Anladığım kadarıyla kasım-aralık döneminde üretilen araçlarda airbag modulünde ve ön camda parmak sıkıştırma sorunu varmış.Hiç aranan var mı 2011 model sahiplerinden?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2011 Insignialar İçin Geri çağırma
Collapse
X
-
2011 Insignialar İçin Geri çağırma
Etiketler: Hiçbiri
-
Ynt: 2011 Insignialar İçin Geri çağırma
Bu airbag le ilgili daha bilgilendirmesi yapılmıştı belli bir seride problem olduğunu ve bu serideki airbagler değişimi yapılmıştı ama ulaşılamayan opel sahipleri servise gittiği zaman bu kapsam içindeyse onlarada uygulanacak diğer tarafta parmak sıkıştırma olayını ilk defa duyuyoruz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
benim araba 2011model aralık ta aldım,
umarım aramazlar
o parmak nereye sıkışıyomuş ihihi
benim prenses kızım didik didik ediyor arabayı allah korusun yakarım opelı de gm da hiho2011 COSMO DVD 800 NAVİ TEKNİK GRİ
34 GF 5009
Yorum
-
bizim arabada servis - airbag arızası uyarısı çıkmıştı,servis bunu giderdi acaba bir arkadaşımızın başına geldiği gibi haberimiz olmadan airbagleri mi değiştirdiler yoksa beyinsel bir sorun muydu?Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Uğur airbag uyarısı, koltuğu manuel ayarlanan her arabada çıkabiliyor.koltuğun altındaki bağlantıda koltuğu hareket ettirirken anlık temazsızlık olsa beyin arıza gibi algılıyor. Ama Insignia'da bu durumu hiç duymamıştım, sizinki farklı birşey olabilir. (servis uyarıyı silip gönderdiyse muhtemelen budur)
Ben göstergede airbag ışığı görmekten bıktım servis bağlantı fişini iptal edip kabloları lehimleyelim dedi. çünkü arıza ışığı yakar ve uyarıyı sildirmezsek, sildirene kadar airbag iptal diye biliyorum.InsigniaTEAM
Yorum
-
Ben aracı 2010 Aralık ta aldım. 2011 model acaba benim araç ta sorunlu mü?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Ben aracı 2010 Aralık ta aldım. 2011 model acaba benim araç ta sorunlu mü?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
ewet aırbag konusunda katılıyorum! arıza olabılır dedıler ılerde onlemını almak ıcın sımdıden ben gıttıgımde servıse 2011 modellerde bu sorunlar cıkıyor dedıler aırbag sıparıs edıldı ve yerıne yenısı takıldı motorada acıp hıdrolık kısmınına mı ne ısaret koydu. degıstıgıne daır. ama cam hakkında hıcbır bılgı verılmedı bana!
Yorum
-
benim airbag değişti. Odak da tesadufen bulmasalar aldıgım bayi Özkaymak servısının arayıp soracagı yok. Mazalah bır kaza fılan yapsak beklekı aırbag acılsın2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Aracınızın şasi nosu B 1 017475 - B 1 051478 bu numaralar arasındaysa sizinki de değişir.
Sorun şu arkadaşlar, kazada açılan airbag yerinden kopup yaralanmalara sebep olabilirmiş.
Parmak incinmesi bizim için değil Astra için geri çağırma.
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Ben aracı 2010 Aralık ta aldım. 2011 model acaba benim araç ta sorunlu mü?
Yorum
Yorum