Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sıfır araç alımı (özel sipariş mi? Bayi elindeki araç mı?)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sıfır araç alımı (özel sipariş mi? Bayi elindeki araç mı?)

Herkese merhaba
    1.6 dizel otomatik insignia alacağım
    istediğim özellikler sport donanım üstüne çgp2+flexiride+still paket+kış paketi(still paket kış paketini kapsıyor diye okumuştum bayideki çalışan kış paketi ayrı ekleniyor dedi)
    Yada cosmo donanım üstüne sunroofla birlikte yine üstteki paketler.

Bu dolulukta elinde araç bulabileceğim bayi varımdır?
    Ankarada birkaç bayi gezdim bulman imkansız diyerek ellerindeki araçları pazarlamaya çalışıyorlar
    Özel sipariş geçilmesi gerekir, ne zaman teslim olur belli değil, zam gelecek etkilenirsin vs diyorlar
    (Zaten ötv yi eklemişler çok zam geleceğini düşünmüyorum)

Şuan liste fiyatı üzerinden 15bine yakın indirim yapıyorlar ve sıfır faiz kredi imkanı sunuyorlar. Bunlar aklımı çelmiyor değil

Özel sipariş geçince de yine bu sekilde bir indirim alma şansımız varmı? Yoksa liste fiyatı neyse o parayı mı veririz?

Şuanki indirimleri yıl sonu kotayı tutturmak için mi yapıyorlar? Yoksa her daim bu kadar pazarlık payı oluyor mu liste fiyatlarında?

Sizce bekleyip istediğim gibi bir araba mı alayım yoksa bayilerin ellerindekilerle idare mi edeyim?

Son olarak şehir farketmeksizin dolu araçlar genelde hangi bayilerde oluyor?

Teşekkürler

Ynt: Sıfır araç alımı (özel sipariş mi? Bayi elindeki araç mı?)

Flexili arac bayide bukmak cok zor
    Vaktiniz ve sabriniz var ise bekleyin gonlunuze gore full bir arac alin

Simdiden hayirli olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bu donanımda araç bulmak çok zor. Sipariş ile gelir ama yeni insignia nedeniyle sipraiş alırlarmı bilemedim. Bence şu an ki fiyatları ve sıfır faiz kredi ile buldugunuz en dolu aracı alın derim

Yorum

istediğiniz opsiyonları sipariş verip aylarca bekleyerek bulabilirsiniz. bayilerde o aracı bulamazsınız, geçen sene aynı şeyleri yaşadım çünkü
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Benzerbir araç için 3 ay bekledim ,

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
            ve sizin bir tanıdığınız vardı üstelik. beklemek çok zor gerçekten hele altında bir araç yoksa... :/
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozguryildiz
              Herkese merhaba
              1.6 dizel otomatik insignia alacağım
              istediğim özellikler sport donanım üstüne çgp2+flexiride+still paket+kış paketi(still paket kış paketini kapsıyor diye okumuştum bayideki çalışan kış paketi ayrı ekleniyor dedi)
              Yada cosmo donanım üstüne sunroofla birlikte yine üstteki paketler.

Bu dolulukta elinde araç bulabileceğim bayi varımdır?
              Ankarada birkaç bayi gezdim bulman imkansız diyerek ellerindeki araçları pazarlamaya çalışıyorlar
              Özel sipariş geçilmesi gerekir, ne zaman teslim olur belli değil, zam gelecek etkilenirsin vs diyorlar
              (Zaten ötv yi eklemişler çok zam geleceğini düşünmüyorum)

Şuan liste fiyatı üzerinden 15bine yakın indirim yapıyorlar ve sıfır faiz kredi imkanı sunuyorlar. Bunlar aklımı çelmiyor değil

Özel sipariş geçince de yine bu sekilde bir indirim alma şansımız varmı? Yoksa liste fiyatı neyse o parayı mı veririz?

Şuanki indirimleri yıl sonu kotayı tutturmak için mi yapıyorlar? Yoksa her daim bu kadar pazarlık payı oluyor mu liste fiyatlarında?

Sizce bekleyip istediğim gibi bir araba mı alayım yoksa bayilerin ellerindekilerle idare mi edeyim?

