Duyuru

Collapse
No announcement yet.

*** ZAMLAR ***

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: *** ZAMLAR ***

Orjinal yazı sahibi: denz
    Orjinal yazı sahibi: canbaz
    Dövizi yatırım aracı olarak görmemek lazım. TL gelirli, TL harcamalı bir bireyin firmanın birikimlerini Döviz üzerinden taşıması doğru değildir. Dövizdeki yükselme yakın zamanda tüm parametreleri yukarı çekecektir. B tipi fonlar mesela gözlenebilir. Risk alabilirseniz A tip hisse ağırlıklı fonlar yatırım olarak tercih edilebilir. Hisse senetleri çok ucuz kaldı. KRDMD 1.11 TL * PRKME 2.03 TL * TAVHL 13.98 TL * BRISA 6.65 TL . Dövize göre çok ucuz kaldılar.
    *** Yatırım tavsiyesi değildir ***
    Kardemire giriyorum hocam yatırım tavsiyesi mi değil mi
    ihihi Ne tavsiye alırım ne tavsiye veririm. Zamanında çok tüyo alırdım, tüyo verenleri hiç unutamadım. Aklıma geldikçe arkalarından konuşurum
    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
      Dövizi yatırım aracı olarak görmemek lazım. TL gelirli, TL harcamalı bir bireyin firmanın birikimlerini Döviz üzerinden taşıması doğru değildir. Dövizdeki yükselme yakın zamanda tüm parametreleri yukarı çekecektir. B tipi fonlar mesela gözlenebilir. Risk alabilirseniz A tip hisse ağırlıklı fonlar yatırım olarak tercih edilebilir. Hisse senetleri çok ucuz kaldı. KRDMD 1.11 TL * PRKME 2.03 TL * TAVHL 13.98 TL * BRISA 6.65 TL . Dövize göre çok ucuz kaldılar.
      *** Yatırım tavsiyesi değildir ***
      Kardemire giriyorum hocam yatırım tavsiyesi mi değil mi
      ihihi Ne tavsiye alırım ne tavsiye veririm. Zamanında çok tüyo alırdım, tüyo verenleri hiç unutamadım. Aklıma geldikçe arkalarından konuşurum
      Tüyo verenler genelde hisseyi çok aşağıdan alıp zamanı geldiğinde pazarlayanlardır bende tavsiye etmem.

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Arkadaşlar, sizlerin bir çoğunuzun haberi olmuyor ama sürekli ithal ürünlere, İLAVE GÜMRÜK VERGİSİ geliyor. Geçen hafta parfümlere %25 ilave gümrük vergisi geldi. Bugünde yine bir çok eşyaya geldi. Bunlar arasında, pompalar, elektrik motorları, motorlar, traktörler vb . En dikkat çekicide sizleri belki ilgilendirir, VİTES KUTULARI. Vites kutularına %12 ilave gümrük vergisi gelmiştir. Bunu duyan satıcılar fiyatlarına hemen zam yaparlar. Türkiye, devletimizin yaptığı gizli zamlarla (İlave Gümrük vergileri ile) çok pahalı ülke haline geldi. Üstelik kur farkını da eklediğimizde durum korkunç. Arkadaşlar durum gerçekten iyiye gitmiyor.
        https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Arkadaşlar, sizlerin bir çoğunuzun haberi olmuyor ama sürekli ithal ürünlere, İLAVE GÜMRÜK VERGİSİ geliyor. Geçen hafta parfümlere %25 ilave gümrük vergisi geldi. Bugünde yine bir çok eşyaya geldi. Bunlar arasında, pompalar, elektrik motorları, motorlar, traktörler vb . En dikkat çekicide sizleri belki ilgilendirir, VİTES KUTULARI. Vites kutularına %12 ilave gümrük vergisi gelmiştir. Bunu duyan satıcılar fiyatlarına hemen zam yaparlar. Türkiye, devletimizin yaptığı gizli zamlarla (İlave Gümrük vergileri ile) çok pahalı ülke haline geldi. Üstelik kur farkını da eklediğimizde durum korkunç. Arkadaşlar durum gerçekten iyiye gitmiyor.
          Meclisimizin şuan daha öncelikli işleri var...

Yorum

Kimse kusurabakmasın. Ülkeyi bok götürüyor.

Bu benzin zamlarından kimler mutsuz ve memnun değil desem Ülkenin Tamamı mutsuz ve memnun değildir.
            Ama bunun nedeni Yüksek vergiler ve alınan fazla fazla zamlar kararları ve uygulanan politika desem, bu mutsuz ve memnun olmayanların sayısı %50 düşer. Diğer yarısı memnun mu olur bilinmez. :S
            ( bana göre ) malesef tablo bu kadar acı...
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
            X