Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yakit tuketimi hk.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yakit tuketimi hk.

Merhaba arkadaslar 1.6 turbo aracim var uzun yolda 9.5-10 lt. Lpg yakiyor normalmi sizce 120 km sabit hizla ortalama?

Ynt: Yakit tuketimi hk.

Bence normal, benzine göre 1-2 litre fazla yaktığı için bu değerler normal.Hangi marka lpg
    OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

Benzinde 7-8 litre yakan araç için lpg de verdiğiniz değerler gayet normal.Sorun edilecek bir durum yok yani.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Landirenzo yagli sistem lpg markasi..o zaman icim ferah..yakit cok diyorlardi alacagim zaman uzun yolda bana iyi geldi yakit..sehiricinide deniyorum depoyu fulledim bitinde tekrar fulleyip deneyecegim sehiricinide..

Yorum

Ben de depoyu doldurduğumda menzil 950km yi gösterirdi bu aralar doldurduğumda 756 km falan gösteriyor 200kmye yakın bir düşüş oldu kullanım şeklim aynı havalar soğuduğu için mi fazla yakmaya başladı acaba?aracım 1,6cdti
          [center]
          1.6cdti sport 
          GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57
            Ben de depoyu doldurduğumda menzil 950km yi gösterirdi bu aralar doldurduğumda 756 km falan gösteriyor 200kmye yakın bir düşüş oldu kullanım şeklim aynı havalar soğuduğu için mi fazla yakmaya başladı acaba?aracım 1,6cdti
            Soğuk havalarda artar birde benim iş ev arası kısa olduğundan dahada artıyor

Yorum

İşleniyor...
            X