yapma ergin ya, aracı aldığım ilk gün bende diyordum; nerde bu 180 beygir, bunun beygirlerini çalmışlar kesin diye, sonra kullandıkça, yollarda araçları tokatladıkça beygirleri hissetmeye başladım, tamam diceksinki senin araç 180 hp, benimki 130 hp, ama senin torkunda benımkınden fazla yani daha güçlü, suan arac daha yeni zamanla daha ıyı olcak buna emın ol,
birde bizim araclarımızın en büyük ve bizi en yanıltan özellliği, kullandığımız araçların kesinlikle hızlarını belli etmemesidir, buna dikkat edin, ben bunu daha ilk günden farkettim...
aslında bizim 180 likleri kullansan arada pekte fark olmadıgın anlıcaksın....
Yakıt tüketimi düşecektir, bende aracı teslim alalı 2 gün oldu henüz 250 km yaptım, 8 litre gösteriyor, az bişey bastım denemek için.
Insignia'dan önce C4 vardı, o da dizel otomatik onu da sıfır almıştım ilk 700-1000 km arası 7.5 litre civarında yaktı sonradan 5.5 litreye düştü ortalama.
Performans konusuna gelince bence tamamen beklentilerle alakalı, ben beklediğimden daha performanslı buldum arabayı. C4 1.6 110hp di, Insigniada bu kadar fark beklemiyordum. Bence çok iyi kaçıyor.
*
tabiki insignia 2.00 motor soncta citroen c5 gibi az yakmasını beklmek sadece fantezi olur ama bana bu zamanla düşer umarım yakıt tüketimi 100 km de 8 lt ideal zaten
şehirler arası otoban ölçümü 100 km çok çok sakin kullanım tabiri caiz se gaz pedalinin altında yumurta var gibi basmadan kullanım sıkı durun 5.5 lt /100 km
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum