Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mazot sorunu:(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• mazot sorunu:(

arkadaşlar 130 hp 2.00 cdti insigniam geldi sonunda. ama yakıt tüketiminin ortalama 8 lt olduğunu söylüyorlardı 100 km de. benm aracımda niçin 13 lt olarak görünmüş olabilir. ilk geldiği gün 50 tl lik mazot aldık ama ertesi güne yne benzinliğie uğramak durumunda kaldık. maad angry

Ynt: mazot sorunu

araba yeni olduğu için ilk zamanlar çok yakar canınızı sıkmayın 1000 km den sonra tüketim azalacaktır
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

evet, ilk aldığımızda benim araba 16 lt/100 km gösteriyodu mesela ihihi ama şu an 9.3 lt/100 km.. ve aracım henüz 2000 km de..
      kafanızı takmayın düzelir km. ilerledikçe.. Allah ağıztadıyla binmen nasip etsin bol keyfli sürüşler..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Dipgaz giderseniz daha fazla da yakabilir ama sakin kullanımsa bu değer fazla.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
          evet, ilk aldığımızda benim araba 16 lt/100 km gösteriyodu mesela ihihi ama şu an 9.3 lt/100 km.. ve aracım henüz 2000 km de..
          kafanızı takmayın düzelir km. ilerledikçe.. Allah ağıztadıyla binmen nasip etsin bol keyfli sürüşler..
          inş dediğiniz gibi olur. severek bindiğim bi araç hergece uyumadan camdan bikere bakıyorum ve satmayada kıyamam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
            Dipgaz giderseniz daha fazla da yakabilir ama sakin kullanımsa bu değer fazla.
            otomatik vites olduğundan biraz fazla yakıyormus ama bukadarı cok geldi

Yorum

sakin kullanım olsa, dipgaz olsa dahi bu değer şu an için normal kabul edilebilir bence.. sonuçta bebek henüz 1 günlük ihihi
              ort. tüketim değerlerini de depoyu fulledikten sonra sıfırlayıp yeni bi ölçüm yaparsanız bence daha sağlıklı bi veri alabilirsiniz.. ama rahat olun, ilk zamanlar fazla da yaksa sonuçta km. ilerledikçe düşecektir değerler

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

[quote=efemuratt ]
                sakin kullanım olsa, dipgaz olsa dahi bu değer şu an için normal kabul edilebilir bence.. sonuçta bebek henüz 1 günlük ihihi
                ort. tüketim değerlerini de depoyu fulledikten sonra sıfırlayıp yeni bi ölçüm yaparsanız bence daha sağlıklı bi veri alabilirsiniz.. ama rahat olun, ilk zamanlar fazla da yaksa sonuçta km. ilerledikçe düşecektir değerler

ısıtcı nın yada klimanın caalısması bukadar asırı tüketime yol acabilirmi?

Yorum

benim arç 18 000 küsürde imzamdaki araç ortalma 8.4 yakıyor .. az bişi tıklıom yolda)
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

Bendede 2.0 CDTI 160HP Active Select var Arac aldıgım günden beri yatıyor diyebilirim suan 300KM de ve yakıt menzili 650KM gösteriyor ve arabaya 225TL(68LT) lik EuroDiesel mazot koymustum yani kısa bi hesapla kmde yaklasık 7lt yakıyor bana fazla geldide inşallah düşer.. Ama sizinkileri görünce ya siz çok kick down yapıyorsunuz ondan çok artıyor yada ben çok koklatıyorum Ama azalması gerek kesinlikle yoksa böyle devam etmez araba yatar biz yürürüz
                    2011 İnsignia 2.0 CDTI 160HP Active Select + DVD800 Navi

Yorum

ya insan marşa basmaya korkuyor bazen zaten bu gdiş araba bize binip gdicek

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigboss_3x
                        ya insan marşa basmaya korkuyor bazen zaten bu gdiş araba bize binip gdicek
                        ihihi Aynen katılıyorum urock
                        2011 İnsignia 2.0 CDTI 160HP Active Select + DVD800 Navi

Yorum

250 km oldu. Ortalama 7.5 yazıyor ama çok basmadım. 230 tl eurodizel yakıt almıştım. Hala 650 küsür menzil var gösteriyor)

Yorum

bu arabanın dizelide yakıyor benzinliside alanlara hayırlısı olsunnn)

Yorum

Yaksın Yaksın iyi kaçıyor meret PP
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

İşleniyor...
                              X