Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Heryerde Farklı Bir FİYAT

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Heryerde Farklı Bir FİYAT

Orjinal yazı sahibi: cagri
    hadi hepsini anladımda OPC'ye daha fazla ne zammı yaparlar anlamıyorum çok ucuzdu sanki

opc zaten satmıyor diye zam yapmışlardır....

Yorum

artık daha akılcı bir fiyat politikası bekliyoruz umarım nisan ayı dönüm noktası olur..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

hadi hepsini anladımda OPC'ye daha fazla ne zammı yaparlar anlamıyorum çok ucuzdu sanki
        Geçen burda Real e gittik birkaç arkadaş, o sıra Yeni Corsa nın tanıtımını yapıyorlardı. Gittim konuşmaya başladım falan adamlardaki bilgi sıfır zaten bunun donanımı ne essentia mı diyorum evet full donanım vs. saçmalıyor Corsa OPC nin 192 hp olduğuna 5 dk da falan ikna ettim. Her neyse onlar Türkiye ye getirilmiyor dedi, kolay gelsin dedim ayrıldım
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
          Geçen burda Real e gittik birkaç arkadaş, o sıra Yeni Corsa nın tanıtımını yapıyorlardı. Gittim konuşmaya başladım falan adamlardaki bilgi sıfır zaten bunun donanımı ne essentia mı diyorum evet full donanım vs. saçmalıyor Corsa OPC nin 192 hp olduğuna 5 dk da falan ikna ettim. Her neyse onlar Türkiye ye getirilmiyor dedi, kolay gelsin dedim ayrıldım
          yerinde olsam bildiklerimle ezer, rezil edip bırakırdım
          InsigniaTEAM

Yorum

arkadaşlar bu yeni fiyatlarla birlikte herhangi bir bayiye gidip de fiyat alan, pazarlık yapan varsa acaba yeni fiyatları nerelere kadar düştüklerini bizimle paylaşırlarsa seviniriz...

Yorum

bu ay araçların fiyatlarına zam yapıldığı geçenlerde belirtilmişti forumda.. şimdiki duruma göre 2.0 CDTI 130 HP Edition Active Select : 71.000 TL olmuş (az önce dikkat ettim buna)

fiyatların yükselmesi, yükselmesi derken, listede belirtilen aracın asıl fiyatı ve kampanyalı fiyatı arasındaki oranın kapanması iyi birşey araçlarımızın değer kazanması açısından.. fakat yine de buna rağmen bayilerin bu fiyatlar üzerindende saçmasapan indirimlere gitmesi II. el piyasasını öldürür.. inşallah bayilerde bundan sonra öyle saçmasapan indirimler yapmaz.. sahip oldukları ve sahip olduğumuz değerleri herkes bilir farkına varır ve araçlarımızın değeri de korunur..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                bu ay araçların fiyatlarına zam yapıldığı geçenlerde belirtilmişti forumda.. şimdiki duruma göre 2.0 CDTI 130 HP Edition Active Select : 71.000 TL olmuş (az önce dikkat ettim buna)

fiyatların yükselmesi, yükselmesi derken, listede belirtilen aracın asıl fiyatı ve kampanyalı fiyatı arasındaki oranın kapanması iyi birşey araçlarımızın değer kazanması açısından.. fakat yine de buna rağmen bayilerin bu fiyatlar üzerindende saçmasapan indirimlere gitmesi II. el piyasasını öldürür.. inşallah bayilerde bundan sonra öyle saçmasapan indirimler yapmaz.. sahip oldukları ve sahip olduğumuz değerleri herkes bilir farkına varır ve araçlarımızın değeri de korunur..

inşallah murat ama maalesef bu sistemi hala anlamış değilim, bayide şuan 2011 2.0 cdti 130 bg 69000 lira.... pazarlıkla dahada düşer....

Yorum

zamdan önce 68küsür bin liralık sport tourer'ı bayi, daha hiç pazarlık falan yapmadan 62.500 tl ye veririm demişti...

düşünün yani... liste fiyatı 72000, bayi fiyatı 68500, ayaküstü indirimle 62500 tl... sıkı pazarlıkla 61.500 olabilirdi belki...

muazzam bir indirim bence...

özellikle ay sonlarında kotayı tutturabilmek için indirimler daha da artıyor..

ayrıca ben bu opeli de anlayamıyorum; güzelim micrositeyi kapattılar, teknik özellik broşürünü bulamıyoruz, satıcı aramaya giriyorum hata veriyor. vs..vs..

bilen varsa opel istanbul bayilerinin bir listesini yayınlayabilir mi acaba?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metal
                    zamdan önce 68küsür bin liralık sport tourer'ı bayi, daha hiç pazarlık falan yapmadan 62.500 tl ye veririm demişti...

düşünün yani... liste fiyatı 72000, bayi fiyatı 68500, ayaküstü indirimle 62500 tl... sıkı pazarlıkla 61.500 olabilirdi belki...

muazzam bir indirim bence...

