Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Android Auto Geldii :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Android Auto Geldii :)

Bugün yeni farkettim menüde gezerken

[img width=1024]http://i.hizliresim.com/0lqmaL.jpg[/img]

[img width=1024]http://i.hizliresim.com/Anm5vq.jpg[/img]

[img width=1024]http://i.hizliresim.com/5LdM3d.jpg[/img]

Ynt: Android Auto Geldii

Bilgilendirme için teşekkürler.

Kurulum yapmayı bilmeyen arkadaşlar için kurulum anlatımı yaparsanız seviniriz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Selamlar, antoid auto geldi derken serviste güncelleme falan mı yapıldı? Yoksa daha önceden vardı da sizmi farketmemiştiniz?

Yorum

Aracı aldığımda yoktu, 1 buçuk ay önce aldım. Ancak hiçbi işlem yapmadan bugün menüde gezerken baktım var. Bende anlamadım valla, gözümden kaçmış heralde

Yorum

Araç kaç üretimi?
          Android, Android Auto kullanımını Türkiye'ye sundu sanırım, bundan dolayı yeni açılmış olabilir ama önemli olan araç 2016-2.yarı sonrası üretim olması sebebiyle zaten varmıydı yoksa kendi kendine güncelleme mi yaptı?
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            Araç kaç üretimi?
            Android, Android Auto kullanımını Türkiye'ye sundu sanırım, bundan dolayı yeni açılmış olabilir ama önemli olan araç 2016-2.yarı sonrası üretim olması sebebiyle zaten varmıydı yoksa kendi kendine güncelleme mi yaptı?
            Araç 2016, 1 buçuk ay oldu alalı, ancak şöyle bi şey var araç bayiye geldiği gün ben aldım, yani yeni üretim olabilir. Belki de vardı dikkat etmemişim. Yanlız google play de "Android Auto" uygulaması hala türkiye için açık değil. Dolaylı yollardan indirdim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gürkan
              Orjinal yazı sahibi: cagri
              Araç kaç üretimi?
              Araç 2016, 1 buçuk ay oldu alalı, ancak şöyle bi şey var araç bayiye geldiği gün ben aldım, yani yeni üretim olabilir. Belki de vardı dikkat etmemişim. Yanlız google play de "Android Auto" uygulaması hala türkiye için açık değil. Dolaylı yollardan indirdim
              Hocam yolun yolumuzdur...Ama yolu bilmiyoruz ihihi ihihi ihihi

Yorum

Android Auto apk dosyasını harici bir linkten indirip telefona kurulum yapıyoruz. Bu kurulumu yapabilmek için güvenlik ayarlarından, hata ayıklama ve dış kaynaklardan yükleme yetkisi seçenekleri gibi şeyler aktif olmalı tabi. Lakin araç 2016 öncesiyse zaten çalışmayacak...
                1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

@mozartonun dediği gibi Yolun Yolumuzdur haha

Şu yolu tarif ederseniz memnun oluruz.

clapclap

Yorum

Android auto apk diye aratirsaniz telefon için gerekli program çıkacaktır.
                    .
                    İndirdiğiniz dosyaya tıklayınca izin ver diye sorar. Çıkan ekranda izin verince kurulumu yapar.
                    İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
                      Android Auto apk dosyasını harici bir linkten indirip telefona kurulum yapıyoruz. Bu kurulumu yapabilmek için güvenlik ayarlarından, hata ayıklama ve dış kaynaklardan yükleme yetkisi seçenekleri gibi şeyler aktif olmalı tabi. Lakin araç 2016 öncesiyse zaten çalışmayacak...
                      O zaman bekleyecez gibi...Heves ettik ama.....

Yorum

http://m.teknokulis.com/haberler/yaz...bada-bulunuyor

Yorum

Benim arabam 2015 Aralık üretimi, ama, car play da var, androit auto da var
                          Iphone 6s siparişi verdim, telefon gelince deneyeceğim, bakalım çalışıyor mu

Yorum

Benim arabada 2015 tarihli ama ayını bilmiyorum...Şubat 2016 trafiğe çıkış tarihli...Merak ettim şimdi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto
                              Benim arabada 2015 tarihli ama ayını bilmiyorum...Şubat 2016 trafiğe çıkış tarihli...Merak ettim şimdi...
                              Ayarla menüsünden kontrol edebilirsiniz, menüde seçenekler arasında varsa tamamdır

Yorum

İşleniyor...
                              X