BENDE ARACIMI 8 GÜN ÖNCE 66.000-TL'YE ALDIM KAZIKMI YEDİM ACABA......2011 İNSİGNİA COSMO DVD800+SUNROOF ? AKLIMDA SORU İŞARETİ KALDI ŞİMDİ
Hayır hocam öyle düşünmeyin. bu bahsi geçen 57-58 bin civarı fiyatlar 2010 araçların stokların tüketilmesi için ağustosa özel yapılar son (saçmasapan) fiyat kampanyalarıydı, araçların değeride burdan düştü zaten
Ama şimdi durum farklı, ocaktan sonra gittikçe zamlandı araçlar belli oranlarda. ve size verilen bu fiyat bence çok çok iyi. opel halâ saçmasapan indirimler yapmaya devam ediyo demek vay be. opel bu saçma indirim politikasını yapmaya devam ederse işte böyle ne II. el kalır nede müşterinin içi rahat eder araç almaya gidince ya da aldıktan sonra dknow
Araçlarınızın keyfini sürün. düşünmeyin bence bunları. Opel TR adam olmaz artık. bu böyle devam eder. tutturabildiklerine
dün avcılar erdemir'den 1,6t beyaz sport tourer için aldığım fiyat 62.500tl. herhangi bir pazarlık yapmadım ve arabada ekstradan herhangi bir donanım yoktu. cosmo donanım ne ise o...
dün avcılar erdemir'den 1,6t beyaz sport tourer için aldığım fiyat 62.500tl. herhangi bir pazarlık yapmadım ve arabada ekstradan herhangi bir donanım yoktu. cosmo donanım ne ise o...
sizce bu fiyat fazla mı?
Topkapı Odaktan Burak beyle görüşün size yardımcı olacaktır.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum