Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karter muhafaza hk.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Karter muhafaza hk.

Arkadaslar bizim insignialara uygun karter muhafaza nerden bulabiliriz yetkili servis montaj dahil 150 tl cekti..internette 60 80 tl arasinda insignia karter muhafaza sac korumalar var yetkili serviste bende sac takacam diyor..internetten almak daha uygun gibi ama araca uyup uymayacagi hakkinda tereddutlerim var bana bildiginiz yer varsa link atip yardimci olabilirmisiniz

Opel yedek parça, BMW yedek parça ve birçok araç modeline ait orijinal ve eş değer oto yedek parçalarına anında onlineyedekparca.com adresinden ulaşabilirsiniz.

ben bunu aldım daha taktıramadim. Ancak götürdüm ustaya aracın altında karter monte delikleri ile eşleşen yerler yok biz kendimiz açacağız delikleri şasede dedi. Yaptıracağım bir iki hafta içinde. Yaptırınca haber ederim.

Yorum

2012 model di benim araç yerleri vardı.. delme kesme olmadı..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Şasede delik açmak ne saçma işmiş. Parçada açsınlar delikleri.

Bu arada bende de delme-kesme-biçme olmamıştı.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Karter korumanın 2 türlü somunu oluyor. Ustanız size farklı somun varsa o somunlardan istetin. Delme kesme olmaz.
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
          X