Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Erhan la yine iddiaya girdik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Erhan la yine iddiaya girdik

Herkese merhaba,Volkala yaşadığımız ,ve konuyla alakalı bir anımızı ŞİDDETLE sizlerle paylaşmak istedim ihihi 5 ay kadar bir süre önce ailece sapanca kartepe green park otele gitmiştik ,girişte hemen lobinin yanında bir oyun parkı vardı,işleten arkadaş da 2 mt 05 cm lik dev bir FAS lı idi,neyse ,çocuklar eşlerimizle vakit geçiriken Volkan sürekli adamı süzerek ' kanka ben bunun ........ koyarım'diyordu ihihi ihihi ihihi ihihi ihihi ihihi ihihi ihihi ,bir adama bir de kardeşim Volkana bakarak haha istemeden de olsa içimden NAH diyordum haha VEEEEEEE kardeşim gidip adama dedi ki 'var mısın bilek güreşine 'adam işletmeyi bırakıp 'yarım Türkçe yarım ingilizce' olur dedi (kendinden emin yavşak haha) tahmini 4 saniyede kardeşim gurbetçiyi ezzzzdi haha ve en enterasn olan adam çıktı dedi ki' bu güne kadar beni bilek güreşinde memleketimde yenen olmadı, haha kankam Volkan durur mu ? burası TÜRKİYE yourock

Yorum

Ben daha çok adamın şaşkın hali aklımda kalmıştı kanka bide üstüne darbe gelen bi tişört giymisti pazularini vücudunu göstermek için ama bende ona gösterdim türk kası göbeğimi haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Volkanın bileklerin dert görmesin
        Erhan tampon ses sistemi derken yakında kendi arabasını verecek
        Ha verir mi verir ayrı
        Harbi kardeşimizdir
        Ama biraz naz yapar ayrı

Yorum

Volkanin nesesi yeter

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
            Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
            Volkan abi video yu izledim masadan destek almışsın destek almasan 2 saniye dayanırmışım haha
            eyvah yakalandım sşike yaparken haha bu arada Erhan üçkağıtçı si almayacakmis kıvırıyor yine haha
            oooo olmaz o iş , söz ağızdan bir kere çıkar , iddia yapıldı sende kazandın , Erhan o Buferi alacak haha haha haha

ses sistemi de benden söz verildiği gibi..
            www.facebook.com/mstfkls

Yorum

İşleniyor...
            X