Evet su an için böyle ama sanırım bu Şubat ayından itibaren değişiyor, öyle bir sinyal verdiler...
değişiyor derken..? bi artış mı olacak fiyatlarda?? huh ne dediler size bu konuda, paylaşırmısınız..
Şu an liste fiyatının (kampanya) epey altına sattıkları için, bu ay rakamlarda (euro bazlı sanırım) bir oynama olacağından söz ettiler, ama bu artış konusunda net bir şey söylemediler..
Evet su an için böyle ama sanırım bu Şubat ayından itibaren değişiyor, öyle bir sinyal verdiler...
değişiyor derken..? bi artış mı olacak fiyatlarda?? huh ne dediler size bu konuda, paylaşırmısınız..
Şu an liste fiyatının (kampanya) epey altına sattıkları için, bu ay rakamlarda (euro bazlı sanırım) bir oynama olacağından söz ettiler, ama bu artış konusunda net bir şey söylemediler..
her ay fiyat değişmez sanırım, genelde yıl sonu ve yazın model yılı geçişlerinde fiyatlatda oynamalar olur, şuan 1.6t standart cosmo 59750 lira, st için bilgim yok....
euro kurları sebebiyle fiyatların düzeltme görmesi kaçınılmaz..
listelere yansımasa bile 63.652 TL listesi olan cosmo turbo yu artık 59.750 TL ye vermeyebilirler..
euro kurları sebebiyle fiyatların düzeltme görmesi kaçınılmaz..
listelere yansımasa bile 63.652 TL listesi olan cosmo turbo yu artık 59.750 TL ye vermeyebilirler..
Arkadaşlar, ODD derneği Ocak 2011 satışlarını açıkladı. Ben burada sadece binek araç satışlarını listeliyorum. Markalar bazında ilk on ise şöyle
1-Renault 5.258
2-VW 3.599
3-Ford 3.120
4-Toyota 2.580
5-Hyundai 2.468
6-Fiat 2.157
7-Opel 1.677
8-Chevrolet 1.017
9-Dacia 940
10-Nissan 664
Arkadaşlar, ODD derneği Ocak 2011 satışlarını açıkladı. Ben burada sadece binek araç satışlarını listeliyorum. Markalar bazında ilk on ise şöyle
1-Renault 5.258
2-VW 3.599
3-Ford 3.120
4-Toyota 2.580
5-Hyundai 2.468
6-Fiat 2.157
7-Opel 1.677
8-Chevrolet 1.017
9-Dacia 940
10-Nissan 664
Anlayacağınız opelin fiyatları inecek
Bunun adına başarısızlık deniyor.. Vodafone un başına danone den genel müdüre hanım atandığında ingilizlere aptal gibi bakıldı ama sonuçta 6,5 milyon aboneyi turkcell den aldı götürdü.. netice, burada satılan bu adet de tüketicinin bildiği alman ın kalitesinden kaynaklanıyor.. burada yapılan birşey göremiyorum.. insignia örneğin, bu güne kadar ne cosmopolitanın orta sayfasında, ne de thy nın dergisi skylife ın arka kapağında yani D segmentinin hedef kitle olduğu yerlerde çarpıcı bir reklamnı göremedim. Koray ın dediği gibi sonunda satış çok gözüksün diye fiyat çeke çeke hedef kitle reno toros kullanıcılarına kadar inilecek
Yorum