir mi diye düşünün artık!

Neyse cihazı taktı bitirdi.Açtık özellikleri deniyoruz baktım aux girişi çalışmıyor.Dedim çalışmıyor aux, o zaman sizinki bozuktur deyince söktürüp eski halinde ki aux'un çalıştığını gösterdim neyse ki.Cihazı söktük paketledik, rapor yazdı gönderdik hepsiburada'ya. Hepsiburada değişim yapmıyor bu tür şeylerde, direk iade alıyor.Parayı iade ettiler. Sonra tekrar sipariş verdik mecburen.Artık montaj parasını verdik ya bir defa dedik mecbur götürcez aynı yere.Götürdüm yeni gelen cihazı taktırmak için tabi daha dikkatli yapıyor artık açıp sökme işlerini.Neyse taktık cihazı bu sefer açılmadı hiç! Hayda dedik bu da mı arızalı. Mecbur söktük tekrar.Aradım navitech'i söyledim.O kadar ilgisiz bir firma ki sizin söylediklerinizi dikkate bile almıyorlar inanın.Bayağı tartıştım iade edeceğim falan diye, gönderin bize değiştirelim kusura bakmayın ilk defa oluyor böyle şeyler falan dedi.Dedim bu kadar rezillik yaşadık bari sonu gelsin neyse değiştirin dedim. Gönderdim tekrar cihazı.Birde diyor ki aux kısmı çalışmayabilir bunu göze alın.Nasıl çalışmaz diyorum, cihazın tanıtımında uyumlu yazıyor.Öyle ama bazı araçların kablo sistemi farklılık gösteriyormuş! Kardeşim o zaman bunu belirt! Çünkü bu tüketiciyi aldatmaya girer! Neyse epey atıştık navitech yetkilisi ile telefonda, Ben de o kadar sıkıntı çekmişim uğraşmışım dedim neyse şansımıza çalışmazsa çalışmasın bluetoot'la dinleriz müzkleri matığı ile tamam dedim.Tabi firma yetkilisi çalışabilir de diyor.İyi dedim gönderin.

3 gün sonra aradılar.Efendim cihazı size gönderirsek kargo ücreti ödersiniz,onun için montajı yaptığımız yere göndercez.Yahu ben size gönderdim zaten bir kargo kaç para 20 tl tutar tutmaz ayıp değil mi bana gönderin desem de nafile.Peki dedim gönderdiler firmaya.Tabi 6 güne anca geldi cihaz.Gidip ben aldım üstelik kargo firmasından.

"yeni cihazı" açtım bir de ne göreyim.Benim daha önce para iadesi aldığım cihaz.Monitör kısmı çiziklerle dolu, klıpsleri hasarlı, . Benim ilk gönderdiğim kutu bile aynı! ilk gönderdiğim arızalı cihazı epey incelemiştim resimlerini çekmişmtim hatta.Hemen tanıyınca aradım hepsiburada yı.Söyledim, adamlar şaşırdı. Nasıl olur dedi.İade alınan cihazı firma size gönderemez, o cihazlar fabrikaya gider normalde dedi.Dedim düşünün artık, ben almasam farklı biri alsa demek ki benim iade ettiğim cihazı sıfır diye onlara da gönderecekler!

iade işlemlerini başlattık cumartesi gönderdim hepsiburada'ya cihazı.Bir daha navitech'ten cihaz almak mı tövbe tabi. He sonuçta para iadesi yapsalar da , 500 tl den fazla zararım oldu.

200 tl montaja verdim
    aracın iç aksamında tahribat var en az 200 tl
    bu süreçte yaktığım benzin, harcadığım zaman ve sinirlerimin yıpranması da cabası tabi!

Bu zararı navitech firmasına söyledim . cevap şu; biz bir şey yapamayız! Montajı yapan yer zaten Allahlık yani, ya mahkemelik olacaksın yada kavga edeceksin o derece bir yer!

Şimdi tüketici olarak ne yapabiliriz bilmiyorum.Uğradığım zarar için hakem heyetine gitsem nasıl ispat edeceğim verilen zararı.Uğraşsan bir dert uğraşmasan bir dert işte
    2000 Fiesta Flair 1.25 *** 2000 Wolswagen Golf Basic 1.6 *** 2009 Chevrolet Cruze Ls Plus 1.6 *** 2009 Ford Mondeo Selective 1.6 ***2012 Fiesta Titanium X 1.4***2012 Peugeot 508 Allure Auto6r 1.6 Dizel *** 2015 Renault Megane Touch Plus 1.5 Edc Dizel***2012 Chevrolet Cruze Sport Plus 1.6 *** 2010 Chevrolet Aveo Ls 1.4 Otm***2009 Ford Mondeo Titanium 1.6***2016 Peugeot 2008 Allure  Auto6r 1.6 Dizel*** 2010 Opel İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance***2011 Opel İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance

Ynt: ARACIMA NAVİGASYON TAKTIRAYIM DEDİM REZİL OLDUM

Geçmis olsun hocam bende bir ara fiyatından dolayı almayı düşünüyordum.Navigasyonun cekim kalitesi felan nasıldı ben android cihazlardan taktıracağım 1250 tl ye buldum musait olursam gidip taktıracağım.Tekrar geçmis olsun merdiven altı elektronikcileri yetkili servis yaparlarsa olacağı budur.

