arkadaşlar 130 hp 2.00 cdti insigniam geldi sonunda. ama yakıt tüketiminin ortalama 8 lt olduğunu söylüyorlardı 100 km de. benm aracımda niçin 13 lt olarak görünmüş olabilir. ilk geldiği gün 50 tl lik mazot aldık ama ertesi güne yne benzinliğie uğramak durumunda kaldık. maad angry
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
mazot sorunu:(
Collapse
X
-
Ynt: mazot sorunu
evet, ilk aldığımızda benim araba 16 lt/100 km gösteriyodu mesela ihihi ama şu an 9.3 lt/100 km.. ve aracım henüz 2000 km de..
kafanızı takmayın düzelir km. ilerledikçe.. Allah ağıztadıyla binmen nasip etsin bol keyfli sürüşler..
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattevet, ilk aldığımızda benim araba 16 lt/100 km gösteriyodu mesela ihihi ama şu an 9.3 lt/100 km.. ve aracım henüz 2000 km de..
kafanızı takmayın düzelir km. ilerledikçe.. Allah ağıztadıyla binmen nasip etsin bol keyfli sürüşler..
Yorum
-
sakin kullanım olsa, dipgaz olsa dahi bu değer şu an için normal kabul edilebilir bence.. sonuçta bebek henüz 1 günlük ihihi
ort. tüketim değerlerini de depoyu fulledikten sonra sıfırlayıp yeni bi ölçüm yaparsanız bence daha sağlıklı bi veri alabilirsiniz.. ama rahat olun, ilk zamanlar fazla da yaksa sonuçta km. ilerledikçe düşecektir değerler
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
[quote=efemuratt ]
sakin kullanım olsa, dipgaz olsa dahi bu değer şu an için normal kabul edilebilir bence.. sonuçta bebek henüz 1 günlük ihihi
ort. tüketim değerlerini de depoyu fulledikten sonra sıfırlayıp yeni bi ölçüm yaparsanız bence daha sağlıklı bi veri alabilirsiniz.. ama rahat olun, ilk zamanlar fazla da yaksa sonuçta km. ilerledikçe düşecektir değerler
ısıtcı nın yada klimanın caalısması bukadar asırı tüketime yol acabilirmi?
Yorum
-
Bendede 2.0 CDTI 160HP Active Select var Arac aldıgım günden beri yatıyor diyebilirim suan 300KM de ve yakıt menzili 650KM gösteriyor ve arabaya 225TL(68LT) lik EuroDiesel mazot koymustum yani kısa bi hesapla kmde yaklasık 7lt yakıyor bana fazla geldide inşallah düşer.. Ama sizinkileri görünce ya siz çok kick down yapıyorsunuz ondan çok artıyor yada ben çok koklatıyorum Ama azalması gerek kesinlikle yoksa böyle devam etmez araba yatar biz yürürüz2011 İnsignia 2.0 CDTI 160HP Active Select + DVD800 Navi
Yorum
Yorum