Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Heryerde Farklı Bir FİYAT

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Heryerde Farklı Bir FİYAT

08.03.2011 insignia 1.6 T. aldığım fiyat 53.400 tl
    Dark TranQuillity.

31 P 4100 2011 İnsignia.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bulent20092009
      BENDE ARACIMI 8 GÜN ÖNCE 66.000-TL'YE ALDIM KAZIKMI YEDİM ACABA......2011 İNSİGNİA COSMO DVD800+SUNROOF ? AKLIMDA SORU İŞARETİ KALDI ŞİMDİ
      Hayır hocam öyle düşünmeyin. bu bahsi geçen 57-58 bin civarı fiyatlar 2010 araçların stokların tüketilmesi için ağustosa özel yapılar son (saçmasapan) fiyat kampanyalarıydı, araçların değeride burdan düştü zaten
      Ama şimdi durum farklı, ocaktan sonra gittikçe zamlandı araçlar belli oranlarda. ve size verilen bu fiyat bence çok çok iyi. opel halâ saçmasapan indirimler yapmaya devam ediyo demek vay be. opel bu saçma indirim politikasını yapmaya devam ederse işte böyle ne II. el kalır nede müşterinin içi rahat eder araç almaya gidince ya da aldıktan sonra dknow
      Araçlarınızın keyfini sürün. düşünmeyin bence bunları. Opel TR adam olmaz artık. bu böyle devam eder. tutturabildiklerine

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

ARACIMI 1 MART 2011'DE 66.000-TL YE ALDIM İNSİGNİA SİYAH COSMO DVD800+SUNROOF BU FİYAT PAHALIMI ACABA BENDEMİ KAZIK YEDİM ????

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hsynbz
          08.03.2011 insignia 1.6 T. aldığım fiyat 53.400 tl
          Edition için mi Cosmo için mi aldınız bu fiyatı? Birde sakıncası yoksa hangi bayi?..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

ARACIMI 1 MART 2011'DE 66.000-TL YE ALDIM İNSİGNİA SİYAH COSMO DVD800+SUNROOF BU FİYAT PAHALIMI ACABA BENDEMİ KAZIK YEDİM ????
            normal bende 25 ocakta 63.500 e aldım sıyah cosmo dvd 800 he tabi kesin gelir şimdi biri ben 59 a aldım derse normal olmaz tabi
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

2,060 SUNROOF FARKI VAR GENE 500 TL KAZIK YEMİŞİZ

Yorum

e zam geldi arabalara şubat ayında
                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Aynı donanımda ki aracımı ağustos da 62.000'e aldım. Bence sizin aldığınız fiyat gayet iyi.
                  2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

içime su serptiniz biraz :d

Yorum

bence normal fiyat,hatta kurdaki artışa göre kıyasla epey iyi fiyat.. güle güle kullanın..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

dün avcılar erdemir'den 1,6t beyaz sport tourer için aldığım fiyat 62.500tl. herhangi bir pazarlık yapmadım ve arabada ekstradan herhangi bir donanım yoktu. cosmo donanım ne ise o...

sizce bu fiyat fazla mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metal
                          dün avcılar erdemir'den 1,6t beyaz sport tourer için aldığım fiyat 62.500tl. herhangi bir pazarlık yapmadım ve arabada ekstradan herhangi bir donanım yoktu. cosmo donanım ne ise o...

sizce bu fiyat fazla mı?

Topkapı Odaktan Burak beyle görüşün size yardımcı olacaktır.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

evet arkadaşlar daha şimdi gördüm fiyatlar komple zamlanmış...

bi arkadaşımız sadece 2,0 130'a zam gelecek demişti ama hepsine gelmiş...

Yorum

hadi hepsini anladımda OPC'ye daha fazla ne zammı yaparlar anlamıyorum çok ucuzdu sanki
                              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metal
                                evet arkadaşlar daha şimdi gördüm fiyatlar komple zamlanmış...

bi arkadaşımız sadece 2,0 130'a zam gelecek demişti ama hepsine gelmiş...

o arkadaş bendim 130luğa zam geleceği kesindi çünkü, diğerlerinden emin değildim ama hepsine birden geldi....

Yorum

İşleniyor...
                                X