Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Heryerde Farklı Bir FİYAT

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Heryerde Farklı Bir FİYAT

Orjinal yazı sahibi: metal
    Orjinal yazı sahibi: sabah
    Ben yaklaşık 69-73 arasında fiyat aldım.Şubat 27 de elime geçecek o zaman nihai fiyat oluşacak.
    -2011 Sports Tourer Siyah
    -Cosmo
    -Flexride
    -Ergonomik Spor deri koltuk
    -20" jant
    -OPC deri direksiyon
    -OPC vites
    -OPC pedal takımı
    -DVD 800
    kardeşim fiyat çok iyi. nereden aldın bu fiyatları? bi tanıdık ahbap falanmıydı yoksa normal müşteri fiyatlarımı bunlar?
    arkadaşım Aydından aldım.Biraz pazarlık ettim.Satış müdürünü de daha önceden tanıyordum.Bu fiyatlar normal olması lazım.OPC sadece araç içi...
    2011InsigniaSportsTourerCosmoFlexrideOPC20"

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metal
      Ben yaklaşık 69-73 arasında fiyat aldım.Şubat 27 de elime geçecek o zaman nihai fiyat oluşacak.
      -2011 Sports Tourer Siyah
      -Cosmo
      -Flexride
      -Ergonomik Spor deri koltuk
      -20" jant
      -OPC deri direksiyon
      -OPC vites
      -OPC pedal takımı
      -DVD 800
      kardeşim fiyat çok iyi. nereden aldın bu fiyatları? bi tanıdık ahbap falanmıydı yoksa normal müşteri fiyatlarımı bunlar?
      arkadaşım Aydından aldım.Biraz pazarlık ettim.Satış müdürünü de daha önceden tanıyordum.Bu fiyatlar normal olması lazım.OPC sadece araç içi...
      Bu arada aracı kasım sonunda aldım.Hala bekliyorum.Bu tarihteki fiyatlar bunlardı.Ancak satış müdürü sadece 200 lira kar ettiklerini söylüyor...

Yorum

Selamlar yeniden,

dün 1.6 180 HP 2011 Cosmo Sports Tourer'imi aldım, tüm vergileri ve masrafları dahil 62 bin liraya almış oldum.

Araçla ilgili 2 günlük deneyimimi hemen yazmak istiyorum, öncelikler artılarını daha sonrada eksilerini yazacağım;

Artıları;

İçindeyken cok güven veriyor, kullanımı, yol tutuşu hakikaten anlatıldıgı kadar iyimiş, yokuş kalkış desteği müthiş!
        el freni (henüz alışamasam bile) çok kullanışlı, süspansiyonları harika, ses yalıtımı çok çok iyi, koltuk ayarları gayet başarılı olmuş. Henüz çekiş ve kalkış için test etmemiş olsamda 2500 devirden sonra arabanın bir aygıra dönüşebileceğini kısa gazlamalarla hissetim. İç mekan hacmi koltuk mesafeleri gayet iyi. Bunlar ilk görüşler.

Eksileri;

Araç çok büyük, eğer istanbulda kullanılıyorsa park yeri bulmak ve zırt diye park etmek epey zor,
        Aracın içinden görüş alanı cok az, özellikle arka cam neredeyse bir tünelin ucundan görünür gibi.
        Aynalar bence cok kucuk. 2 gündür park stresi yaşıyorum diyebilirim, ama tabiki bu yeni bir aracın kullanımı ile ilgili alışkanlık meselesi biraz da. Tavan alcak, kafanızı vurma ihtimaliniz var inip binerken.
        Aracın konsol, cd, yol bilgisayarı, çok karışık, sanki uçak kullanıyorsunuz o kadar cok dugme var ki.

Son söz; Arac son kuruşuna kadar bu parayı hakediyor yourock

selamlar

Yorum

Tekrar hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MrVatos
            Selamlar yeniden,

dün 1.6 180 HP 2011 Cosmo Sports Tourer'imi aldım, tüm vergileri ve masrafları dahil 62 bin liraya almış oldum.