özellikle ay sonlarında kotayı tutturabilmek için indirimler daha da artıyor..

ayrıca ben bu opeli de anlayamıyorum; güzelim micrositeyi kapattılar, teknik özellik broşürünü bulamıyoruz, satıcı aramaya giriyorum hata veriyor. vs..vs..

bilen varsa opel istanbul bayilerinin bir listesini yayınlayabilir mi acaba?
                    InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
                    InsigniaTEAM

Yorum

cumartesi gittiğim galeride hayalimdeki donanımlara sahip beyaz + bej renk, panaromic sunroof + dvd 800 + 19" jantlı bir "sport tourer" vardı. pazarlık yapmadan aracı 71000 tl ye bıraktılar.

ayrıca dvd800 ve 19" almazsamda 67500'e veririz dediler. (sadece dvd800 4500tl, bana az geldi bu indirim)

sizce bu fiyat nasıl? yine yazayım araç sport tourer.

açıkcası arada böyle gidip soruyorum. merak ediyorum fiyatlar nerelerde diye...

Yorum

şu anda sedan cosmo lar için fiyat ne acaba?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
                          şu anda sedan cosmo lar için fiyat ne acaba?
                          evet arkadaşlar, sedan veya sport tourer için pazarlık yapan varsa son fiyatını buraya yazsında herkes faydalansın

(tabi filo indirimi falan değil)

Yorum

arkadaşlar şuan için fiyat yazmayalım, çünkü çok kısa zamanda yeni bi zam kapıda, bu zamla beraber yılbaşından beri 3.zam olcak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metal
                              cumartesi gittiğim galeride hayalimdeki donanımlara sahip beyaz + bej renk, panaromic sunroof + dvd 800 + 19" jantlı bir "sport tourer" vardı. pazarlık yapmadan aracı 71000 tl ye bıraktılar.

ayrıca dvd800 ve 19" almazsamda 67500'e veririz dediler. (sadece dvd800 4500tl, bana az geldi bu indirim)

sizce bu fiyat nasıl? yine yazayım araç sport tourer.

açıkcası arada böyle gidip soruyorum. merak ediyorum fiyatlar nerelerde diye...
                              daha fazla da indirim beklemeyin bence uygun almak tabiki çok güzel.. ama zaten şu anki fiyatları kampanyalı hali bile çok uygun bu araçlarımız için.. ama bunlara rağmen bayiler öyle her zaman gelen müşteriye liste fiyatı üzerindeki kampanya fiyatının haricinde 3-4 indirince tüm herkes bundan etkileniyor ve devamında II. el piyasası diye bişey kalmıyor dknow (zaten var olan bi II. el piyasası da yok ya, neyse..)

saygılarımla

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                                arkadaşlar şuan için fiyat yazmayalım, çünkü çok kısa zamanda yeni bi zam kapıda, bu zamla beraber yılbaşından beri 3.zam olcak...
                                Bayiler sacmaladigi surece,opel tr sacmaladigi surece liste 100.000 TL olmus ne yazar ki?
                                Zam mam hikaye ne zaman biri buraya yazar sifir km cosmo aldim en son 64.000 TL ye biraktilar hic bir bayi gram indirmedi diye yazar ve bunun ardi gelir iste o zaman bu is bi duzene oturur..
                                Hala daha 53.000 e sifir edition elegance Arac veriyorsa bayiler liste fiyatina zam yapip dursalar ne olacak?
                                Ben alirken edition icin en iyi fiyat 57.000 TL idi yapin buradan kiyasi. Euro kuru da 2,07 falandi?
                                Bunlari boyle yaziyorum yazinca da tepki aliyorum ancak bu dupeduz dolandiriciliktan baska nedir?
                                Mertk nin arabaya 39 veriyorlar ancak sitede bir arkadasimiz 2007 model vectra comfort icin 34.000 TL istiyor..
                                Vectra ya o temizlikte istenen fiyat normal ancak peki ya insignia icin verilen fiyat?
                                Su an ben alirkenki fiyatlarin hala en az 4.000 TL altina veriyorlar arabalari boyle bir piyasada ikinci el fiyati mi kalir?
                                Emin olun vectra uretilmedigi icin artik ikinci elde belli bir yer edinmis,uretimi devam etse onun da ikinci elde hali nice olurdu!!

Yorum

İşleniyor...
                                X