Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ötv Zammı Sonrası Yeni Fiyat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ötv Zammı Sonrası Yeni Fiyat

Arkadaşlar merhaba.7 kasım tarihinde insignia sport+stil için 108.5 a anlaşmıştık cevizlibağ odak bayisi ile.zamlardan etkilenmeyeceksin demişti satıcı arkadaş ancak ötv hariç demişti gelirse diye bende tamam demiştim.Geçen süreçte zamları ve ötv zammını yansıtarak 115 lira istiyorlar.Benimle görüşen arkadaş izne ayrılmış ve yanlış bilgi vermiş size yapacak bir şey yok.Ya gelin aracı alın ya da kaporanızı verelim tarzı bir tavır var.Sizce ne yapmalıyım ? 0.78 faiz oranı ile 36 ay aldığım için karlı geliyordu,hala dışarıda ki oranlara göre karlı ama 6500 lira havadan uçup gidiyor.Bayinin tavrı da cabası.Fikir almaya ihtiyacım var gerçekten
    1.6 CDTI INSIGNIA SPORT + STIL - BLACK !

Ynt: Ötv Zammı Sonrası Yeni Fiyat

Ben olsam kaporo alır postayı kordum.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Almayı düşündüğün araç, aradığın zaman bulunamayacak bir araç değil. Sundukları seçenekte iştah açıcı değil. Ben olsam ön ödememi alırdım. Yılbaşına doğru yeni kampanyalar bizi bekliyor olacak. Hatta Şubatta 2015 model araç almak en mantıklısı olacağı kanaatindeyim.
      https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Yeni liste fiyatı internet sitesinde önceki liste fiyatından 3 bin daha düşük ama

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Benim aklım ermedi yeni liste yayınladı ve fiyatlar 3000 lira aşağıya çekilmiş.Madem öyle bize neyin farkını yansıtıyorlar arkadaş ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
            Almayı düşündüğün araç, aradığın zaman bulunamayacak bir araç değil. Sundukları seçenekte iştah açıcı değil. Ben olsam ön ödememi alırdım. Yılbaşına doğru yeni kampanyalar bizi bekliyor olacak. Hatta Şubatta 2015 model araç almak en mantıklısı olacağı kanaatindeyim.
            Firmalar artık stoklarına araç almadıkları için şubat ayında 16 model araç biraz bulunma ihtimali düşük konu.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: caglarozyildirim
              Arkadaşlar merhaba.7 kasım tarihinde insignia sport+stil için 108.5 a anlaşmıştık cevizlibağ odak bayisi ile.zamlardan etkilenmeyeceksin demişti satıcı arkadaş ancak ötv hariç demişti gelirse diye bende tamam demiştim.Geçen süreçte zamları ve ötv zammını yansıtarak 115 lira istiyorlar.Benimle görüşen arkadaş izne ayrılmış ve yanlış bilgi vermiş size yapacak bir şey yok.Ya gelin aracı alın ya da kaporanızı verelim tarzı bir tavır var.Sizce ne yapmalıyım ? 0.78 faiz oranı ile 36 ay aldığım için karlı geliyordu,hala dışarıda ki oranlara göre karlı ama 6500 lira havadan uçup gidiyor.Bayinin tavrı da cabası.Fikir almaya ihtiyacım var gerçekten
              Opelin birkaç farklı bayisine gittim en az 4 tane bayi gezdim nerdeyse hepsinde tavırları aynı. Biz mi araç alacağız yoksa onlar mı alacak anlamıyorum servisleri de cabası! Ben olsam bu şartlarda gider paramı alırdım hiç düşünmeden. Bir daha zaten mümkün değil opel kullanmıcam. Hem servis elemanları hem satış elemanları küçük dağları ben yarattım havasındalar. Bencede b yıl sonu ekstra indirimler olacağı benziyor bekleyin derim.

Yorum

bu nasıl iş yeni liste fiyatı 3 bin küsür fiyat aşağı.. oysa dün aracımızı teslım edeceklerdı indirim gelcekmiş dediler bize bekleyelim dediler dün aksam bizi aradılar indrim yok 1900 tl zam yapılmış dendi. astra sedan ve insignia zam var sadece dedi ve bu gün aracımızı teslım aldık geçen hafta anlaştığımız fiyatı ötv zamıdan sonra 3.000 de ötv farkı aldı bizde nasıl oluyor? inaşşallah bu liste gerçek degildir. gerçek olsa opelin ellimde çekeceği var her merciye baş vurcam.
                ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

kafayı yıycem ya bide abime zorla insignia aldırdım arada kaldım şimdi. dün aracı teslim edilcekti ötv indrim gelcekmiş bekleylim dediler bize akşam üstü beni aradi ötv indrim yok tersine 1900 tl zamlandı insignia dedi bana yarın saat 10 da aracınızı teslim edcegiz dediler bu gun 12 de aracı teslim aldık.. ne oluyo bu şimdi kandırldık göz göre göre. inşallah bu liste gercek degıl eskı listedir.
                  ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

kaporayı alır çıkarım. Paramızı veriyoruz. İnsanlık haysiyetimizi de ikram etmiyoruz ya. Adam gibi davranılmalı.

Yorum

şu andaki listedeki fiyat üstünde di fiyatlar kaporayi verdiğimizde 2 defa kur zamı geldi cosmo paket 12.5000 tl dendi bize. ama opel siteside 123 küsürdü.o kur zamlarini bize yansımadi sözde. ötv zamını 3.000 tl yansıti 3.000 bin fazla verdik oysa indirim gelmiş. fiyata anlaştık kaporayi verdik. dün arabayi teslim edeceklerdi ötv indirimi gelecek haber bekliyoruz dendi bize dün akşam üstü beni aradi indirim gelemdi 1,900 tl zaam gelmiş ve aralık ayında filo indrimi iptal olmus bide astra sedana zam gelmiş faturayi kesmedim dedi bana.. yarın vergileri sabahtan yatırıp saat 10 da aracınızı teslim edecegiz dedi bana ve 3.000 bin ötv farkı alındı bızden buna ne denir acaba sabahtan direk baiyiye gidecem bakalım. ne devap verecekler..büyle bişey olmaz bi yanlşlık var bu yeni fiyat listesinde bence. bu liste dogruysa göz göre göre bizi gaylana getirim 3.000 indrim yapılmımış oysa bizden 3.000 tl ötv farkı aldılar bi yanlışlık var bunda bence kos kocaman bayi büyle bişey yapmaz büyle bir riske girmez.3.000 tl icin bence

Yorum

Al parani bence. Musteri sensin. Adam gibi adam calistirsinlar o zaman ne dedigini bilen...
                        F30 Sport+

Yorum

abim arabasını bu gun teslim aldık ödediğimiz ötv farkini geri ala bilrmiyiz ne yapmaliyiz bunla ilgili?

Yorum

Beyler belki sistemi değiştirdiler o kadar indirim yapmayacaklar bilmiyorum bende bekliyorum

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ayrica bmw ve vw grubu yil sonuna kadar otv farki yansitmayacaklarmis.
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X