Araçla ilgili 2 günlük deneyimimi hemen yazmak istiyorum, öncelikler artılarını daha sonrada eksilerini yazacağım;

Artıları;

İçindeyken cok güven veriyor, kullanımı, yol tutuşu hakikaten anlatıldıgı kadar iyimiş, yokuş kalkış desteği müthiş!
            el freni (henüz alışamasam bile) çok kullanışlı, süspansiyonları harika, ses yalıtımı çok çok iyi, koltuk ayarları gayet başarılı olmuş. Henüz çekiş ve kalkış için test etmemiş olsamda 2500 devirden sonra arabanın bir aygıra dönüşebileceğini kısa gazlamalarla hissetim. İç mekan hacmi koltuk mesafeleri gayet iyi. Bunlar ilk görüşler.

Eksileri;

Araç çok büyük, eğer istanbulda kullanılıyorsa park yeri bulmak ve zırt diye park etmek epey zor,
            Aracın içinden görüş alanı cok az, özellikle arka cam neredeyse bir tünelin ucundan görünür gibi.
            Aynalar bence cok kucuk. 2 gündür park stresi yaşıyorum diyebilirim, ama tabiki bu yeni bir aracın kullanımı ile ilgili alışkanlık meselesi biraz da. Tavan alcak, kafanızı vurma ihtimaliniz var inip binerken.
            Aracın konsol, cd, yol bilgisayarı, çok karışık, sanki uçak kullanıyorsunuz o kadar cok dugme var ki.

selamlar

gözünüz aydın, hayırlı olsun Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin.. eksilerin içinde konsoldaki tuşlardan bahsetmişsiniz, merak etmeyin sandığınız kadar karışık değil çok kısa zamanda alışırsınız tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Kampanyaların en yoğun olduğu satışların en çok olduğu aralık ayı bilançosu şöyle
              c serisi 1547
              3 serisi 1497
              pasaat 1483
              c5 894
              insignia 867

İndirimde işe yaramadı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MrVatos
                Selamlar yeniden,

Artıları;

Eksileri;

selamlar

hayırlı olsun ,
                güle güle kazasız belasız kullanın inşallah.
                ilave olarak (aksesuar) tercihiniz oldu mu ? varsa yazarmısınız?
                selamlar

Yorum

bu nasıl bişey ya. herkes kafasına göre nasıl fiyat verebiliyor anlamış değilim. ben aralığın başında bi çok bayiyi aradığımda ellerinde insignia olmadığını bi olan araçlarada pazarlık yapılıp anlaşıldığı söylendi.
                  bende vanda olduğum için bayide showroomdaki aracı aldım. 2011 1.6 T edition elegance paket+sunroof paket 56000 ( plaka+mtv taksit+1 yıllık kasko bedeli ve karter koruması içinde)
                  ben bile ucuza aldım diye düşünürken açıklanan fiyatlara hayret ediyorum. keşke cosmo alsaydım....

Yorum

yorum yok..
                    i opel Tr..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

• Ynt: Heryerde Farklı Bir FİYAT

Ben 1.6 turbo beyaz, (iç döşemesi siyah deri) cosmo'yu 57.600 e Arkas'tan alıyorum aracım bugun ya da yarın geliyor, başka bayiden. Arkas şahıs ya da şirket olunca farklı fiyat veriyor, şirketlere daha çok indirim var.

Yorum

liste değişmiş;
                        cosmo araç için fiyat 64.552 TL olmuş..
                        buna rağmen halen 57.600 TL ye bu aracı verebiliyorlarsa tam 7.000 TL bayi indirimi yapılıyor demektir?
                        bu fiyat çok çok iyi bir fiyat.. aralıkta bile böyle fiyat yoktu sanırım?

Yorum

ya nebılım 2011 için bu fiyat bana pek gerçekçi gelmedi, acaba 2010 modelmi araç, yada filo şndirimde alınmıs olabılır, çünkü ocak ayındaki dip fiyat cosmo için 59750 idi

Yorum

bana da inandırıcı gelmedi o ayrı bir konu?
                            sonradan araç boyalı çıktı,şurası değişmiş çıktı gibilerinden şikayetler de duyabiliriz bu hikayenin sonunda
                            olur mu? bal gibi de olur..

Yorum

herşey olabilir türkiye burası....

Yorum

filo için ise inse 1.000 TL inerler en fazla.. neticede kiralama şirketi değil ki 100 ve üzeri aracı alıcaksın tek bir kalemde..
                                daha fazla filo indirimi başka şekilde alınmaz diye düşünüyorum..
                                bu konuda filo indirimi alan arkadaşlara soralım bakalım ne kadar indirim almışlar?

Yorum

İşleniyor...
                                X