hayırlı olsun valla o zaman . Demekki kazık yemişiz biz 1.6 t +dvd 800 en düşük 62000 e bulmustum ben ondada bandrol plaka hariç fiyattı. 63500 e anahtar teslım almıstım ben 25ınde.
dediğim gibi çok iyi dostum kar etmediler benden.artı bakımlarda dışarı kaçma olasılığımda yok.bi yerde sadece bakımlardan kazanacak .hem önemli olan insignianın tadını çıkarmak .
Insignia NB / ST Cosmo - 1.6 lt motorlar ile Navigasyon Paketi - DVD800 4.187 4.187
Eger cosmolar dvd 800 ıle gelecekse fıyata yansır. yansıtmadan satarlarsa yuh artık. opsıyon olarak fıyat farkı vererek alanlara ihanet olur ki hic zannetmiyorum.
biz ne ihanetler gördük bu da bir ilave olur ne olacak ki?
artık hedef kitle renault toros'unu takasa veren,doğan slx ini satan gelen,broadway'ini değiştirmeyi düşünen alıcı kitlesi olduğuna göre yakında araçta edition paket de kalkar hepsi en dip fiyattan cosmo + navi olur..
Uzaylılarda kampanya bitmeez!! 365 gün kampanya!!!
Ben ocak ayı içerisinde 1.6 cosmo için 58.000 tl fiyat almıştım...İlgilenen arkadaşların bilgisine...Fiyatı aldığım bayi Gedizler.
63.500 küsur liste fiyatına karşılık tam 5.500 TL indirim..
hem de ocak ayında bayiler gelene hoşgeldiniz bile demezken?
karizmaya bakın yahu?
bugün babamlara sıfır km bi linea dizel bakayım diye mavişehir enriko alibertiye gittim doğru dürüst indirim yapan olmadı..
fiat bu ya indirimi yapmayan fiat!!
Ben yaklaşık 69-73 arasında fiyat aldım.Şubat 27 de elime geçecek o zaman nihai fiyat oluşacak.
-2011 Sports Tourer Siyah
-Cosmo
-Flexride
-Ergonomik Spor deri koltuk
-20" jant
-OPC deri direksiyon
-OPC vites
-OPC pedal takımı
-DVD 800
Ben yaklaşık 69-73 arasında fiyat aldım.Şubat 27 de elime geçecek o zaman nihai fiyat oluşacak.
-Cosmo
-Flexride
-20" jant
-OPC deri direksiyon
-OPC vites
-OPC pedal takımı
-DVD 800
Hah Araba süper, fiyat indirimli! önümüzdeki ay bowling indirimi! Diğer önümüzdeki ay yeşil çimlere basın temiz hava alın indirimi! Bir sonrakinin sonraki ay 4 temmuz amerikalının doğum günü indirimi!...... haha Sonunda aldığın "indirimli fiyat"ın arabanın yarı fiyatlarına indirim, alıcıya bindirim olarak yansıdığını opel tr nin katkıları ile göreceksin muhaha
-Cosmo
-Flexride
-20" jant
-OPC deri direksiyon
-OPC vites
-OPC pedal takımı
-DVD 800
kardeşim fiyat çok iyi. nereden aldın bu fiyatları? bi tanıdık ahbap falanmıydı yoksa normal müşteri fiyatlarımı bunlar?
Yorum