Forumdaşlar bugun bir arkadasimla beraber galerileri gezdik. hem o bir araç bakti hem de ben piyasayi gezmiş oldum. tabiiki ikinci el fiyati pekte saglam değil bizim araçlarin onu da birebir gördüm.siz insignia nizi satsaniz yerine ne alirdiniz? valla ben bugun yeni volvo s60 a bayildim. ve de ayni şekilde xc60 a. çok şık ikisi de.3 serisi insigniadan sonra pek bir küçük geldi gözüme keza c 180 de çok klasik. sizler ne dersiniz? insignianin yerini gene bir insignia mi doldurur yoksa
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia değiştirseniz hangi araci tercih edersiniz?
Collapse
X
-
Ynt: Insignia değiştirseniz hangi araci tercih edersiniz?
Daha önce hiç opel tecrübem yok ama insignia 'nın içi ve dışı diğerlerinden kat be kat güzel geliyor bana.Kendi sınıfı içinde Audi, MB, BMW gibi markalardan daha güzel bence..
Yorum
-
gerçi şöyle de bişey var geçen gün arabalardan pek anlamayan kuzenim -ki genelde bayanlarda görünen bir özelliktir bu- yanimizda duran audi a5 için " aa buda senin araçtan değilmi yanliz biraz daha küçük gibi" diyerek gülümsememe sebep olmuştu.Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
gerçekten İnsignia tasarımıyla görünümüyle sahip olduğu özelliklerile ve kalitesiyle harika, bambaşka bir otomobil.. ama bugün İnsignia dan başka bi araç almaya kalksam Mercedes E220 CDI veya Audi A6 olabilirdi .. SUV olarakta Volkswagen Toureg veya Range Rover Sport tercih ederdim .. angle
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Yurt dışından 160 hp ecoflex afilli fleksili kırmızı bi tane getirebilsem yeter bana.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
Yorum