Merhaba abiler. Basliktan da anlasilacagi gibi, ben kaporami yatirdim ama yeni insignia ortaya cikti. Gerci yenisinin gelmesine 1 yil vardir. Arti fiyatida yuksek olacagi kesin hatta benim gorusum suankinden kafadan 30bin tl pahali olur malum pasat 160 bin iken insigniayi ucuza vermezler. Sizce hic takilmayip mevcut kasayimi alayim yoksa beklemelimiyim?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yeni kasası çıkacağını bile bile mevcut insignia??
Collapse
X
-
Ynt: yeni kasası çıkacağını bile bile mevcut insignia??
Merhaba hocam,taklmayın derim yolunuza devam edin,şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Ben açıkcası beklerim.160 binlira ancak en dolu versiyonu olur.Sizde en dolu değil cosmo falan alırsınız.Yeni aldığınız araç 1 sene sonra eski görünecek.
Beklerken kenara 3-5 daha koyar rahat rahat alırsınız bence.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Mondeo da aynı bu şekilde olmuştu. Fotoğraflarını dizaynını gördük. Sonra yok daralan piyasa, yok uluslarası koşullar, Ford'un Belçika kısmını kapatması, üretim ağırlığını D sınıfından diğer araçlara kaydırması derken 2 sene sonra geldi yeni kasası.
Opel, Ford'dan daha fazla sıkıntılar yaşayan bir firma. O yüzden Insignia'nın hemen geleceğini zannetmiyorum.
Bahsettiğiniz yeni kasasının hemen gelme durumu VW ve Renault'ta oluyor. Bu firmaların da piyasa durumları belli. Sürekli büyüyen, sürekli satış adedi yükselten, otomotiv piyasasını domine etmiş markalar.
Yorum
-
İmkan varsa bekleyin yeni kasa alın sonraki pişmanlık olur.OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)
Yorum
-
Yeni eski geçişinde hep bu tür sorunlar olur iki taraf için de artı yönler olduğu gibi eksi yönlerde olabiliyor bence alınan herşey kardır
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Ben de yaza yeni insignianın çıkmasını hevesle bekliyorum. Fakat, ilk çıkan yeni kasayı almak pek akıl karı bir iş değil. Çünkü; yeni kasa yola çıktıktan sonra gözlenen arıza ve sorunlar 2. yıl üretilen kasalarda düzeltiliyor.
Yeni insignia avrupada nisan ayı gibi çıksa, ocak ayına kadar kullanıcı şikayet ve geri dönüşleriyle 2018 yılının insigniaları bazı hatalardan arınmış ve küçük detay dokunuşlarıyla daha güzel olarak alınır. Yeni kasaya hemen yapışmaktansa 6-7 ay bekleyip, belki biraz da para biriktirip ocak-şubat gibi almak daha mantıklı.
Örneğin; 2009 yılındaki insigniadan sonra 2010 yılında beğenilmeyen bazı motor seçenekleri kaldırılmış ve 2010 insignialara bazı düzeltme-eklemeler yapılmıştı. Şu ortamda alan da, satan da kaybetmez.Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...
Yorum
-
Yeni kasa orta karar bir edition mı şuanki kasa sport veya cosmo mu derseler aradaki fiyat farkının da verdiği yetkiye dayanarak şuanki dolu kasa derim
Birincisi kasa değişiminde insanı en mutsuz eden şey eski kasanın göze çok demode ve eski gözükmesidir. Öyle bir ihtimal yok, efsane bir kasa var şu anda
İkincisi Opel kasa geçişlerini çok tatlı yapan bir firma Astra H ve J kasa sıfır satışlarının pat diye bitmediğini biliyoruz. Classic adı altında belirli bir süre satmaya devam ediyor. Bu güzel bir şey. İnsignia da belli olmaz ama yeni kasadan sonra en azından min 3 ay satışa devam edecektir.
Yeni kasa dışarıdan başka bir boyuta geçmiş okay ama içerisi için aynı şeyler söylenemez. Özellikle ön taraf için. Çoğu can alıcı nesne kullanılmaya devam ediyor.
İnsan yoldan sonra en çok göstergeye bakıyor; aynı hayalet ekran.
Direksiyondan sonra en çok vitese temas ediyor; aynı topuz.
Direksiyon da tuşların yerleri ve işlevleri olarak aynı, sadece şekil değiştirmiş hafif.
İn eski kasadan, bin yeni kasaya, yürür dışında ilk ne hissettin farklılık olarak? Hiç. E olmaz
Önce kulislerde ZF şanzıman söylentisi çıktı. Sonra bunun 8 ileri aisin olduğunu öğrendik. Japon malı, tork konvertörlü, tam otomatik, şiir gibi bir şanzımandır, pürüzsüz ve çift kavramaya yakın hızda çalışır, Peugeot ve önden çeker BMW şu an kullanıyor, ZF'ten sonra piyasanın en iyisi bence. E şimdi bu kadar güzel şey yazıyoruz ama Opel ilk etapta 4x4 dışında bu şanzımanı kullanmayacağını belirtmiş. Sonra getireceğinin garantisi? Tabii ki yok.