Son olarak şehir farketmeksizin dolu araçlar genelde hangi bayilerde oluyor?

Teşekkürler
              Opan İskitlerde opc line Showroom da bekliyordu dün ama sormasını bir arayın isterseniz
              Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo AT + Kış Paketi
              Who needs an SUV when I've got the Insignia sedan

Yorum

Hiç bir marka araç için sipariş vermek mantıklı değil. Pazarlık yaptığını zannedersin, piyasa olumsuzluklarından etkilenirsin. Var olan araçlar üzerinde pazarlık yapabilirsin. İşine gelecek şekilde hareket edebilirsin. Uzun süre bineceksen, 5 yıl üstü durum değişebilir. Sipariş ile araç bu durumda mantıklı olabilir. Benim en çok memnun olduğum detay ederinden daha düşük şartlarla araç alabilmek ve ödeme kolaylığıdır. Mal alırken kazanılır diyenlerdenim.

* Konuyu kendi açımdan değerlendirdim.
                https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
                  ve sizin bir tanıdığınız vardı üstelik. beklemek çok zor gerçekten hele altında bir araç yoksa... :/
                  Evet hem tanığım vardı hem başka aracım, buna rağmen beklemek zor ve ben 1.6 dizel lansmanında fiyat garantisi ve indirimle almıştım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
                    Ve size de aracınızın linkini paylaşarak tavsiye eden de bendim

Yorum

ben özel sipariş ile aldım beklemek keyifli, kullanacak arabanız olursa daha iyi olur. 2013 ocak sonu gibi sipariş verdim nisan 14 de teslim aldım, ancak opsiyon uyumsuzluğu olduğu için süre nisana uzadı.Beklemek tercihtir eğer istediğiniz gibi keyifle binecek araba istiyorsanız arabaya binince keşke bu özelliği de alsaydım demek sizin için önemli değil ise beklemeden alın.
                      1.6 SIDI

Yorum

bahsetmiş oldugunuz donanım için nasıl bir fiyat veriyorlar... ben bie bayiye sordumda donanım fiyatı etkilediyinden bir üst ötv takılıo demişdi fiyat cok yükselior dizeli için 150 bin falan olur heralde
                        Insignia 2.0 cdti cosmo flexride

Yorum

Değerli yorumlarınız için teşekkürler
                          Birkaç şehir dışı firma ile telefonda görüştüm onlarda aynı tutumdalar, elimizdekini aldın aldın başka yok demeye getiriyorlar.

Hatta artık sipariş almadıklarını, ocak ortasından sonra ancak sipariş verebileceğimi söyleyen var :S

3 paket bir aradayı geçtim 2 paket birlikte bulsam o bile mucize sanırım.

Orjinal yazı sahibi: usaribas
                          Opan İskitlerde opc line Showroom da bekliyordu dün ama sormasını bir arayın isterseniz
                          O araç satılmış, pazar günü bizzat gitmiştim orayada

int.te aynı paket var bayiden satılık ama en azından bide çgp2 olsun istiyorum.

nette 2015 20binde cosmo var flexi çgp2 stil p. sunroof 114yazmış fiyat nasıl sizce? km 10000 civarı olsa mantıklı gibi

Orjinal yazı sahibi: Palupa23
                          bahsetmiş oldugunuz donanım için nasıl bir fiyat veriyorlar... ben bie bayiye sordumda donanım fiyatı etkilediyinden bir üst ötv takılıo demişdi fiyat cok yükselior dizeli için 150 bin falan olur heralde
                          Fiyat hiç vermediler ki, elindekileri almak istemeyince vebalıymışız gibi başından savıyorlar direk

Yorum

yeni yıla ne kaldıki şurda 2017 model sipariş verebilirsiniz bence. tabi hemen istiyosanız elinde deri koltuklu vs ne opsiyon bulursanız deyerlendirin derim 30bin sıfır faiz kampanyası yeni yıldada olacakmı bilmiyorum benim ilgimi bayagı çekti. sizin için hayırlısı olur umarım.
                            Insignia 2.0 cdti cosmo flexride

Yorum

İşleniyor...
                            X