Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ACİL YARDIM LÜTFEN

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ACİL YARDIM LÜTFEN

Merhaba Arkadaşlar,

Ben aranıza yeni katıldım, aslında yeni bir insignia alma arefesindeyim ancak çevremde kime sorsam uzak dur aman diyor. Almak istediğim araç 2014 model insignia 1.6T 170hp Cosmo paket, 38.000km de kazasız, araç full dolu sadece sunroof yok. 78bin TL istiyorlar. Aracı sürdüm ve konforuna yol tutuşuna hızlanmasına bayıldım. Ancak kime sorsam uzak dur, honda yada golf al o paraya diyorlar. Kullanan yada aracı iyi tanıyan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim? 1 hafta içerisinde seçim yapıp birisini alacağım. Sizce çevreme uyup vaz geçeyim mi? ( 2. eli yok, çok yakıyor, parça ve servisi pahalı diyorlar) Lütfen yardımcı olurmusunuz kafam iyice karıştı.

İyi akşamlar

Ynt: ACİL YARDIM LÜTFEN

Abicim selamlar,simdi golf kim honda kim insignia kim ? Bunu sor o cevrendeki bi b.. tan anlamayan arkadaslarina
    Ben 3 tane insignia sahibi oldum suana kadar ve yarin yine mutlaka yine gecis yapacagim insignia candir flexi var ise aracta alin derim yok ise bekleyin 78 bin tl guzel para
    Simdiden hayirlisi olsun hakkinizda saygilar...
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

sizin yerinizde olsam önce kendim araştırırım.. otomobil dergilerin yazıları, çarpışma testleri gibi resmi yayınları araştırın,, kullanıcılara sorun.. kendiniz kullanın.. doğru yolu bulacaksınız ..
      insignia; içine ilk oturduğumda işte budur dediğim bir arabadır..teknik özellik, yol tutuş v.b. konulara hiç girmiyorum..f/p olarak zaten liste başıdır..

Yorum

3. İnsigniamı kullanıyorum...Şimdiye kadar pişman olmadım.İnsignia,ya hiç binmemiş adamlar bile insignia hakkın da yorumlar yapıyor..Klasik "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma" hastalığımız ..Hakkatten golf ne..?Honda ne yaa.?

Yorum

Zamanında başka bir konuya yazdığım yazı aklıma geldi. Aratıp zor buldum, paylaşıyorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
          Bir Insignia sahibinin yabancı bir ortamda karşılaştığı ilk cümle "Çok yakıyo di mi" olur. Bu bir soru değildir ve içerdiği asıl anlam "ben bu araba hakkında o kadar çok duyum aldım ki arabayı senden daha iyi biliyorum ve sen de beni teyit edeceksin"dir.

Hadi bu durumu biraz senaryo haline getirelim. Siz de eminim kendinizden bölümler bulacaksınız.

- Çok yakıyo di mi?
          - Hayır çok yakmıyor.
          1. Şaşırma:
          - Ama herkes öyle söylüyor?
          - Valla, kullanan kullanmayan herkes konuşuyor. Sorsan içine bile binmemişlerdir.
          2. Ispat etme çabası:
          - Benim (buraya orta derece akraba koyun)'ın vardı, çok yakıyor diye sattı.
          - Akrabanızın nasıl kullandığı da önemli. Ben şehiriçi şehirdışı her yolda kullanıyorum. Pek de uslu kullandığım söylenemez. Genel ortalamam 10 litre.
          3. Aha! Açığını yakaladım:
          - 10 litre de çokmuş yav
          - 1650 kilo 170 beygirlik benzinli arabadan bahsediyoruz. Ne yakmasını bekliyorsun ki 7 litre mi?
          4. Karşılaştırma:
          - Ama (beğendiği/sahibi olduğu araba) o kadar çok yakmıyor.
          - Katalog verilerine aldanmamak lazım. O markanın forumlarında da sahipleri yakıttan şikayetçi.
          5. Hedef şaşırtma:
          - Gene de o markanın şanzımanı çok iyi / Gene de o marka lüks / Gene de o marka daha kaliteli v.b.
          - O markanın şanzımanında arıza oranı çok yüksek, devamlı diken üstünde araba kullanacağıma yavaş değiştireni veya manueli tercih ederim. / Marka lüks de servis fiyatları da lüks ve kullanıcı kitlesi bana uymuyor. / Günümüzde premiumlar hariç her marka neredeyse aynı kalitede üretim yapıyor. Pazarlama bilimi sayesinde bu algıyı tüketicilere yerleştiriyorlar. v.b.
          6. Nihayet konuyu değiştirme:
          - Yok ya, zaten Türkiye'de vergiler çok pahalı sıfır araba alınmaz. / Benzin çok pahalı en iyisi dizel. / AVM'lere girebilsem LPG takıcam vs.
          - İçses: Ha şöyle gel yamacıma