Yorum

teşekkür ederim. Bende fiyatı makul diye düşündüm ancak ucuz etin yahnisi olmaz mantığıyla rezalet yaşadım.En iyisi android cihazlar sanırım ancak burada en önemli kısım ürünü satan firmanın ürünün arkasında durması.Yoksa çok sıkıntı yaşıyorsunuz
      2000 Fiesta Flair 1.25 *** 2000 Wolswagen Golf Basic 1.6 *** 2009 Chevrolet Cruze Ls Plus 1.6 *** 2009 Ford Mondeo Selective 1.6 ***2012 Fiesta Titanium X 1.4***2012 Peugeot 508 Allure Auto6r 1.6 Dizel *** 2015 Renault Megane Touch Plus 1.5 Edc Dizel***2012 Chevrolet Cruze Sport Plus 1.6 *** 2010 Chevrolet Aveo Ls 1.4 Otm***2009 Ford Mondeo Titanium 1.6***2016 Peugeot 2008 Allure  Auto6r 1.6 Dizel*** 2010 Opel İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance***2011 Opel İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance

Yorum

Valla yazıları okurken sinirlendim.Ama pek yapacak bişey yok gibi görünüyor.Soğuk su içilecek, biraz sövülecek zamanla unutulacak.
        Geçmiş olsun diyelim.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Geçmiş olsun,İyi sabırlı insanmışsınız iyi dayanmışsınız.
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Montajı yapacak yerin potansiyel suçlu olduğunu düşünerek ön görüşme yapılması daha iyi oluyor bu durumlarda.

Adam eline tornavida almadan "bi soluklan ve beni dinle" şeklinde tüm aracın içini göstereceksin. O vardı bu vardı ya fırsat vermeden.. .

Ama sizinki olmuş, bitmiş, geçmiş olsun.
            Fikrin kadar varsın!

Yorum

Geçmiş olsun olmaması gereken bütün olaylar olmuş

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Geçmiş olsun. Tüm olumsuzluklar bir arada yaşanmış, oldukça kötü bir tecrübe olmuş.

Hepsiburada'dan 1 aydır bu cihazı alsam mı, almasam mı diye düşünüyorum. 2 günde bir sayfasına girip son anda vazgeçiyorum. Bir türlü ikna olacak bir yazı görememiştim. Allah korumuş. Şimdi olay tamamen noktalandı.

Kelimeleri etiket bulutu şeklinde yazayım da google'den aratıp almayı düşünen Insignia'cılar için kolay olsun bulması;

" Navitech NX 253 Insignia Multimedya Navigasyon Sorun Problem "

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nalbantoglu
                  Geçmiş olsun. Tüm olumsuzluklar bir arada yaşanmış, oldukça kötü bir tecrübe olmuş.

Hepsiburada'dan 1 aydır bu cihazı alsam mı, almasam mı diye düşünüyorum. 2 günde bir sayfasına girip son anda vazgeçiyorum. Bir türlü ikna olacak bir yazı görememiştim. Allah korumuş. Şimdi olay tamamen noktalandı.

Kelimeleri etiket bulutu şeklinde yazayım da google'den aratıp almayı düşünen Insignia'cılar için kolay olsun bulması;

" Navitech NX 253 Insignia Multimedya Navigasyon Sorun Problem "
                  Ahmet bey bende düşünüyordum bu cihazı biraz araştırdım navitech bu işin lideri gibi özellikle astra jlerde bi kac yerden fiyat aldım 1250-1500 arası fiyatlar veriolar android olması bana daha iyi gibi geldi siz ne dersiniz varmı önerebileceğiniz bir marka model.

Yorum

Geçmiş olsun arkadaş.Adam katil olur sizin anlattıklarınızla.okurken bile sinir oldum...

Yorum

Okurken şiştim ha. Bi önceki insigniamda bende bu markayı düşünüyodum araç değiştirince kaldı.Allah sabır vermiş sana valla iyi dayanmışsın takdir ettim.Kendini rahatlatmanın yolunu bul söylemesi kolay ama napacaksın kardeş elden bişey gelmiyor.Benim arabaya ters yönden birisi gelip vurmuştu sigorta kasko derken 2.5 ay tampon kırık gezmiştim ama sonra gülüp geçiyon işte.
                      2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

O yüzden arabaya hiç bir şey gerekmedikçe taktırmıyorum geçmiş olsun
                        İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                        2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Allah böylelerinden korusun cidden insanı dert sahibi ederler!
                          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Çok geçmiş olsun, işin peşini bırakmayın derim

Yorum

Geçmiş olsun hocam,

Benzer bir olay da Ankara Pioneer Mehmet denen yerde benim başıma geldi.

Markasını bilmediğim bir cihaz taktırdım (bilmediğim diyorum çünkü navimaster diye taktılar firma bizim böyle bir ürünümüz yok dedi ) takıldığı ilk gün cihazın bozuk olduğu ortada, renkler soluk ve karışık. Değiştirin diyorum, abi bu böyle cevabı aılıyorum. Neyse bir iki gün sonra tekrar gittim, ağzıma geleni saydım, ostim şubelerine gönderdiler, ordan İskitler şubesine, ordan belki üç yada dört kez yine ostim, İskitler derken tamam değiştirelim didiler. Taktılar, yeni takılan cihaz da çalışmıyor. İskitlerde başka bir tane daha var onu takalım dediler, doğru İskitlere yolculuk.

Neyse yeni diye sağında solunda bir iki çizik olan bir cihaz takıldı, kutuda markası yok, ne takdırdın diye sormayın vallahi bilmiyorum.
                              navisi bozuk çıktı onunda, üç kez daha sağa sola git gel sonunda navi kablosuna lehimle hallettiler, göğüs 4 kez söküldü, iki yerde çizik oluştu, Allahtan çok belli değil. Şimdilik çalışıyor sıkıntı yok ama birdaha Pioneer Mehmet'ten çöp almam. Ankara'daki arkadaşlara da tavsiye etmem. Adamlarda garanti biziz muhabbeti var, garantili ürün maalesef yok.

Aslında hikaye çok uzunda bilare konu açar yazarım

Yorum

İşleniyor...
                              X