Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TCS'yi kapatmak

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• TCS'yi kapatmak

Merhaba herkese.TCS'yi kapatmak tehlikeli biliyorum ama merak ettiğim şey kapalı olması aracın hızlanmasında,performansında etkili oluyor mu?
    [center]
    1.6cdti sport 
    GREY HURRICANE [center]

Ynt: TCS'yi kapatmak

Evet oluyor.Çünkü araç patinaja düşmemek için tcs sayesinde tekerlere giden gücü azaltıyor.Siz bu sistemi kapatarak patinaja düşmesini sağlarsınız ve motorun gücü tamamen tekerlere iletilmiş olur.Özellikle kalkış yarışları ve karlı zeminde kalkış için kapatmak etkili oluyor.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Dizelleri bilmiyorum ama benzinliler ilk 2 viteste en küçük çukur/tümsekte gaz kesiyorlar. TC'yi kapatınca hele bir de sprint booster varsa "Vay arkadaş adamlar ne motor yapmış" diyorsunuz. TC değil de asıl ESP'yi kapatmak tehlikeli.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Aracın yapacağı maksimum hızda etkisi oluyor mu?
        [center]
        1.6cdti sport 
        GREY HURRICANE [center]

Yorum

Son hıza etkisi olmaz.. genelde kalkışlara ivme kazandırmak bmw tarzı araçlarda drift e etkisi olur..)

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Anladım o zaman keşke sportun benzinlisi olsaydı
            [center]
            1.6cdti sport 
            GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57
              ilk gelen makgajlılarda var benzinli sport sonra kaldırdılar belki sipariş üzerine gelebilir..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ben arabanın acemisiyim espyi nasıl devre dışı bırakıyoruz vectra bde tc yi kapatmak kışın cok ise yarıyordu.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                  Orjinal yazı sahibi: deniz57
                  ilk gelen makgajlılarda var benzinli sport sonra kaldırdılar belki sipariş üzerine gelebilir..
                  Aracımı alalı 4 ay oldu geç kaldım sanırım biraz artık lisanslı yazılım yapan olursa ona bakarız
                  [center]
                  1.6cdti sport 
                  GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mamlamoz
                    Ben arabanın acemisiyim espyi nasıl devre dışı bırakıyoruz vectra bde tc yi kapatmak kışın cok ise yarıyordu.
                    Dörtlüleri yaktığımız düğmenin solundaki düğmeye biraz uzun basınca devreden çıkıyor sanırım
                    [center]
                    1.6cdti sport 
                    GREY HURRICANE [center]

Yorum

İşleniyor...
                    X