Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insigna almayi dusunuyorm 2.0 cdti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insigna almayi dusunuyorm 2.0 cdti

Iyi aksamlar herkese yeni uye oldum tanisma bolumunede konu actim herneyse gelelim konumuza
    2007 leon kullamcisiyim araci satmayi dusunuyorm.
    4 arac arasinda gittim geldim
    Opel insignia 2.0 cdti
    Bmw 318i
    Vw passat 2.0 tdi
    Leon fr 1.4 tsi
    Passat direk eledim 200bnde aasagi yok
    Opel donanimina baktim bide leon opel dhaa dolu kaldi leon yaninda leonuda eledim
    Bmw ve opel araainda kaldim direk opeli sectim simdi;
    1.6 T 180 hp ler lgp taklinca 50bide bi subap eritiyormus celik subap taklmasi lazimmiss
    2.0 cdti araclarin cosmo pakeri 2009 2010 201 modelleri nasildir butce ona gore ayarladigm icin
    2.0 duzel yakiti nasildir?
    Kronik bi sorun varmidir?
    Parca sorunu sklntisi yasarmiyim acaba?
    Mesela 10bn bakimda ozel servisde kac para gider veya ozel servisde?
    En oneli sorunun cevabi bana kronik sorunu ve aracin tutulup tuutulmadigi simdiden cevaplarinz icinn tesekurler

Ynt: Insigna almayi dusunuyorm 2.0 cdti

Aa hicmi yardim edicek yok

Yorum

Yardımcı olayım.
      İmkan dahilinde cosmo alınız.Hatta bulursanız flexride donanımı önceliğiniz olsun.Diğer opsiyonlarda olursa ne ala.
      Yakıtı iyidir hoştur.Şehir içi ben 7-8 lt/100 km yakardım.Şehirdışı 5.5 lt/100 km görebilirsiniz.(aracım manueldi)
      Kronik sorunu yoktur.120.000 km kullandım sonra sattım ciddi bir sıkıntı görmedim.Canınızı sıkmaz.
      Parça sıkıntısı yaşamazsınız.Aldığınız araç 2009-2010 opel.1970 taunus değil ki.
      Bakım ücretlerini yazarsam yanıltıcı olur.Ben 2014 te yanlış hatırlamıyorsam 600 küsüre serviste yaptırmıştım.Şimdi haliyle farklıdır.Diğer araçlardan 2.0 araçlardan farklı olmaz.
      Araç tutuldu hatta adına forumu bile var daha ne olsun.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Servis bakimi 870 tl su an. Ocakta yine zam gelcekmis 100 tl

Yorum

Özelde periyodik bakım + 4 balata 500 vermiştim. Kronik bir sorunu yok. Yakıt için 130 hp olanlar 160'a göre 1-1,5 lt az yakıyor. Bakım aralığı 15.000 km. Her 60 binde bir ağır bakım var. Triger bakımı diyebiliriz.

Umut abiye katılıyorum, forumu var, bir sürü kullanıcısı var. Halen daha güncelliği koruyan, dikkat çeken bir araç.

Yorum

Özel her zaman ucuz.
            Teknik detaylar hariç periodik bakım aynı. Dizel de yakıt filtresi varsa benzinlide buji var İllaki birbirini dengeliyor masrafı.

buji hariç periodik bakım fiyatı yetkiliden 800-900 arası fiyat aldım. Dışarıda tüm parçalar orjinal 250-300 arası tuttu. 1.6 sidi 170
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İnsignia en doğru seçim.
              OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

Degerli yorumlariniz icin tesekur ediyorum bunlar beni aydinlatti insallah elimdeki araci sattikdan sonra insignia almayi dusunuyrum

Yorum

Size full bir dizel insignia vereyim ağız tadıyla kullanin
                  2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

dizellerde motor sıkıntısı yaşanıyor kronik denilebilinir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YaheL
                      Neymiş dizellerdeki kronik denilebilecek motor sıkıntısı, merak ettim

Yorum

Araca yan sanayi yağ filtresi kullanıldığında, filtre hazne içerisinde sıkışıyor bunun neticesinde araç eksik yağlama yapıyor buda krank kısmında sıkıntı çıkarıyor. Orjinal yağ filtresi ve doğru motor yağı kullanılırsa sıkıntı olmuyor. Bakımlarıda aksatmamak önemli
                        2010 İnsignia 2.0 CDTI Cosmo Dvd800+Sunroof+Opc Line+20''

Yorum

Malesef araba tamircileri bile aynını söylüyor,geçenlerde aracıma yay taktırmak için topkapı sanaideydim,kapının önünde insignia vardı,sordum yatakmı sarmıs bu araç diye hiç bakmadım bile 2.0 dizelmi diye evet malesef bunlarda kronik dedi düşünün ücra köşedeki bir tamirci bile böyle diyor 100 bin kmden sonra sıkıntı yaşayan benim bildiğim 15 in üzerinde araç var ama buda devede kulak kalır.
                          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bende aynını dicektim.
                            Yağ pompası sorunu var die biliyordum. Ama bu yüksek km deki araçlarda görülüyormuş. Önlem için triger gibi pompanında değişimi uygun olur????
                            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
                              Özelde periyodik bakım + 4 balata 500 vermiştim. Kronik bir sorunu yok. Yakıt için 130 hp olanlar 160'a göre 1-1,5 lt az yakıyor. Bakım aralığı 15.000 km. Her 60 binde bir ağır bakım var. Triger bakımı diyebiliriz.

Umut abiye katılıyorum, forumu var, bir sürü kullanıcısı var. Halen daha güncelliği koruyan, dikkat çeken bir araç.
                              Bunu kim söyledi ? 130 luk 160lıktan daha az yakıyor diye?
                              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                              X