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Almak istediğiniz araç bende var. Yakıt tüketimi çok değil, yakıt çok pahalı Passatla aynı yakıyor, golften çok yakar ama siz de golfle insigniayı karşılaştırırsanız durum biraz komik olur İkinci el alacağınız için fiyat zaten düşmüş oluyor, sıfır alırken biraz değer kaybı yaşarsınız. İmkanınız varsa bir gün golfle, bir gün hondayla birkaç saat de insigniayla gezin. Sonrasında kimsenin fikrini almaya ihtiyaç duymazsınız zaten 10 litre benzin biraz çok gelebilir, onun da çaresi sıvı sistem lpg 0 performans kaybıyla yarı yarıya tasarruf keyfi

Yorum

iş yerinde geçen sene araç alma arefesindeyken passat şirket aracı olanlar falan sakın bulaşma çok sıkıntı vs falan dediler, aklımı çok bulandırdılar, bende showroomlara gittim. yüzlerce video izledim yazılar okudum,bu foruma üye oldum, ve dolu bir araç aldım. şimdi şirkettekilerde dahil, gerçekten güzel araçmış çok yakışıklı fazla spor görünmese bende alırdım vb demeye başladılar madem aracı beğendin. opsiyonlu dolu bir araç bakın derim. insignia üzmeyecek sizi.
              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Hiç düşünmeden İnsignia tabi. Golf ve Honda araç kullanmış biri olarak bu fiyatlara bu özellikte araç çok az.
                OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

Merhaba öncelikle aramıza hoşgeldiniz gözünüzü kapatın ve insignia alın derim ben de elbette hiç insignia ya binmemiş kişiler yorum yapacaklar ki bu durumun aynısını yaşamıştım. Ama aldıktan sonra o çok bilenler içine binince bu araba alınır demeye başladılar. İnsignia nın tadı başka.

Yorum

Dün akşam malum çok izlenen otopark.com da Tesla model S testi vardı, biraz takılıp yorumları dinledim aracın sahibi gururla anlatıyordu uzun kısa farı otomatik yakıyor vb. dedi (videonun 8. dk.) ben şaşırdım, 2016 model teknoloji harikası bir araçtan bahsediyoruz.Bu özellik benim 2009 model Cosmo insigniamda var netekim işin özeti şu, insignia alip pişman olan çok az kişi tanıdım. Insignia sizi sadece bir yerden başka bir yere taşıyan bir makine den öte bir tutkudur.
                    2009 INSIGNIA COSMO 180HP DVD800 TEKNİK GRİ

Yorum

Arkadaşlar,
                      Öncelikle değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.Bahsettiğiniz gibi aracı tanımayan insanların genel yorumunu yazmıştım. Sıfır Golf , 2016 model 4 bin de full hondaya da baktım ama beni heycanlandıran araba insignia oldu. Sadece flexi nedir onu anlamadım? Kısmetse yarın gidip almayı düşünüyorum tabiki pazarlık yapıp indirim için teklifte bulunacağım. Size 2. sorum da periyodik bakım kaç km de yapılır.Servis ücreti ne kadar? MTV ve Kasko, trafik sigortası ne ödüyorsunuz? Sonradan üzerine kamera vs. donanım eklenir mi? Çok teşekkürler

Yorum

Flexi eger hizli iseniz makas atmayi seviyorsaniz size on numara destek olan amortisor sistemidir saliseler bazinda amortisorunuzun optimize eder

15 binde bak8ma girer
                        1.6 vergilerine tabidir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bence sorun farklı segmentdeki araçlarla kıyaslanıyor olması.İnsignia yı kıyaslarken yakıt için küçük araçlarla kıyaslamak ne derece doğru?Aynı sorun captiva da da yaşanıyor.Özetle ilk sıfır aracım insignia dı.Çevremde 2 kişide benim araçdan etkilenip aldılar.Hiç pişmanlık duymadık.Alacaksanız en donanımlısı ve en temiz olanı makbuldür.
                          2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                          2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                          2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...60973445/detay tanımam ama bu araç dikkatimi çekti.
                            2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                            2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                            2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: always33
                              https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...60973445/detay tanımam ama bu araç dikkatimi çekti.
                              Aracın içinden hiç resim koymaması ilginç. Üstüne eklenecek opsiyon yok demesi doğru değil. Acele etmeden araştırmakta fayda var.

Yorum

İşleniyor...
                              X