Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sıfır araç alırken bayilerin seramik koruma boya koruma ve dahası dayatması????

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• sıfır araç alırken bayilerin seramik koruma boya koruma ve dahası dayatması????

merhaba arkadaşlar sıfır araç alma arefesindeyim kaporayı yatırdım. ve bana boya koruma, seramik kaplama, karter koruma, motor koruma, kolktuk koruma ve bir kaç içeriğin daha olduğu bir paketi opel MAR oto dan 2800tl den 1800 tl ye indirdiler. sizce fiyat sormayacağım aslında burada ama SIFIR BİR ARACA SERAMİK KORUMA BOYA KORUMA OLSUN KAPUT KORUMA MANTIKLIMI? YOKSA GEREK YOK PARA TUZAĞIMI DIR?

Ynt: sıfır araç alırken bayilerin seramik koruma boya koruma ve dahası dayatması????

Karter koruma, kaput koruma filmi tamam. Seramik kaplama vs. geç.
    Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Ynt: sıfır araç alırken bayilerin seramik koruma boya koruma ve dahası dayatması????

İyi bir malzeme ve işçilikle sıfır araçta uygulama güzel olur.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Karter koruma ve kaput filmi yeterli olacaktır.

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Bana da alırken seramik kaplamayı çok ısrar etmişlerdi. Yaptırdığıma pişman olum sonra.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Seramik koruma basit çizilmelere karşı gerçekten koruyor aracı. Hafif surtmeler, kapı çarpmaları vs. Ancak aracı doğru yikatmazsaniz o seramik koruma çiziliyor ve fena görünüyor. Seramik koruma yaptırdıktan sonra asla araca tozluyken sabun köpüğü sıktırmamanız gerekiyor. Önce basınçlı su ile tozu alınacak sonra köpük tekrar basınçlı su ile durulama ve basınçlı hava ile kurutma. Ne bez değecek ne sünger ne de fırça...
            Ayrıca seramik koruma boya vernigini dış etkenlere karşı korur ancak pahalı bir uygulama işçilik çok önemli. 1800 tl cam filmi de içinde ise iyi bir fiyat. Ben de 20 gün önce sıfıraldigim araca kdv dahil 2100 tl ye dediklerinizi ve cam filmi ile birlikte yaptırdım.
            Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo AT + Kış Paketi
            Who needs an SUV when I've got the Insignia sedan

Yorum

İşleniyor...
            X