Yani anlatmak istediğim dış tasarım dışında ''olmazsa olmaz, bu devirde bu da şart artık, hayatta eskisiyle devam edemem'' diyebileceğimiz hiç ama hiç bişey yok.
Şu anki kasa gönül rahatlığıyla alınıp binilir, yeni kasa gelişmeleri, kullanıcı yorumları ve videoları da rahat rahat keyifli şekilde izlenilir
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CSKNYeni kasa orta karar bir edition mı şuanki kasa sport veya cosmo mu derseler aradaki fiyat farkının da verdiği yetkiye dayanarak şuanki dolu kasa derim
Birincisi kasa değişiminde insanı en mutsuz eden şey eski kasanın göze çok demode ve eski gözükmesidir. Öyle bir ihtimal yok, efsane bir kasa var şu anda
İkincisi Opel kasa geçişlerini çok tatlı yapan bir firma Astra H ve J kasa sıfır satışlarının pat diye bitmediğini biliyoruz. Classic adı altında belirli bir süre satmaya devam ediyor. Bu güzel bir şey. İnsignia da belli olmaz ama yeni kasadan sonra en azından min 3 ay satışa devam edecektir.
Yeni kasa dışarıdan başka bir boyuta geçmiş okay ama içerisi için aynı şeyler söylenemez. Özellikle ön taraf için. Çoğu can alıcı nesne kullanılmaya devam ediyor.
İnsan yoldan sonra en çok göstergeye bakıyor; aynı hayalet ekran.
Direksiyondan sonra en çok vitese temas ediyor; aynı topuz.
Direksiyon da tuşların yerleri ve işlevleri olarak aynı, sadece şekil değiştirmiş hafif.
İn eski kasadan, bin yeni kasaya, yürür dışında ilk ne hissettin farklılık olarak? Hiç. E olmaz
Önce kulislerde ZF şanzıman söylentisi çıktı. Sonra bunun 8 ileri aisin olduğunu öğrendik. Japon malı, tork konvertörlü, tam otomatik, şiir gibi bir şanzımandır, pürüzsüz ve çift kavramaya yakın hızda çalışır, Peugeot ve önden çeker BMW şu an kullanıyor, ZF'ten sonra piyasanın en iyisi bence. E şimdi bu kadar güzel şey yazıyoruz ama Opel ilk etapta 4x4 dışında bu şanzımanı kullanmayacağını belirtmiş. Sonra getireceğinin garantisi? Tabii ki yok.
Yani anlatmak istediğim dış tasarım dışında ''olmazsa olmaz, bu devirde bu da şart artık, hayatta eskisiyle devam edemem'' diyebileceğimiz hiç ama hiç bişey yok.
Şu anki kasa gönül rahatlığıyla alınıp binilir, yeni kasa gelişmeleri, kullanıcı yorumları ve videoları da rahat rahat keyifli şekilde izlenilir
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gezgin_insigniaBen de yaza yeni insignianın çıkmasını hevesle bekliyorum. Fakat, ilk çıkan yeni kasayı almak pek akıl karı bir iş değil. Çünkü; yeni kasa yola çıktıktan sonra gözlenen arıza ve sorunlar 2. yıl üretilen kasalarda düzeltiliyor.
Yeni insignia avrupada nisan ayı gibi çıksa, ocak ayına kadar kullanıcı şikayet ve geri dönüşleriyle 2018 yılının insigniaları bazı hatalardan arınmış ve küçük detay dokunuşlarıyla daha güzel olarak alınır. Yeni kasaya hemen yapışmaktansa 6-7 ay bekleyip, belki biraz da para biriktirip ocak-şubat gibi almak daha mantıklı.
Örneğin; 2009 yılındaki insigniadan sonra 2010 yılında beğenilmeyen bazı motor seçenekleri kaldırılmış ve 2010 insignialara bazı düzeltme-eklemeler yapılmıştı. Şu ortamda alan da, satan da kaybetmez.https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
Bende aynı durumdayım, açıkçası henüz kara da veremedim, sanırım sipariş verdiğim sport ağır basıyor, arada 20 bin fark olması açıkça çok fark etmez, bu parayı verenlerin çoğu onuda verebilir, acaba sonra yeni kasaya geçerken bu arsçla sorun yaşarmıyız? Malum Opel eski kasayı satmaya devam eder birde üstüne daha da indirim yaparsa vay halimize
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
1 hafta önce sport insignia alan bir kişi olarak çok çok memnunum. Ayrıca yeni kasa güzel fakat her zaman gösterilen ilk resimler en dolusudur ve fiyat olarak en yüksek modeli olur Benim tahminim resimlerdeki model 150 den aşağı olmaz.
Kaldıki bizim sport modellerin jant ve opc akssuarları çok çok güzel oleyy
yeni insignia iç mekan aynı astra olmuş gibi geldi bana.
Bu şartlar altında açıkçası mevcut insignia sport diyorum
Yorum
-
Aynı Platformda Üretilen Chevy Malibu Ne Zamandır Yollarda. Özellikle Yürüyeni İle İlgili Sıkıntıların Geri Dönüşü ile Bunların Telafileri Yeni Insignia ya Yarayacak ve Tahminlerden Daha Erken Yollara Çıkmasına Yardımcı Olabilecektir.
Ben Olsam Beklerim.
Yorum
Yorum