Eğer ki kendince edinilen bir tecrübe var ise tavsiye olarak uzak dur denebilir, almayan almaz alacak olan şansını dener yani tartışma çıkaracak sataşmalara ne gerek var?
İnsignia forumu diye son kullanıcıya dez avantaj olacak sorunları dile getirmenin ne gibi bir eksisi olur? Yapmayın beyler cidden yakışmıyor. Her araç için olduğu gibi objektif olarak yorum yapılan her platformda araçların kullanıcıların şahsi fikrine göre olumsuz yönleri var ise söylenir. İnsignia forumu diye fanatiklik yapılacak diye sözleşme mi imzalıyoruz üye olurken..
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
2.0 dizellerde yaşanmış bazı sorunlar var bu her araçta olmuyor ama aracın motor yağlama sisteminde sorun çıkarıp motoru kitlenen en az bir düzüne kişi tanıyorum arkadaşlar bunu na istinaden yorumlarda bu tür ifadeler kullanıyorlar
bu birazsa şans işi galiba
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Hayda dizellerde kronik sorun var ise 1.6t lerde ise lpg takilinca subap erimesi var diyorlar eee o zman insignia dogru bi secim degil o zaman
Katılıyorum kesnlikle uzak durun
Insignia yı bu denli kötüleyen biri nasıl Team üyesi merak ettim ?!?
Aynen
Aracın sorunu varsa söylenir arkadaşta söylemiş team üyeliğini senmi dağıtıyorsun senden izinmi alacak anlamadım ??
Benzinli sorunli dizel sorunli insignia kaldimi geriye..Fatih abiye katiliyorum herkesin bir gorusu olabilir begenmek zorundada degiliz.Sizler lpgli iinsignia almayin,aldirtmayin cop derken ben o lpg li insignialar ile 350k 400k km yaptim.Demekki neymis kullanici farkiymis.Oyuzden su arabalari bilgisizce kotulemeyelim artik.Grubumuzda dizel kullanicilar var.200k 250k km yapmislar ve ne hikmetse bu bahsedilen sorunlaein hicbirisi yok.Ne diyelim duyan konusuyor..
- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE
Insignia babamizin malibdeilki varsa bir sorunu sikintisi söylenebilir . Yarin bigün Ford yada audi mersedes bu fiyatlara insigniadan iyi araba satarsa onu aliriz ama su durumda insignia 1 numara.
Yorum