Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Heryerde Farklı Bir FİYAT

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Heryerde Farklı Bir FİYAT

bayilere araçların bi maliyeti var, her bayi aracı aynı fiyata almaktadır, yani x bi bayinin yaptığı indirimi y bayiside yapabilir, sonuçta onlarda para kazanmak için bu işi yapıyolar, ama hiç bir bayide aldığı aracı zararla satmaz, üzerine 3-5 illaki koyar, lista fiyatına zam gelmesi demek, bayideki dip fiyatada zam gelmesi demektir, bence fiyat politikasındaki bütün yükü opel bayilerine yüklemek yanlış olur....

Yorum

doğuş oto bayilerine gittiğinizde belli bir indirimden sonrasını ( ki o da cüzi rakamlar olmaktadır ) yapamayacaklarını söylerler..
      hatta bir defasında ben yoklamak için ( tiguan fiyatı için sormuştum ) dip fiyat olarak verdiklerinden bir miktar daha aşağıda fiyat söylemiştim ve bayinin bana verdiği yanıt faturasını görmek isteriz eğer öyle bir durum var ise bayiliği iptal olur demişti..
      bu adamlar satış yapmak için birbirlerini kırmıyorlar,ama bizdekilerde durum farklı..
      diğer taraftan her kampanyada distrübütör katılımı ve bayi katılımı farklı oranlarda olabiliyor.. yapılan kampanya ve/veya zamlarda ( zam da bir nevi kampanya tenzili oluyor ) bayi ve distrübütörün hangi oranlarda katıldıkları önemli.. sonucunda halen bayide çok fazla marj kalıyorsa ve bu marjın tabanını ya da tavanını kullanmak konusunda distrübütör de aman ne olursa olsun satış olsun mantalitesiyle göz yumuyorsa bundan sonra da tıpkı bundan önceki gibi vay halimize demektir..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

opel bayileri ile vw bayilerinin çalışma şekilleri farklı, opel bayileri kendi araçlarını kendileri satmaya çalışmakta, vw ise araç kendi elinde yoksa bile türkiye genelinde hangi bayide varsa aracı ordan çektirebiliyor, ben bi ara passat almıştım x bi bayiye gittim, istediğim kriterlerdeki araç o bayide yoktu, türkiye genelinde arama yaptı ve yanlış hatırlamıyorsam kayseriden çektiler aracı, bu yüzden vw bayiler fiyatla ilgili olarak kendi aralarında savaşmıyolar, opel de ise her bayi kendi adına satiş yaptığından dip fiyat verebiliyolar, kendi aralarında bayiler fiyat savaşı yapıyolar, ellerinde olmayan araçlara piyasanın altında fiyat verebiliyolar, tabi bunu her opel bayisi yapıyor demek çok yanlış olur, bazıları diyelim, serbest bi satış politikaları var, zararına bile satsalar kimsenin umrunda değil....

Yorum

evet arkadaşlar araçlara yarın itibariyle 1500-2000 tl zam geldi.

Yorum

liste fiyatlarında bir değişiklik göremedim ben?

Yorum

arkadaslar 0 km 1.6 turbo cosmo 60 mılyara verdıler bana nasıl fıyat? ellerınde var dıye? sıyah ıse 60.600 tl dedıler ellerınde yokmus! kavuklarda sunrooflu nehır grı rengınde vardı 60.400 tl dedıler! bunlara nedıyorsunuz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                arkadaslar 0 km 1.6 turbo cosmo 60 mılyara verdıler bana nasıl fıyat? ellerınde var dıye? sıyah ıse 60.600 tl dedıler ellerınde yokmus! kavuklarda sunrooflu nehır grı rengınde vardı 60.400 tl dedıler! bunlara nedıyorsunuz?
                bu fiyatların doğruluğuna emin misin diyorum, çünkü kavuklarda tanıdık var daha iki hafta önce düz cosmo için en düşük 61500 e veriyorum demişti. bence sizin söylediğiniz fiyatlarda bir yanlışlık var.
                ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

yok ya dogru fıyatlar bu hafta gıttım takasa vermeyede takası dusuk tuttular vazgectım

Yorum

anlaşıldı şimdi. peşin para olarak konuşun bakalım aynı fiyatı veriyorlar mı, sizin araçtan para kazanacaklarmış.
                    ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                    ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

yok 0 da alsam aynı paradan verdıler yanı takas olmadanda!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                        bunun anlamı " aynı hamam,aynı tas " daha yenilerde söyledim,liste fiyatı isterse 100.000 TL olsun bu bayiler bu acayiplikleri yaptığı sürece netice değişmez.. liste fiyatından 5.000 - 6.000 TL indiren bayi olduğu sürece bu düzen değişmez de oturmaz da!!

Yorum

2011 1.6t cosmo 62200

2011 1.6t edition elegance 56300

2011 2.0 130 hp diesel edition elegance 69600

2011 2.0 160 hp diesel cosmo 83700

güncel...........

Yorum

Bu nasıl ilan yaa...Utanmasa 45 e bırakcak...

Yorum

adam çok sıkışmışsa normaldir, zaten ederide 53-54 civarı, bu arada bagaj kapağı açıkken görüntüsü hiç hoş gelmedi

Yorum

o bagaj kimbilir kaç kilodur ya acaip büyük. kötü durması fotonun çekiş açısından kaynaklanıyor belkide (bana göre her türlü güzel ama ihihi )
                                bencede çok az istemiş, sıfırların fiyat listesi şimdi açılmıyor bakamadım ama 65-70 arası birşeydi sanırım. açıklamaya acil demiş, o yüzden az istiyor olabilir
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X