Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel insignia aldımm

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel insignia aldımm

Arkadaşlar mrb yeni üyelik aldım ankarada ikametgah etmekteyim 2010 1700 km insignia 1.6 180hp olandan bi araç aldık 1 aya yakın oldu
    Araç bu gün saçma sapan şeyler yapmaya başladı Mesela zor çalışıyor ekranda akü zayıf yok esp arızası yok 2ci anahtarı kullan gibi arızalar yazıyor
    Çalışmada gariplik fren pedalına basınca alt taraftan gıııııııııııırtttt diye sesler kendi kendine silecekler çalışıyoo 4 ler devreye giriyorr
    Nasıl iş anlamadım işlerim yoğun bi ara bi servise aküden olabilir dediler akü değerleri normal düzey çıktı serviz 2 gün kalsın test edelim diyo bırakamadım bilen başına gelen varmıdırr
    Servis biraz acei geldi ismini yazmayayim iiiiii bi servis bilen tavsiye edecek arkadaş veya yardım edecek varsa sevinirim
    10 yıldır passat kullanıcısıydım hiç başıma böyle şey gelmedii

Ynt: Opel insignia aldımm

Hayırlı olsun
    Allah kazasız belasız sürüşler nasip eylesin.
    welcome

Bu dediğiniz olaylarıda biz ilkdefa duyduk sayenizde beyinle ilgili bir problem olabilir soketlerde temassızlık vardır yerinden çıkmıştı onları bir kendiniz kontrol edin beyin zaten akünün önünde kablolarını bir kontrol edin.

Ankarada opis var diye biliyorum Ankaralı üyelerimiz memnun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

2010 model arabanın ne akü sorunu olacakmış acaba

Yorum

aracınız hayırlı olsun ..bahsettiklerinizi ilk defa duyuyorum.. tamam akü zayıf uyarısı verebilir, bu uyarı metni normal.. ama 2. anahtarı kullanın, sileceklerin çalışması, dörtlüleri yakması heleki zor çalışmasını valla İLK defa duydum ... umarım tüm bunlar bi an önce çözüme kavuşur..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Öncelikle teşekkürler cidden arkadaşlar saçmalıyor araç hani marşa basıp bıraktığın zaman otamatik gibi bu araçlar kontağı sağa dokundurman yeterli oluyor çevrili tutmaya gerek yok gıv gıv gıvv zorla alıyor araç çalışında 1 kaç silecek tur atıyor ana ekran gidip geliyor teyp açıksa kapanıyor kapalıysa açılıyorr beyinle mi ilgili acaba anlamadımm

Yorum

arıza beyinle ilgili gibi dueruyor... bu arada bazı seri astralarda akü sorunları çıkmış garantiden değişimler yaşanmış aküden de olabilir
            F30 Sport+

Yorum

sanırım ben tüm bunlara bir çözüm biliyorum Fatih abiden sırlar, akü kutup başını söküp takarmısınız..?
              sonra sonucu burda tekrar paylaşırsınız bizimle.. saygılar

Yorum

Onu denemedimm ama elektronik araç olduğu için bi sorun olmaz yani bi söküp takayım sabah kesinlikle paylaşırımm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: atilla06
                  Onu denemedimm ama elektronik araç olduğu için bi sorun olmaz yani bi söküp takayım sabah kesinlikle paylaşırımm
                  Hayırlı olsun,hem aracınız hem de üyeliğiniz.
                  Kutup başını söküp birkaç dakika bekleyin,tekrar takın.Ben ve bazı arkadaşlar bu işlemi birkaç sorun için yaptık.Şu ana kadar kutup bşı söküp takma işleminden dolayı sıkıntı yaşayanı duymadım.Sadece camları senkronize etmek için aç-kapa yaptıracak
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

welcome

Yorum

hoşgeldiniz..
                      Beyaz tutkudur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: atilla06
                        ne yaptınız, halloldumu herşey..?

Yorum

Maleseff akü başını söküp takmak işe yaramadı yarın arkadaşlar opis servisi önermişlerdi
                          Randevu aldım bakalım ne çıkacak iyice çalışmaz oldu inşallah aküden çıkar....

Yorum

valla çok garip birşey blink blink
                            InsigniaTEAM

Yorum

Beyin den ise. Farklı bir beyin taksınlar geçici olarak. Sonra da kontrol etsinler aynı sorun devam ediyor mu ?
                              Geçmiş olsun. Opise gttiğinizde Club ten olduğunuz soyleyiniz. Servis müdürü ile direk irtibata geçiniz.
                              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                              X