Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ACİL YARDIM LÜTFEN

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ACİL YARDIM LÜTFEN

Honda da veya passatta 170 hp.lık bir araç sorun bakalım ne fiyat verecekler. Eğer ortalama 80-100. Km hızları geçmiyorsanız bu muhteşem aracı almanıza gerek yok.1.6 170 hp.lık çok ucuza böyle bir aracı çok zor bulursunuz. Ayrıca Opel insignia ortalamanın çok üzerinde lüks ve premium bir araçtır.

Yorum

dizel aracım var benzinliyi bilmiyorum ama yakıt olayı ve performans hariç aynıdır sanırım donanım olarak.ben çok memnunum hatta bu kadar para vermeyip te 170 HP T.alsamıydım diyorum.Kesinlikle tavsiye ederim insignia kötüleyenler binmişler mi bir sor bakalım.

Yorum

Arkadaşlar, Elektronikten çok sıkıntı çıkar, hertarafı sensör dolu diye şikayet eden birçok kullanıcı gördüm formlarda, ayrıca şikayet var sitesinde birsürü şikayet var. Gerçekten sürekli sensör hatası alırmıyım? Sıfırı ile ikinci elin arasında uçurum var ama neden bu kadar çok fark var anlamadım. Cidden çok korkarak yaklaşıyorum. Servis ile kanka oldum diyen, sattım da kurtuldum diyen canımdan bezdim diyenler var. Yani kısacası almaktan vazgeçme üzereyim araca karşı inanılmaz derecede soğuyorum. Formda mersinde oturan insignia sahibi varsa görüşmek isterim. Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler

Yorum

Sensor hatası demek biraz olmamış sanki Sensor zaten hatayı bildirmek için var. Açıkçası ben 3 sene kullandım 1.4 T herhangi bir sorun yaşamadım ve ev aldığım için sattım. Yeni araç aldım tabi sonrasında ama o dönemdeki bütçeme uymadı o sebepten almadım. Bahsettiğiniz model Opel markasını 2000 li yılların sonunda batma noktasından alıp çıkartan model. Aracı 0 almadığınız sürece Insignia ya yaklaşırken temkinli olduğunuz kadar diğer marka modellerede temkinli olun. Genel anlamda bu sınıfta alınacak tek araç bence. Bunu 2010 VW Jetta kullanan biri olarak söylüyorum.
          2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
          2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ KARDEŞİM. BU KADAR AÇIK NET.

Yorum

Merhaba arkadaşlar,
              Sonunda 2011 volvo S60 1.6 180hp almaya karar verdim.Tekrar değerli yorumlarınız için çok teşekkürler. Aslan besleme kısmına gelince doğru , insignia alıp basit arızalara binlerce TL verip maaşımın yarısını da servislere araba çekicilerine vermeye hiç niyetim yok. Kaldı ki hiçbir yorumumda çok yakmasını istemiyorum demedim. Ben aracın 2. elinin olmamasını aracın 2009 yılından itibaren aldığı eleştiri, piyasa algısı ve değerini de göz önünde bulundurarak sizlerin değerli yorumlarını da almak istedim. Neticede ben alın teriyle gece gündüz demeden çalışan maaşlı bir çalışanım yani sokağa atılacak bir kuruşum yok. Kusura bakma tutkun66 kardeşim senin gelirin benim 10 katım olabilir ve dilediğin gibi aslan besleyebilirsin :-) Kaldı ki 2017 kasası şimdiden çok söz edilen bir model oldu bu da demektir ki eleştiriye açık olan bir marka piyasa beklentilerine cevap verecek kadar duyarlı yaklaşıyor bu olumsuz duruma. Tekrar değerli yorumlarınız için teşekkürler, tüm arkadaşlara kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim.

Yorum

Volvo sorun cıkartmıyacakmı şimdi ? Yaw geçin bunları. Sorunsuz araba yok! Heee, volvo arızaları daha mı ucuz? Aksine, daha pahalı araçlar.

ayrıca 2. eli yokmu? 5 tane isnignia nasip etti ALlah, Hepsini çok kolay sattım. Satlmaz denen sT insignia 3 günde satılı. Piyasası ve parasını en iyi haketden araçtır insignia. Sadece ben aşırı kılım, çok sorun buluyorum. Aslında sorun yok!

Kulaktan doğma bilgilerle klavye ebeliği yapan insignia ya binmemiş olup binmiş gibi yapan kişilerin yorumları yerine buradaki yorumları dikkate almanızı önerirdim.

Hayırlı olsun volvo'nuz. Araç güzel tabi laf yok.
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hayırlısı olsun. T4'ler merak ettiğim motorlar.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

S60 in bakımları hem ucuz olmaz hemde opel kadar yaygın olmadığından sanayide usta bulmak zor olur.(Bulunmaz demiyorum)
                    .
                    Servise giderseniz premium markanın premium faturası ile karşılaşırsınız. Volvo forumlarına bakarsanız bakımların ortalama maliyetlerinin aslan beslemekten daha pahalı olduğunu farkedersiniz.
                    .
                    Güvenlik donanımları ile ağırlığı artmış s60 in insignia dan az yakacağını düşünüyorsanız hayal kırıklığına uğrayacaksıniz.
                    .
                    İnsignia bütçenizi zorluyorsa s60 ne yapar bilemedim şimdi. (:
                    .
                    Arka diz mesafesi ve bagajı gördüğünüzde, insignianin diz mesafesini ve bagajını gördüyseniz tekrar hayal kırıklığına uğrayacaksıniz.
                    .
                    Bu yazdigim sebeplerden dolayı ikinci eli sıkıntılı olan s60 ı alıp satmayınca bir kez daha hayal kırıklığı yaşayacaksınız. ( Şans eseri olurda alıcısı çıkarsa hızlıca satabilirsiniz tabi.)
                    .
                    İnsigniayı ikinci el ucuz aldığınız için ucuz satabilirsiniz. Avantajıda orada zaten. C sınıfı parasına D sinifi araca bineceksiniz.
                    .
                    Bir ara s60 almayı düşünüyordum ama yazdığım sebeplerden dolayı vazgeçtim. Bu arada s60 2017 de kasa değiştirecek diye biliyorum. (Bilginiz yoktur belki. Belirtmek istedim)
                    .
                    Almadan önce biraz daha s60 ı araştırın bence.
                    İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Sık araba değiştiren biri olarak sorunsuz araba olmadığını söyleyebilirim. Hepsi teknolojik aletler Allah büyük sorun vermesin. İnsignia'ya gelince Tr'de fiyat performans olarak açık ara en mantıklı araçtır. Benzinli otomatik clionun 10 litre yaktığı ortamda 1.6 180 lik insignianin 12 litre ya da b
                      170 ligin 11 litre; 2.0 130 lugun 7.5 lite 160 ligin 9 litre ; 1.6 136 nin 7.5 8 litre yakması bence helaldir. Yeni kasada bir miktar aşağı düşmesi beklentisi ayrıca vardır. Aracınız şimdiden hayırlı olsun

Yorum

İşleniyor...
                      X