Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIM????

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIM????

ÖNCELİKLE CÜMLETEN SELAMÜN ALEYKÜM
    BENİM BMW 5.30İ 2001 MODEL ARACIM VAR,DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.ALACAĞIM ARABANIN PERFORMANSININ İYİ OLMASINI İSTİYORUM.DAHA ÖNCEDEN OPEL 1.4T J KASA ARACIM DA VARDI.SEVEREK KULLANDIĞIM Bİ ARABADYDI HER ZAMAN.
    SIRASIYLA A4 1.8 TSİ- CC 1.8 TSİ - İNSİGNİA YA BAKTIM . DAHA DONANIMLI OLDUĞU DÜŞÜNCESİYLE İNSİGNİA YA KARAR KILDIM .İNSİGNİA DA İLK ÖNCE 2.8T (SAHİBİNDENDE 1 TANE VAR)(VERGİSİNİN YÜKSEK OLMASI SEBEBİYLE VAZGEÇMİŞ DURUMDAYIM) -2.0 T VE 1.6 T OTOMATİK MODELLERİNE BAKTIM.70.000 TL CİVARI DÜŞÜNÜYORUM ALACAĞIM ARABAYI.HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM ???? EN SON AKLIMA YATAN MODEL 2013 1.6 T COSMO MODELİ ???(SEBEBİ İSE YENİ TEKNOLOJİ OLMASI HAYALET GÖSTERGE TAUCH PED OLMASI ) YORUMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN.

Ynt: İNSİGNİA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIM????

Aleyküm selam
    welcome

Kullanıcısı olarak yeni 1.6 motoru tabi ki öneririm. Ancak sizin tam olarak beklentileriniz nedir mesela? Güç ayağımın altında olsun gerektiğinde kullanırım mı diyorsunuz yoksa ben üst devirlerin adamıyım mı diyorsunuz? Eski 1.6 motor hem daha güçlü hem de torku az olsa da üst devirlere kadar taşıyor. Yeni motorun ise alt devirleri güçlü ve bu sayede yakıt tüketimi düşük. Öte yandan üst devirleri eskisi kadar kuvvetli değil. 2013 öncesi Cosmo kullanıcıları da araçlarından çok memnun. Eski aracınızın yarattığı alışkanlıklardan ötürü belki de ihtiyacınız olan 180 beygirlik makyajsız kasadır.

Not: Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Performans olarak markaj öncesi ve sonrasında o kadar belirgin fark var mı ???aracınının tabiki de performanslı olmasını isterim kullandığım araba gereğiyle . Beni tatmin eder mi makyajlı kasa ?? Makyajlı kasanın içi çok hoşuma gitti gerçekten çok güzel yapmışlar .ilk başta 290518062 ilan nolu araç hoşuma gitmişti gerçekten çok dolu bi araç ama vergisi çok yüksek geldi bana memur adamım aşar beni araç çok dolu bi araç ama maddiyatım el vermiyor ve yakıt olarak üzer beni. Kendi aracımda 3000 motor fakat ben lpg ile kullanıyorum 45-50 krş civarı yakıyor onun için sıkıntı olmuyor hocam

Yorum

Kusura bakmayın büyük harf için )

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome Gönlünüze göre bir araç sahibi olursunuz İnşallah
            İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Teşekkür ederim inşallah hoşbuldum

Yorum

Makyajlı kasa genel anlamda eskiye göre daha iyi. Sadece biraz daha az performanslı. Eğer otomatik vites ısrarınız yoksa yeni motoru manuel de alabilirsiniz. Daha tatminkar olur.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hocam eşimin de kullanması sebebiyle otomatik düşünüyorum .Çok sıkıntı mı otomatik şanzıman. bir de yakıt olayı normal kullanımda kaç litre yakar ??? chip uygulaması yapılsa en fazla kaç hp ye çıkar makyajlı kasa insignia ??

Yorum

Şehir içi otomatik makyajlı kasa 9-10 litre arası yakıt tüketimi, yazılım hakkında pek bilgim yok ben aracı orjinal haliyle kullanmayı severim tabi tercih meselesi o

Yorum

Bence de orjinal olması daha iyi hocam ) makul değerler . 170 hp yeter diye düşünüyorum. İnşallah pazartesi-salı alacağım aracı. Bi tane buldum 2013 cosmo + sanroof 40000 km de 68000 tl civarı uygun mu fiyatı ????

Yorum

bence uygun.geçen hafta ben 2011 53000 de beyaz cosmo+sanroof falan filan.... malum özellik çok.full+full 64 000 e aldım.
                        2011 1.6T 180HP Cosmo Beyaz DVD800 Bej Döşeme

Yorum

Arabamı satabilirsem inşallah alacağım pazartesi salı durum netleşir inşallah )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmetorucc
                            Bence de orjinal olması daha iyi hocam ) makul değerler . 170 hp yeter diye düşünüyorum. İnşallah pazartesi-salı alacağım aracı. Bi tane buldum 2013 cosmo + sanroof 40000 km de 68000 tl civarı uygun mu fiyatı ????
                            ankara keçiörendeki ilan mı

Yorum

İşleniyor...
                            X